Jak pisałem wcześniej , może być tak że sypie ABS i Spółka a zbiera Prezes, lub kolega . Ta cisza w informacjach ze strony Prezesa jest bardzo intrygująca . To , że się podrapali o budowlankę w Krakowie to chyba oczywiste przynajmniej dla mnie . Poza tym Prezes sprzedawał po 0,43 bo musiał , no to teraz musi odrobić .
"Na Walnym Zgromadzeniu nie był obecny Prezes Zarządu Spółki Uboat-Line SA, a jedyny Członek Rady Nadzorczej niedługo po otwarciu posiedzenia opuścił salę. Ponadto, nie udzielono odpowiedzi na żadne z kilkudziesięciu zadanych przez akcjonariuszy pytań, wobec czego akcjonariusze zgłaszali sprzeciwy z tytułu odmowy udzielenia odpowiedzi."
"Odpowiedź na pytania akcjonariuszy zadane na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu dnia 4 listopada 2014 roku" http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/news/info/649968,uboat-line-sa-odpowiedz-na-pytania-akcjonariuszy-zadane-na-nadzwyczajnym-walnym-zgromadzeniu-dnia-4-
A propos telefonu-to mi pani (bardzo miła) powiedziała, że bilety faktycznie są wstrzymane ale na pozostałych gałęziach (?) Ubot normalnie prowadzi działalność. Dodam, że pani (bardzo miła) oddzwoniła sama po wczrajszym nieodebranym telefonie ode mnie w godzinach popołudniowych. Druga kobieta z którą rozmawiałem wczoraj była bardziej oszczędna w słowach ale takze potwierdziła obecny brak działalności na biletach.