Kiedys kupowalem veno po 2 gr gdzie po prawej bylo 60mln na sprzedaz.Tez wszyscy mowili mi po co to kupujesz,kto to rozbierze (bylo 1mld akcji ogolem).I przed premiera arinery pociagneli do 11gr.Volumen siegal nie raz bawet 150mln akcji. Takze nie martwcie sie kto to kupi.Spekula jak bedzie chciala to rozbuja ta lajbe nawet do 1zl np.
Bardzo dobrze mówisz, na Veno akurat zleszczyłem i sprzedałem ze stratą po 0,02, gdzie po 3 tygodniach był odjazd, długo nie mogłem się z tym pogodzić. Teraz nie dam się wydymać i nie popuszczę akcji. Pytanie tylko na co spekuła czeka, okazja wymarzona a oni się ociągają.
Czekaja zeby leszcze dolozyli jeszcze po 3gr.Obserwujac to co sie dzieje,to mysle ze moze jeszcze dzisiaj lub jutro zgarna po 4gr.Pisalem kiedys ze przed ostra jazda beda spokojnie zbierac do 5gr.Od 5 gr zostanie im z 3 tygodnie na podbicie z lekkimi przystankami.Trzeba pamietac ze co grosz wyzej to widelki coraz szersze.
Jeszcze jest czas, powinni dosypać do 3gr ile się da, pisałem że 3 zniknie w moment. Nie podbierać tylko dokładać tak żeby popuścili na 2gr, jest czas więc zbierać.
Dnia 2015-01-22 o godz. 12:02 ~rycho napisał(a): > Czekaja zeby leszcze dolozyli jeszcze po 3gr.Obserwujac to co sie dzieje,to mysle ze moze jeszcze dzisiaj lub jutro zgarna po 4gr.Pisalem kiedys ze przed ostra jazda beda spokojnie zbierac do 5gr.Od 5 gr zostanie im z 3 tygodnie na podbicie z lekkimi przystankami.Trzeba pamietac ze co grosz wyzej to widelki coraz szersze.