Sesja spadkowa na bardzo dużym wolumenie jak na ten walor wskazuje jasno co wydarzy się wkrótce. Nie piszę tu o sytuacji fundamentalnej ponieważ jest oczywista dla akcjonariuszy, piszę o sytuacji technicznej która z całą pewnością ściągnie kurs na 0,20 i tam zapewne pojawią się łapacze spadających noży ci bardziej kumaci i lubiący zaryzykować, ponieważ ci mniej kumaci łapacze noży są pakowani dziś do wora:) ale chytrość kosztuje więc każdy może sprawdzić to na własnej skórze:)
Dnia 2015-01-20 o godz. 14:47 ~wiosło napisał(a): > z tym ze niejaki joker tyle co naganial ze bedzie odbicie > wniosek z tego ze cisnie aby przebilo 30 groszy > > zastanawia mnie taka nagonka na spolke ....
Wnioskuj co chcesz-wielu pisze pod moim nickiem i na wielu spółkach to starają się wykorzystać, ale skoro zostałem wywołany do tablicy osobiście poprzez dobrodziei, to postanowiłem wyrazić swoje zdanie na temat waszej spółki-tyle:)
Dnia 2015-01-20 o godz. 14:59 ~ORP-Orzeł napisał(a): > dzieciaku władowałeś się po same pomidory, a chciałeś tu rozdawać karty - ot, taka lekcja pokory od życia
W jakim sensie się władowałem dorodny inwestorze bo nie rozumiem?:)
Te 100k dołożone do kupna na 0,28 ma jeden cel-aby leming zobaczył popyt na tym poziomie i łykał, a nie sprzedawał!:) Jutro będzie moim zdaniem masakra na kursie.
Żarty żartami ale zauważcie co się dzieje-sesja i wolumen nigdy nie kłamią. Tutaj będzie mocna gleba do końca tygodnia, dla liczących na cud mam jedną odpowiedż-cuda się zdarzają, ale nie na NC:)
Pozdr i do zobaczenia w okolicach 0,20-sam się może wtedy skuszę spekulacyjnie na jakieś 30-50% zysku.