• taniocha i tyle!!! Autor: kerry666 [2.125.75.*]
    bylo by jeszcze lepiej jednak pernamentnie ktos oddaje bardzo tanio. Problem w tym ze to sa malutenkie wolumeny jednak wplywaja na aktualny kurs. Moze to skutek tego ze pol roku temu ktos sobie poustawial ze sprzeda za 8.50 i poszedl spac i zapomnial:)
  • Re: taniocha i tyle!!! Autor: ~braster [217.99.254.*]
    mnie się wydaje, że te ruchy są specjalne aby kurs nie poleciał ! już powinien być dawno 15 zl. Przypomnę,że jakieś 1,5 misiśąca wstecz akcje chodziły po 12.50 zl.
  • Re: taniocha i tyle!!! Autor: kerry666 [2.125.75.*]
    tez mi sie tak wydaje. poprostu szukam wytlumaczenia na taki stan rzeczy. tutaj jest cala kupa patentow ( czyli wydanych juz pieniedzy na rejestracje) masa krajow=kupa forsy. no nikt o zdrowych zmyslach nie zgalsza do opatentowania "niczego" a wydajac na to forse (niemala). problem jest taki ze poprostu ktos oddaje tanio i w malych wolumenach. 20000 czy 30000 obrotu to duzo???? dajcie spokoj. Inna sprawa to fakt ze ludzie opieraja cie na AT. Ok ich wybor jednak to jest New Connect i AT slaba jest tutaj niestety. Podejscie fundamentalne i perspektywy w wypadku Brastera. to jest to. jednak nikt na sile nikomu nie kaze tanio oddawac. Wolna wola ich forsa.
  • Re: taniocha i tyle!!! Autor: ~xxx [95.49.87.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: taniocha i tyle!!! Autor: ~xxxL [95.49.87.*]
    Pewnie jakiś kozioł oddaje
  • Re: taniocha i tyle!!! Autor: ~olo [62.133.141.*]
    Na wzroście oddają Ci co widzą szanse opuszczenia tej łodzi przed wysypem akcji w rynek i tyle- po emisji o duże wzrosty raczej trudno.
  • Re: taniocha i tyle!!! Autor: kerry666 [2.125.75.*]
    Olo ok napewno tez w jakims stopniu masz racje. Ci co kupili np za 10 lub wiecej spadaja i szukaja innego miejsca Spoko, podkreslam jednak icj wybor. Ja chce byc tu na dluzej. podam przyklad: Selvita ja ich poznalem ok 1,5 roku temu mieli na imie 2zl a teraz jak sam widzisz "troszeczke" wzroslo. wowczas byli na podobnym etapie rozwoju co braster. pozdrawiam

• Re: taniocha i tyle!!! Autor: ~brunon [217.99.254.*]
    taniocha nad taniochy !
  • Re: taniocha i tyle!!! Autor: ~kelner [89.77.67.*]
    Sopx! Będzie jeszcze taniej. I więcej. Dużo więcej. Dwa razy tyle akcji. Dla swoich do wysypu
  • Re: taniocha i tyle!!! Autor: ~miras [164.127.219.*]
    ten kto wysypuje widocznie wie co robi skoro ma tyle akcji to nie jest byle płotka i wie troszeczkę więcej od nas i skoro sypie na podbitkach widocznie są ku temu powody.
  • Re: taniocha i tyle!!! Autor: ~Andrzej [87.199.35.*]
    tylko dziwne że od razu ktoś odkupuje
  • Re: taniocha i tyle!!! Autor: ~olo [79.184.49.*]
    informacji było sporo i to dobrych więc zainteresowanie finansowych jest całkiem realne bo moga liczyć na powtórkę z Selvity gdzie też przy emisji był wzrost z 10 zł na ponad 15 zł
  • Re: taniocha i tyle!!! Autor: ~baster [217.99.254.*]
    Olo ! już nie ujadasz ? kupiłeś Brastera ?
  • Re: taniocha i tyle!!! Autor: ~baster [217.99.254.*]
    na siłę trzymają niski kurs ! już mnie to wkurza !
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.