Uwazajcie !!!! Podbijaja malymi pakiecikami po 200,300 szt. Nie kupisz normalnie....Czyli wywalaja jak jest okazja..Taka nagonka na wzrosty ,lecz cos tu nie gra... Jak tak wyglądają wzrosty to ja juz dziękuje..Za 2000 sa wstanie podbic o 50 gr..lub więcej. Niech sami żra te akcje...
przy tej ilości akcji w obrocie nie ma się co dziwić że cięzko kupić. Nagonka? nie wiem o jakiej mówisz? tu się jeszcze nic nie wdrożyół żeby naganiać. Konkrety są i każdy kto umie czytać wie co może sie tu wydarzyć. Prawa dystrybucji na cały swiat pionierskiego projektu po który potrzebujący latają dziś za ocean jest po prostu solidną zachętą do rozważenia inwestycji w akcje.
Błagam nie rozbrajaj mnie, przy takiej ilości akcji to na pewno ubierają tak jasne jak słońce, ludzie skąd wy się bierzecie, jak by tak było to już dawno by zrobili jazdę. Parę osób gra teraz DT a reszta trzyma lub dokupuję. Powiem tak wystarczyła by tylko jedna osoba z kasą to by zrobiła jazdę w dół i gorę tak by nam gacie pospadały więc pytam się jeszcze raz, gdzie TY widzisz tutaj teraz dystrybucję bo jakoś nie widzę.
hahaha juz sie zaczynają zbiegać PŁACZKI co chcą taniej kupic... naganiacze na spadki zacznąć za chwile wymyslac swoje teorie :D kupuj jak jest ponizej 5 zl a nie pisz glupot. zobacz jaki trend sie rysuje na tygodniowym
Masz racje ATS, jestem tutaj od wrzesnia i bylo spokojnie... jak zacznie rosnąć codziennie po 20% to sie zbiegną naganiacze na spadki, ktore nawet nie czytajac zadnego infa beda pisac, ze bankrut :D inwestor z USA juz podpisal umowe i bierze po 10 zl za akcje i daje ponad 3 000 000 zl. Do tego spolka chce sie ubiegac o 10 000 000 zl dofinansowania (!!!) i zaznaczyla, ze jak otrzyma to nie bedzie potrzebowala wieej kapitalu = brak nowej emisji... a wtedy kazda akcja na wage zlota
hye, ja tu jestem jeszcze za czasow psa capital, dlugo przed splitem. mam skromne 8k akcji. I czekam..... wiem ze moglbym grac na daily , jak to niektorzy robia by zarobic codziennie pare zlotych. Ale mi sie nie chce.... czekam az bedize to kiedys chodzilo przynajmniej po 10zl to wtedy sie cos zarobi... :) .
pozdrawiam. ps. radze nie udzielac sie na forum,. nie czytac, tylko sobie czekac:)
Dokladnie jak piszesz, tez tu siedze juz teoche czasu i akumuluje, troche sie nazbieralo ale nie udzielam sie na forum bo i po co, trzeba cichutko siedziec i na zyski czekac. Predzej czy pozniej przyjda :)