• Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~Agata [89.68.199.*]
    Nie zastanawia się Was że info miało być do 22.12.2014r za 3 dni minie miesiąc od tej DATY a tu DALEJ cisza?Zero jakiegokolwiek komunikatu,sprostowania czemu tak się to długo przeciąga?Dodatkowo Spółka dostała obowiązek sporządzenia analizy sytuacji finansowej, gospodarczej i perspektyw dalszego prowadzenia działalności.Kurs z dnia na dzień coraz niżej.Do niektórych akcjonariuszy zaczyna docierać jak wygląda ta sprawa ciągnącego się przyznania już 2 lata KREDYTU.Sprzedają ze stratą bo widzą co się ŚWIĘCI. .Tak więc sama jestem ciekawa jak ta sprawa się rozwinie.
  • Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~abc [31.61.138.*]
    obserwuje od ponad roku, firma od zawsze nie dotrzymywala terminow i miala akcjonariuszy gdzies, wiec takie zachowanie to tutaj "norma"....moim zdaniem oni sami dali sie wyrolowac i nie wiedza jak z tego wyjsc, stosują taktyke "chowanie głowy w piasek" z mysla, ze jakos to bedzie i w koncu ucichnie, ale teraz jest inaczej bo maja niecale 45 dni...wg. mnie sa "pos..rani" ze strachu i nie wiedza co zrobic
  • Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~1916 [46.186.2.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~MrBean [109.255.58.*]
    Tej Agata, ty lepiej się pochwal ile załadowałaś? Ostatnio się chwaliłaś, że ci wpadło po 0,26! Dużo masz tego? To ty cały czas zbierasz?

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=3865011&strona=1

Tak ujadałaś jak nie miałaś papiera a teraz...? Puszczają zwieracze?
  • Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~grzechu [91.226.50.*]
    Agata piszesz że się boją teraz tych 45 dni???? wcale się nie boją bo platynowcy już wywalili bo widzieli że tu nici z wzrostu a teraz władza spółki wywala. Jak wywali reszta władzy to już nie mają się czego bać bo papier spieniężony a uśredniacze kupują i zostaną z papierem jak zawieszą tę pseudo spółkę.
  • Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~grzechu [91.226.50.*]
    W grudniu pisałem że ta notatka ze spotkania była na kolanie pisana i nie jest żadnych dokumentem a tym bardziej zobowiązaniem żadnej ze stron. A ta pseudo informacja spowodowała możliwość wysypania akcji platynowcom i innym bardziej wtajemniczonym.
  • Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~wilk [109.241.22.*]
    powiedzcie mi jak żyć, mam 100 akcji Dependa i 10 Kerdosa, wszystko spada a Ja już wybierałem swój śmigłowiec.
    Chyba nie zostanę Wilkiem z Książęcej

• Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~lol [37.31.68.*]
    zrobienie analizy to pikus. niewielki koszt.
    o ile dobrze pamietam, spolka juz cos takiego przedstawiala gieldzie. nic w tym dziwnego bo przeciez jedynie generuje koszty.
    walka o kredyt trwa, na pytanie gieldy dlaczego tak dlugo, beda mieli kojeny argument.. ruscy, restrykcje i takie tam..
    i karuzela sie kreci;)
  • Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~mart [82.115.80.*]
    Kredyt dostali na 100% tylko teraz pytanie jaką kwotę.
  • Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~4-5-procent [82.139.164.*]
    Jedyny kredyt, to kredyt zaufania nabijanego w butelkę leszcza. Ale i ten się kończy.
  • Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~celtic [213.158.222.*]
    Panie Kluba! Czy w dobie mediow elektronicznych, wszelakich emaili, gg, skypow kontaktuje sie Pan z aranżerem poprzez wiadomości w butelce? Czy na najprostsza informacje musimy czekać miesiącami? Jestem wyjątkowo cierpliwy ale zaczyna mnie to wszystko powoli wqrwiac.
    Gdy następnym razem przeczytają Państwo informację "NIE PÓŹNIEJ NIŻ" niech to będzie sygnałem do ucieczki z papierów. Ja tak mam.

Henryk Kluba - Prezes.
  • Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~1916 [46.186.1.*]
    agata jak emerson ? mongoł zarobiony na sanwilu i kupachałs !!!
    "hakier", jak złoto z PMI, kiedy napiszesz, ze można już sprzedać kwit???????????????????????????????????????????????
  • Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~1916 [46.186.1.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    "hakier", w pit8C spółek nie ma. Lecz nogi hakier, bo na pałę za późno.
  • Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~Kazik [80.72.34.*]
    Kto gasi swiatło. Bo tu bedzie długo ciemnica.
  • Re: Do akcjonariuszy DEPENDA. Autor: ~Kazik [80.72.34.*]
    Nie wolno mieć zadnych akcji. Trzeba odpocząć od rynku. Niech białe kołnieżyki same w gownie grzebią. Nie ma dobrych akcji a tu to już same życzenia. Oszukują Was cały czas. zresztą co to za łaska kredyt przecież trzeba go oddać. A pomysł na biznes tylko druk akcji.
[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.