abstrahując pojęcie inwestycji można dywagować i używać licznych dygresji, mówić rozwlekle, często odchodząc od właściwego tematu wypowiedzi aby zmylić rywali.
Masej, jak na dzien dzisiejszy widzisz sytuacje na dep'ie? Wg mnie nie wyglada to kolorowo, glownie ze wzgledu na brak jakiegokolwiek komunikatu ze strony spolki na temat kredytu.
Witaj kubus--zakładam jeszcze możliwy teoretycznie spadek kursu do 20 groszy i wtedy mocne odbicie Ale pozycje wejściową musiałem dzisiaj zająć.Martin EWP.
Kubuś-najpierw muszę się zapoznać z analizą , którą przedłoży Depend-dopiero póżniej decyzja.Po drugie-posiadam środki na uśrednienie dzisiejszych zakupów akcji za 22 grosze.
Ja wrocilam z powrotem na walor, bo cena bardzo atrakcyjna. Troszke idiota donosiciel pomogl mi w tanim zakupie. Nie czekalam do analizy , bo wszystko sie moze wczesniej rozegrac.
Witaj stokrotka-już wcześniej w swoich postach pisałem,ze każdy podejmuje decyzje s a m o d z i e l n i e .Ty podjęłaś taka właśnie-szanuję Twoja decyzję.Martin EWP.
jesteś naiwny albo takich szukasz. Po 0,22 były dwie duże transakcje, które były ustawione na wytrzepanie leszcza reszta co poszło to kila drobnych zleceń które stały na kupnie dwa dni. jeżeli kupiłeś to ze 4000 tyś nie więcej. Jednak nie ulega wątpliwości że będzie sie tam działo ale raczej w okresie średnioterminowym teraz jeszcze słupy mieszają walorem
Witaj masej-wyjątkowo w sobotę odpowiem-nie wiem co Ciebie od środka zżera [zazdrość,brak intuicji,porywczość,pycha ],że podważasz dużą ilość przeze mnie zakupionych akcji - zwróć uwagę na transakcje od nr38 do nr 45. Łączna ilośc akcji za 22 grosze-do kupna-to 94.000 sztuk !!!!!!Na zakup akcji nawet Ty możesz się umówić-życzę NAM powodzenia-Martin EWP.