• zarobieni inwestory???? Autor: ~kolek [94.254.145.*]
    myśleliście ze to wasz guru bosek ciagnie kurs w góre a to tylko ja podbiłem i wywaliłem a wy najarani ze leci na 100zł buhahahaah, po co ma kurs ciagniać w góre skoro nic nie ma na popycie , zarz zobaczymy nasze upragnione 15 a potem 10 gr taki los smieci jest, następnie wejdzie pakiet nowych akcji i pozamiatane, gnijeci długo i czekacie na cud, a boszek nie ma checi podbijac , dlatego niebawem moze byc szok cenowy i kurs powtórzy scenariusz jak dawniej
  • Re: zarobieni inwestory???? Autor: ~razdwatrzy [91.241.41.*]
    też cie kocham................Podbić to ty możesz piłeczkę pingpongową, a nie kurs.............
  • Re: zarobieni inwestory???? Autor: ~kolek [94.254.145.*]
    ty razdwatrzy ...ty masz wbity hak i to chyba długo , i na wysokim poziomie , po twoich wpisach widac ze masz problem ... musisz miec sporo akcji skoro tak sie spinasz, mieć powyzej 100k to juz problem nie lada ,powisisz jeszcze długo , ta spólka to pic , nic tu operacyjnie sie nie wydarzy , jedynie kreatywna ksiegowość
  • Re: zarobieni inwestory???? Autor: ~razdwatrzy [91.241.41.*]
    powtórzę jeszcze raz ja gram (mam swoje!!!!!!!!! pieniądze), niech spadnie na grosz!!!!!!!!!!!!!!, przeżyję bo mam za co (co już ci pokazałem wystawiając na K), a ty możesz..................pisać.................i taka jest między nami różnica.......
[x]
CENTURION 6,19% 2,06 2025-09-19 17:04:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.