powiem tak, trzymalem palec na enterze zeby zabrac co tam jest w arkuszu przy najmniejszej przeslance na dobry rozwoj sytuacji, ale odczekalem do teraz i ... odpuszczam, tu nie bedzie jednak zadnego wybicia jak w X.2013
a szkoda bo byla szansa na minimum 50 procent ruchy 1-2 groszowe mnie nie intersuja wiec spadam stad
za to podkupilem troche demolena, przyjrzyjcie sie niemu ari mnie juz nie interesi
Dnia 2015-01-19 o godz. 13:02 ~Michał napisał(a): > u mnie ari certus i nowy nabytek uboatline
certus wiadomo - mafia, może być 100 zł może być 10 gr ale temu ubotowi się przyjrzałem i wygląda na to że to trup, coś jak kopahaus ładnie dobierasz spółki miszczunio nie ma co? może kreski ci pokazały żeby kupić tego śmiecia? tak jak adumę i -50% na ubt już nie ma dna, lecisz na 5 gr
kurs ubt o godz. 13:02 wynosił 42 gr
teraz 10% niżej, jutro kolejne 10%
ten michałek to jakiś mega kmiot - nieudacznik giełdowy
oby już nie miał za co wrócić na ari, bo z nim nigdzie nie zajedziemy :))
ale póki co widzę że "zarabia" na jakimś badziewiu, więc jesteśmy bezpieczni :))
jak leszczu nauczysz się grać na giełdzie to możesz dyskutować .. swojego czasu podobnie pisałaś jak coś tam chwilowo spadło na certusie , poza tym skąd wiesz że od kiedy jestem ubocie..bo dzisiaj napisałem o tym ?? śmieszne .. i wyobraz sobie że jestem na ari i nic mnie tu nie umknie ..nawet mam wystawiony papier do następnego kółeczka tylko że tego nikt nie zobaczy bo jak na razie nie ma takiego programu a swoją drogą zajmij się sobą i nie hejtuj..
Dnia 2015-01-19 o godz. 17:45 ~Michał napisał(a): > wyobraz sobie że jestem na ari i nic mnie tu nie umknie ..nawet mam wystawiony papier do następnego kółeczka
jak to do kółeczka? ta już nie wierzysz w spekułe z fluida i o dychaczu na ARI? nie, nie, to nie możliwe żebyś kłamał, skoro ma być dychacz to tylko głupek próbował by kręcić kółka, nieprawdaż? to chyba jakaś literówka, nie wierzę żebyś był kłamcą, a już tym bardziej schizofrenikiem :)))
ps. to wyżej, to dla myślących, aby zrozumieli kim jest ten osobnik!!!
spoko leszczu .. sr 32 a jeszcze nie zakończyłem zakupów bo do wsparcia nie dotarli ale jest blisko )).. lubię jak się martwicie o moją kasę, tak trzymać .. he he ..robię 3 kółko bo 1 wywaliło część na stopie pózniej na małym plusie ..jutro dalsza walka.. przynajmniej się coś dzieje )).. bo tu jest kaszana i jutro znowu niżej..
Dnia 2015-01-20 o godz. 18:05 ~Michał napisał(a): > bo tu jest kaszana i jutro znowu niżej..
to fakt, dzisiejsze +7% ARI przy wyczynach uboata to straszna kaszana :) warto było sprzedać ARI po 22 gr żeby kupić po 23 adumę a teraz po 44 uboata twój koniec na gpw już bardzo blisko pozdrawiam :)
wiadomo że leszcz af wg siebie ocenia bo wyjść na swoje na spadkach to jest dla takiego leszcza nieosiągalne..woli czekać latami aż urośnie 7%..he he ..jutro dalej walka , jeszcze wsparcie i do góry ))
Dnia 2015-01-20 o godz. 21:27 ~Michał napisał(a): > wiadomo że leszcz af wg siebie ocenia bo wyjść na swoje na spadkach to jest dla takiego leszcza nieosiągalne..
czyli ty kupowałeś ubota po 42 (do czego się przyznałeś) i na spadkach przy 30 gr wyszedłeś na swoje buahahahaha
poczytaj pajacu siebie co ty masz za tok myślenia..he he..siedz tu łap grosze i czekaj na + 7%.. a u mnie było przewartościowanie godzinowe i sypnąłem i już jestem na plusie ..pora na następne kółko )))))))))
Ja również opuszczam ARI .
Zacząłem dzisiaj kupno Partnera nieruchomości zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ostatnio wszedł Polmlek i coś kombinuje z tą spółką powinny sie pojawic niedługo infa o planach może coś z tego wykiełkuje.