• inwestuj z głową Autor: ~masej [37.30.34.*]
    abstrahując pojęcie inwestycji można dywagować i używać licznych dygresji, mówić rozwlekle, często odchodząc od właściwego tematu wypowiedzi aby zmylić rywali.
  • Re: inwestuj z głową Autor: ~1916 [46.186.0.*]
    gdzie mongoły sie pochowały ?
  • Re: inwestuj z głową Autor: ~trettet [196.3.50.*]
    Masej, jak na dzien dzisiejszy widzisz sytuacje na dep'ie? Wg mnie nie wyglada to kolorowo, glownie ze wzgledu na brak jakiegokolwiek komunikatu ze strony spolki na temat kredytu.
  • Re: inwestuj z głową Autor: ~masej [178.182.227.*]
    tutaj czekam a teraz zająłem pozycje na DEMOLENIE tera tam bedzie gorąco
  • Re: inwestuj z głową Autor: ~martin0 [164.127.69.*]
    Witaj- wyczekałem do dziś ,i właśnie   dzisiaj wszedłem w ten walor za 22 grosze.Pozdrawiam-Martin EWP.
  • do Martin Autor: ~xxx [31.1.255.*]
    Dziś nie było 0,22
  • Re: do Martin Autor: ~kubuspuchatek [46.171.98.*]
    martin wszedl w demolen, ale mysle ze tam jeszcze nizej bedzie
  • Re: do Martin Autor: ~martin0 [164.127.69.*]
    Witaj kubus--zakładam jeszcze możliwy teoretycznie spadek kursu do 20 groszy i wtedy mocne odbicie  Ale pozycje wejściową musiałem dzisiaj zająć.Martin EWP.
  • Re: do Martin Autor: ~kubuspuchatek [46.171.98.*]
    Wejdz lepiej w dependa, tu bedzie nie tylko grubo. Tu bedzie bardzo grubo. A Demolen jeszcze po 18 kupie...
    Kubuś-najpierw  muszę się zapoznać z analizą  , którą przedłoży Depend-dopiero póżniej decyzja.Po drugie-posiadam środki na uśrednienie dzisiejszych zakupów akcji za 22 grosze.
  • Re: do Martin Autor: ~stokrotka [89.65.252.*]
    Ja wrocilam z powrotem na walor, bo cena bardzo atrakcyjna. Troszke idiota donosiciel pomogl mi w tanim zakupie. Nie czekalam do analizy , bo wszystko sie moze wczesniej rozegrac.
    Witaj stokrotka-już wcześniej w swoich postach pisałem,ze każdy podejmuje decyzje s a m o d z i e l n i e .Ty podjęłaś taka właśnie-szanuję  Twoja decyzję.Martin EWP.
  • Re: do Martin Autor: ~masej [46.205.29.*]
    jesteś naiwny albo takich szukasz. Po 0,22 były dwie duże transakcje, które były ustawione na wytrzepanie leszcza reszta co poszło to kila drobnych zleceń które stały na kupnie dwa dni. jeżeli kupiłeś to ze 4000 tyś nie więcej. Jednak nie ulega wątpliwości że będzie sie tam działo ale raczej w okresie średnioterminowym teraz jeszcze słupy mieszają walorem
  • Re: do Martin Autor: ~martin0 [164.127.122.*]
    Witaj masej-wyjątkowo w sobotę odpowiem-nie wiem co Ciebie od środka  zżera [zazdrość,brak intuicji,porywczość,pycha ],że podważasz dużą  ilość  przeze mnie zakupionych  akcji - zwróć uwagę na transakcje od nr38 do nr 45. Łączna ilośc akcji za 22 grosze-do kupna-to 94.000 sztuk !!!!!!Na zakup akcji nawet Ty możesz się umówić-życzę NAM powodzenia-Martin EWP.
  • Re: do Martin Autor: ~masej [188.147.64.*]
    na dependzie też zaliczyłeś dołek gdzie kupowałeś po 0,18 i sprzedałeś na górce po 0,40 jak tak celnie strzelasz to zagraj w lotto :-)
  • Re: do Martin Autor: ~stokrotka [89.65.252.*]
    Panowie ruszamy z tym koksem. Skupilam sie po 20 groszy i koleczko chce zrobic i tak do usranej...
  • Re: do Martin Autor: spekulant1973 [83.28.1.*]
    A ja radzę kto ma niech sprzeda wszystko co ma
[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.