• dzwoniłem dzisiaj do spólki... Autor: ~Analityk78 [46.215.84.*]
    w sumie to niczgo się nie dowiedziałem ale rozmawiałem z dwoma osobami... wrażenie raczej pozytywne (uśmiechnięte głosy )

jedna z osób bąknęła że Prezes jakąś restrukuryzacje będzie robił... ogólnie nic szczególnego nie udało się dowiedzieć...

na razie czekam na peronie z palcem na enterze, coś się wydarzy:) jedno jest pewne Misiąg nie sypie bo nie ma czym na razie....

jak wyjdzie ABS to tylko oczyści sytuację....

• Re: dzwoniłem dzisiaj do spólki... Autor: ~qatar [37.7.111.*]
    Jak pisałem wcześniej , może być tak że sypie ABS i Spółka a zbiera Prezes, lub kolega .
    Ta cisza w informacjach ze strony Prezesa jest bardzo intrygująca .
     To , że się podrapali o budowlankę w Krakowie to chyba oczywiste przynajmniej dla mnie .
    Poza tym Prezes sprzedawał po 0,43 bo musiał , no to teraz musi odrobić .

Pozdrawiam wszystkich normalnych .
  • Re: dzwoniłem dzisiaj do spólki... Autor: ~pirad [176.106.106.*]
    http://finanse.wp.pl/kat,1037219,title,ABS-INVESTMENT-Informacja-o-podjetych-dzialaniach-na-NWZ-UBOAT-LINE-SA-1372014-EBI,wid,17014105,wiadomosc.html?ticaid=114327
  • Re: dzwoniłem dzisiaj do spólki... Autor: ~prom [88.156.226.*]
    "Na Walnym Zgromadzeniu nie był obecny Prezes Zarządu Spółki Uboat-Line SA, a jedyny Członek Rady Nadzorczej niedługo po otwarciu posiedzenia opuścił salę. Ponadto, nie udzielono odpowiedzi na żadne z kilkudziesięciu zadanych przez akcjonariuszy pytań, wobec czego akcjonariusze zgłaszali sprzeciwy z tytułu odmowy udzielenia odpowiedzi."

"Odpowiedź na pytania akcjonariuszy zadane na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu dnia 4 listopada 2014 roku"
    http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/news/info/649968,uboat-line-sa-odpowiedz-na-pytania-akcjonariuszy-zadane-na-nadzwyczajnym-walnym-zgromadzeniu-dnia-4-
  • Re: dzwoniłem dzisiaj do spólki... Autor: ~cxzs [89.187.226.*]
    ciekawie czy 0.30 gr sie obroni co ???????????????
  • Re: dzwoniłem dzisiaj do spólki... Autor: ~pirad [176.106.106.*]
    na 1/3 grosza raczej nie spadnie. Dzięki prom za info
  • Re: dzwoniłem dzisiaj do spólki... Autor: ~giord [89.68.115.*]
    A propos telefonu-to mi pani (bardzo miła) powiedziała, że bilety faktycznie są wstrzymane ale na pozostałych gałęziach (?) Ubot normalnie prowadzi działalność. Dodam, że pani (bardzo miła) oddzwoniła sama po wczrajszym nieodebranym telefonie ode mnie w godzinach popołudniowych. Druga kobieta z którą rozmawiałem wczoraj była bardziej oszczędna w słowach ale takze potwierdziła obecny brak działalności na biletach.
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.