bylo by jeszcze lepiej jednak pernamentnie ktos oddaje bardzo tanio. Problem w tym ze to sa malutenkie wolumeny jednak wplywaja na aktualny kurs. Moze to skutek tego ze pol roku temu ktos sobie poustawial ze sprzeda za 8.50 i poszedl spac i zapomnial:)
mnie się wydaje, że te ruchy są specjalne aby kurs nie poleciał ! już powinien być dawno 15 zl. Przypomnę,że jakieś 1,5 misiśąca wstecz akcje chodziły po 12.50 zl.
tez mi sie tak wydaje. poprostu szukam wytlumaczenia na taki stan rzeczy. tutaj jest cala kupa patentow ( czyli wydanych juz pieniedzy na rejestracje) masa krajow=kupa forsy. no nikt o zdrowych zmyslach nie zgalsza do opatentowania "niczego" a wydajac na to forse (niemala). problem jest taki ze poprostu ktos oddaje tanio i w malych wolumenach. 20000 czy 30000 obrotu to duzo???? dajcie spokoj. Inna sprawa to fakt ze ludzie opieraja cie na AT. Ok ich wybor jednak to jest New Connect i AT slaba jest tutaj niestety. Podejscie fundamentalne i perspektywy w wypadku Brastera. to jest to. jednak nikt na sile nikomu nie kaze tanio oddawac. Wolna wola ich forsa.
Olo ok napewno tez w jakims stopniu masz racje. Ci co kupili np za 10 lub wiecej spadaja i szukaja innego miejsca Spoko, podkreslam jednak icj wybor. Ja chce byc tu na dluzej. podam przyklad: Selvita ja ich poznalem ok 1,5 roku temu mieli na imie 2zl a teraz jak sam widzisz "troszeczke" wzroslo. wowczas byli na podobnym etapie rozwoju co braster. pozdrawiam
ten kto wysypuje widocznie wie co robi skoro ma tyle akcji to nie jest byle płotka i wie troszeczkę więcej od nas i skoro sypie na podbitkach widocznie są ku temu powody.
informacji było sporo i to dobrych więc zainteresowanie finansowych jest całkiem realne bo moga liczyć na powtórkę z Selvity gdzie też przy emisji był wzrost z 10 zł na ponad 15 zł