• kiedy wyniki za Q4 Autor: ~kiedy [192.193.116.*]
    Ktoś wie kiedy spółka opublikuje wyniki za Q4 - bo coś musi ten kurs ruszyć wkońcu - jak nie to //to juz nie wiem co :P
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~boss [193.227.123.*]
    Za III Q ogłosili w listopadzie i to 14 stego. Więc nie zdziwię się jesli to będzie w lutym, połowa lutego. Tak, że trzeba będzie powoli coś dokupić, wyczaić jakiś "tańszy" moment.
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~mateusak [46.238.126.*]
    Od razu roczny bedzie, 20 marca; wlasnie opublikowali terminy
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~wolszczak [217.17.38.*]
    sa i wstepne, wygaladaja dobrze, widac ze inwestycja w strony www ma sens, jeszcze jak wejda z oferta sklepu do EU, szanse na kolejne 50%+ wzrost przychodow, ciekawe jak wyglada zysk i koszty zadluzenia.....

• Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~kok [213.146.54.*]
    wszystko super ale ceny stoją w miejscu:(. NO przynajmniej nie spadają, Po takim info cena powinna iść w góre a tutaj nic !
    zastanawia plynnosc, powoli wyglada jak wojas, dni z obrotami na kieszen 1 inwestora
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~kik [46.77.124.*]
    wyniki rekordowe. kurs dolara spasa. inne spolki z branzy calkiem dobrze sobie radza a cdrl spadl o 10% i nawet nie ma chetnych na kupno przy tych cenach. o co kaman
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~doradca [199.67.203.*]
    też nie wiem o co chodzi
    Wstepne wyniki swietne - skonsolidowany 2014 pewnie też bedzie fajnei wyglądał a tu marazm na całego zero ruchu i spadki.
    Same spadki są spowodowane brakiem obrotu któego osobiscie nie jestem wstanie wytlumaczyć - spółka z branży oddzieżowej ja lpp,ccc, monari i mimo liczych artykułów ze rok 2014 i 2015 bedzie przyszłosciowy dla takich spółek.
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~optymista [46.238.126.*]
    gadanie i pisanie to za mało. trzeba kupować, wtedy będą wzrosty. do dzieła!
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~premy [77.254.233.*]
    obrót dzisiaj 9 szt o wartości 147 zł ,,. no comments
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~doradca [192.193.116.*]
    no widze własnie 9 akcji zbiło kur o prawie 3,5 % - gorszego gówna to w portfelu nie miałem - szkoda tylko że siedze prawie z tysiacem akcji - no nic inwestycja długoterminowa sie chyba nasuwa
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~boss [193.227.123.*]
    Też mi na to wygląda.... Że trzeba będzie to sobie zostawić na .... miesiące / lata ;/ No trudno, na pewno nie ma co teraz panikować i sprzedawać. Może gdyby free float był większy...
    ja powoli skupuje od niecierpliwych, przy takich obrotach to potrwa :), ale w dluzszej mierze fundamenty i zdrowe spolki daja zarobic.... bardziej od kursu podoba mi sie rozsadne podejscie wlascicieli...kluczem do sukcesu bedzie tutaj rynek CEE in trudny rynek niemiecki....
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~Doradca [79.184.241.*]
    Dokładnie tez mam takie podejście :) fundamenty na spółce są bardzo zdrowe perspektywa rozwoju sieci o nowe rynki wiec nic innego niz cierpliwość tu potrzebna,
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~optymista [46.238.126.*]
    Obiecali, ze beda podawac wyniki sprzedazy za kazdy miesiac. Pewnie lada dzien beda znane. To pokaze, czy dobry trend sie utrzymuje. Pozdrawiam
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~wolszczak [15.203.169.*]
    istotne bedzie utrzymanie r/r (sezonowosc), dzis widac kolejne osoby odpadaja wychodzac z pakietami po srednia z IPO.
    jezeli pojawi sie wiecej niecerpliwych a widac ze strony kupujacej prawie brak, ja powoli uzupelniam portfel ktory chcialem miec na IPO :)
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~premy [89.174.69.*]
    Jak się niecierpliwi do końca wyprzedają to i po stronie kupujący się pojawią. A tak to po co kupować jak jest kilku takich co przebiera nogami żeby tylko się pozbyć papiera i przebijają się o 1 gr byle tylko taniej zejść z ceny..
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~wolszczak [15.203.169.*]
    skup mozlia tym razem zaliczyc do udanych...teraz trzeba poczekac na nowy sklepi internetowy by zwiekszyc sprzedaz przez siec
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~doradca [192.193.116.*]
    kurde paroma akcjami zbijac kurs ehhhh maskara tu powinno być już z 30zł
    mozna nadal troche podkupic :), mi juz powoli konczy sie pula do jakiej pozwalam sobie na zaangazowanie w 1 papier w portfelu...
    pozostaje poczekac, moze jakis fundusz bedzie chcial solidnej wejsc w spolke...
    indywidualni beda mieli problem az tak szybko podniesc kurs
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~Doradca [79.184.108.*]
    Spójrz na inne spółki z sektora... Wyniki nawet gorsze a wzrosty cały czas na rozumiem że spółka ma debiut na ale bez przesady zjeżdżać przez parę miesięcy pod własnym ciężarem
    tak, zjazd jest co najmniej "ciekawy", albo cos jest nie tak z zyskami albo spolka jest kompletnie poza zakresem zainteresowan osob z funduszami, ja juz dokupilem co moglem, teraz czas pokaze czy slusznie :)

• Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~doradca [83.23.188.*]
    no nic czekamy
    ja kisze sie z duzym pakietem który niestety kupiłem na górce przed spadkami ;/
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~cdrlfan [94.158.224.*]
    Co się dzieje? czy wypadnie jakiś trup z szafy? czy ta firma bankrutuje?
    kto tak wywala, mam nadzieje ze nikt z otoczenia

Życzę wszystkim cierpliwości.
    Musi spaść żeby się niecierpliwi wypłoszyli i żeby mogło iść w góre.
    Zawsze tak jest.
    Zobaczycie przyjdzie już niedługo dzień kiedy pójdzie o 10% w góre i nagle się okaże że wszyscy chcą kupować.
    Firma ma stabilne podstawy.
    Jak pisałem tak się stało. :). Będzie powyżej 20. Nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości, Na podstawie tych wyników łatwo będzie małemu kapitałowi wywindować cenę nawet do 30 zł. Przez najbliższe 2 tygodnie nikt na tej spółce nie straci....
  • Re: kiedy wyniki za Q4 Autor: ~klusek [82.160.202.*]
    chyba że ktoś bedzie chciał wykorzystać premierę do wyjścia

podobnie było prze W2
[x]
CDRL -3,66% 7,90 2026-04-02 15:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.