• II Sezon Gry Autor: ~slawek001 [89.74.76.*]
    Są to moje wolne przemyślenia nikogo nie namawiam do zakupu akcji .... sprawdzę ten wpis w 2018 roku

Górne granice wybicia akcji

1,60zł - 3,40zł - 5,90zł - 10,00zł - 15,60zł

przewidywana kolejność

3,40zł - 1,60zł - 5,90zł - 10,00zł - 15,60zł

Wiem wiem herezje pisze :)
  • Re: II Sezon Gry Autor: ~reini [178.232.254.*]
    dobre poczucie humoru to podstawa ;)
  • Re: II Sezon Gry Autor: ~slawek001 [89.74.76.*]
    Ale już tak bardziej serio ... co wiadomo o koszyku inwestycyjnym Dala Byggentreprenader ... czytam różne informacje i czasami te informacje są bardzo Optymistyczne.
    Na parkiecie sennie :) w grze około 40 tyś akcji, a spółce nawet nie zależy żeby obroty na akcjach były .... lubię to podobna sytuacja sprzed 2 lat, tylko wtedy pełno pesymistycznych wpisów było a cisz cisza spokój ... skoro tak smętnie pytanie kto 2 lata temu wypowiedział te słowa?

"Nie pozwolę żeby akcjonariusze więcej tracili na akcjach"

Nagroda 1 akcja spółki, a co stać mnie być sponsorem teleturnieju :)
    Prawidłowa odpowiedz:

słowa "Nie pozwolę żeby akcjonariusze więcej tracili na akcjach" powiedział Coll Padraic w jednym z wywiadów kiedy został powołany na prezesa zarządu spółki

To choć może o pogodzie pogadamy :) , zabawę "dowcipnisia" w zbijanie cen akcji zakończyłem i nudno będzie.
    I wszystko ustalone 2:1, błędem było pokazać linie oporu 0,71 atak na 0,66 przejmuje inicjatywę ... ja i tak czekam na moje 3,40 :)
  • Re: II Sezon Gry Autor: ~re [37.152.18.*]
    kolega ładny monolog prowadzi ;)
    papier w zapomnienie poszedł
    fakt to słowa Padrica tylko czy on jeszcze karty rozdaje ?
    Jak do tej pory Katowice są zastawione w Banku ... ale jeszcze nie sprzedane :) ... Coll Padraic jest w grze choć czystka została dokładnie wykonana.
    Jeszcze raz podkreślam są to moje przemyślenia i nikogo nie namawiam do zakupu akcji, a wręcz odwrotnie nie kupujcie bardzo mi się podobała rozgrywka z ostatnich dwóch tygodni cisza spokój i trochę adrenaliny było :)
    Jestem pełen podziwu tego, co wykonała spółka na przełomie ostatnich dwóch lat gratulacje wielki szacunek dla ciężko wykonanej pracy. Dane statystyczne mówią swoje.
    Kurs akcji
    Styczeń 2013 – 0, 30zł
    Styczeń 2015 – 0, 70 zł
    Rating
    Styczeń 2013 – D
    Styczeń 2015 – AAA
    Altman EM-Score
    Styczeń 2013 – 6
    Styczeń  2015 – 24,9
    Co ja tam dane będę pokazywał można je samemu sprawdzić i jeszcze jedno to teraz spółka jest motorem WIG Deweloperzy ciągnie go w górę.
  • Re: II Sezon Gry Autor: ~re [37.248.254.*]
    Sławku tylko nie rozumiem, skoro piszesz , że cisza jest zalecana i dobra to dlaczego się ostatnio tak rozpisałeś ?
    można sobie to różnie tłumaczyć.. ;)
    Ja rozpisałem Ja? ..... jeden post dziennie to prawie milczę :)
    Proszę Państwa proszę jak by to powiedział Kazimierz Górski piłki są dwie a bramka jedna, a może to było odwrotnie, kto to pamięta.
    Byki przy piłce, Niedźwiedzie bronią 76 yard, będzie się działo będzie.
    A ja siadam grzecznie w fotelu i mecz oglądam :).
    Gra robi się coraz bardziej interesująca, co to będzie, co to będzie, ukradkiem zaglądam do szatni Niedźwiedzi tam nerwowa atmosfera, na stadionie zapadła cisza.
    gdzie Ty Sławku te byki i niedzwiedzie widzisz ??
    interesująca gra?
    ja widze tylko zapomniany kwit na którym sie nic nie dzieje.....
    gdzie Ty Sławku te byki i niedzwiedzie widzisz ??
    interesująca gra?
    ja widze tylko zapomniany kwit na którym sie nic nie dzieje.....
    Od razu zapomniany .... Ja nie zapomniałem za duża spekulacja tu się zrobiła, to trzeba było to wszystko przeczekać :) .... a że mam bujną fantazje to mecz piłkarski widzę, gdzie go nie ma :)
    Proszę państwa, co za sensacja Niedźwiedzie bez walki 5 yardów pola oddają, stadion szaleje Meksykańska fale widać, że państwa tu nie ma istny szał na trybunach.
    To już nie jest gra to istny pogrom Niedźwiedzia, mecz dobiega końca Byki z furią rozgramiają przeciwnika.
  • Re: II Sezon Gry Autor: ~re [37.248.251.*]
    kiedy gniota na fixy przenoszą ?
    ależ pasjonujący ten sezon ;)
    Przecież to normalne że tak jest .... zysk operacyjny - 6 mil dla mnie mówi jedno, jest wykonywana inwestycja i tą sumę gotówki w nią włożono.
  • Re: II Sezon Gry Autor: ~re [37.248.255.*]
    nie rozumiem, co jest normalne ?? to że spółka pochwaliła sie super wynikami i nikt od m-ca na nią nie spojrzał i nikt sie nią nie interesuje ?
    po co ta spółka wogóle jest na giełdzie ??!! no chyba , że wg. Ciebie to normalne.....
    Dla mnie to wszystko jest normalne .... nikt nie zmusza by akcje mieć tej spółki można je sprzedać
  • Re: II Sezon Gry Autor: ~re [37.152.19.*]
    aby sprzedać czy kupić to musi sie cos dziać
    a tej spółce to nie grozi w najblizszym czasie
    jedynie jak sie ktoś znudzi to może sie uda kupić po 0,50 :)
    a co tu może się dziać?.... raptem "grają" 4 osoby góra 6 .... tak będzie do zakończenia inwestycji.
  • Re: II Sezon Gry Autor: ~re [37.248.251.*]
    a jak długo będzie trwać ta "inwestycja" ?
    bo rozumiem , ze do tego czasu to szkoda czasu marnować aby to obserwować ....
[x]
REINHOLD 0,00% 0,06 2025-10-15 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.