Ale już tak bardziej serio ... co wiadomo o koszyku inwestycyjnym Dala Byggentreprenader ... czytam różne informacje i czasami te informacje są bardzo Optymistyczne.
Na parkiecie sennie :) w grze około 40 tyś akcji, a spółce nawet nie zależy żeby obroty na akcjach były .... lubię to podobna sytuacja sprzed 2 lat, tylko wtedy pełno pesymistycznych wpisów było a cisz cisza spokój ... skoro tak smętnie pytanie kto 2 lata temu wypowiedział te słowa?
"Nie pozwolę żeby akcjonariusze więcej tracili na akcjach"
Nagroda 1 akcja spółki, a co stać mnie być sponsorem teleturnieju :)
słowa "Nie pozwolę żeby akcjonariusze więcej tracili na akcjach" powiedział Coll Padraic w jednym z wywiadów kiedy został powołany na prezesa zarządu spółki
Jeszcze raz podkreślam są to moje przemyślenia i nikogo nie namawiam do zakupu akcji, a wręcz odwrotnie nie kupujcie bardzo mi się podobała rozgrywka z ostatnich dwóch tygodni cisza spokój i trochę adrenaliny było :) Jestem pełen podziwu tego, co wykonała spółka na przełomie ostatnich dwóch lat gratulacje wielki szacunek dla ciężko wykonanej pracy. Dane statystyczne mówią swoje. Kurs akcji Styczeń 2013 – 0, 30zł Styczeń 2015 – 0, 70 zł Rating Styczeń 2013 – D Styczeń 2015 – AAA Altman EM-Score Styczeń 2013 – 6 Styczeń 2015 – 24,9 Co ja tam dane będę pokazywał można je samemu sprawdzić i jeszcze jedno to teraz spółka jest motorem WIG Deweloperzy ciągnie go w górę.
Sławku tylko nie rozumiem, skoro piszesz , że cisza jest zalecana i dobra to dlaczego się ostatnio tak rozpisałeś ? można sobie to różnie tłumaczyć.. ;)
Proszę Państwa proszę jak by to powiedział Kazimierz Górski piłki są dwie a bramka jedna, a może to było odwrotnie, kto to pamięta. Byki przy piłce, Niedźwiedzie bronią 76 yard, będzie się działo będzie. A ja siadam grzecznie w fotelu i mecz oglądam :).
Gra robi się coraz bardziej interesująca, co to będzie, co to będzie, ukradkiem zaglądam do szatni Niedźwiedzi tam nerwowa atmosfera, na stadionie zapadła cisza.
Od razu zapomniany .... Ja nie zapomniałem za duża spekulacja tu się zrobiła, to trzeba było to wszystko przeczekać :) .... a że mam bujną fantazje to mecz piłkarski widzę, gdzie go nie ma :)
Proszę państwa, co za sensacja Niedźwiedzie bez walki 5 yardów pola oddają, stadion szaleje Meksykańska fale widać, że państwa tu nie ma istny szał na trybunach.
nie rozumiem, co jest normalne ?? to że spółka pochwaliła sie super wynikami i nikt od m-ca na nią nie spojrzał i nikt sie nią nie interesuje ? po co ta spółka wogóle jest na giełdzie ??!! no chyba , że wg. Ciebie to normalne.....
aby sprzedać czy kupić to musi sie cos dziać a tej spółce to nie grozi w najblizszym czasie jedynie jak sie ktoś znudzi to może sie uda kupić po 0,50 :)