Ostatnio czytałem artykuł jak byłego reprezentanta Polski w piłkę nożną Artura W. sąd skazał w sprawie wybiórczego przez dłużnika wyboru spłaty wierzycieli. Więc jak gant mnie pominie przy spłacie na rzecz instytucji finansowych rozważę złożenie zawiadomenia do prokuratury. Co wy na to ?
Witam kolegę, Po dokładnym przeanalizowaniu twego problemu czy też pytania, jeśli chodzi o radę, to niestety ale muszę się zgodzić z przedmówcą i powiedzieć, że mi to zwisa i powiewa co zrobisz. Tyle ci tylko mogę doradzić. Pozdrawam
Dnia 2015-01-20 o godz. 16:37 ~User napisał(a): > Witam kolegę, > Po dokładnym przeanalizowaniu twego problemu czy też pytania, jeśli chodzi o radę, to niestety ale muszę się zgodzić z przedmówcą i powiedzieć, że mi to zwisa i powiewa co zrobisz. Tyle ci tylko mogę doradzić. > Pozdrawam kolega pisał ostrzale , tu tylko może szczanie i lanie na oszustów
Co się czepiacie pytającego. Kolego walcz o swoje. Jak wcześniej podstawione spółki za bezcen od ciebie nie (od)kupiły obligacji to czekaj na lepsze czasy. Pozdrawiam