• będzie wojna? Autor: ~tenconicniewie [86.63.92.*]
    pytanie jak wyżej?
    Bo coraz więcej ofiar i czołgów- wychodzić z tego czy też trzymać?
  • Re: będzie wojna? Autor: ~tenconicniewie [86.63.69.*]
    Czy ja tylko zostałem wszyscy się wykruszyli?
    Dzisiaj będzie 9.00 ?
    tu coraz gorzej a AGroliga rośnie????.... kto ją kupuje?????? jakiś fundusz ??? :))
    jakiś gruby zbiera
  • Re: będzie wojna? Autor: ~jajcasz [37.31.25.*]
    Panie gadający sam ze sobą, wojna czy będzie czy nie, to na pewno będzie jeszcze cała masa ofiar i zniszczeń, być może wejdą też na teren obwodu charkowskiego. Miną całe lata, póki nastanie pokój, a inwestorzy zaczną ponownie się interesować Ukrainą. Wg mnie lepiej to sprzedać za 9 zł teraz, niż za 1 zł niedługo. Przykre, ale prawdziwe
  • Re: będzie wojna? Autor: ~pazuzu [31.183.155.*]
    http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Zamach-w-Charkowie-na-amatorskim-nagraniu,wid,17279997,wiadomosc.html

http://www.rp.pl/artykul/11,1181192-Putin-od-dawna-planowal-inwazje-na-Ukraine.html

i wszystko jasno

a tak przy okazji spolka niewiarygodnie zdolowana.... spadki zyskow ok ale jednak ciagle ROE bardzo wysoka
    Z tego widać że niemcy z ruskami jakiś dl dobili .
    Krym pewnie oddali a może i donbas.
    Bo nastał spokój (niemcy mało mówią a dużo robią)... tylko jak zawsze handlują nie swoją ziemią
  • Re: będzie wojna? Autor: ~jazzy [89.69.253.*]
    Dochodzę do wniosku że jeszcze pewnie się doczekamy porozumienia Mińsk III, gdy już separatyści dojdą drogą lądową do Krymu. Cały czas zagadką jest czy po której stronie ma znaleźć się Charków.
    Coraz bardziej spokojnie... może coś z tego będzie
  • Re: będzie wojna? Autor: ~jazzy [89.69.253.*]
    Moim zdaniem, ruscy uspokoją sytuację by nie było dalszych sankcji w marcu (szczyt UE) i żeby Merkel i Holande mieli swój sukces, a potem na wiosnę znowu się zacznie i zdobędą pewnie muripol - Ukraina się wtedy podda politycznie (zmieni konstytucje dając de facto prawo veta Rosji w sprawie UE i NATO), będzie Mińsk III i wówczas się wszystko powoli już na prawdę zakończy (oczywiście medialnie to będzie kompromis i Ukraina nie będzie przegranym). Może za kolejne 10 lat, jeżeli Rosja osłabnie, to Ukraina się wtedy wybije na niepodległość. 

Oczywiście to nie oznacza, że Agroliga upadnie. Jeżeli tylko jej gospodarstwa i sprzęt nie zostanie zrównane z ziemia przez czołgi to będzie się dalej rozwijać i przynosić solidne zyski. Tak wiec w krótkiej perspektywie (najbliższy rok) jestem pesymistą jeśli chodzi o wzrost ceny akcji (ale spadków większych też się nie spodziewam), natomiast cały czas pozostaje optymistą w dłuższej perspektywie...
  • Re: będzie wojna? Autor: ~Janusz [89.229.222.*]
    ależ petarda z 9 zł urosło na 21 zł
[x]
AGROLIGA 0,00% 17,90 2025-11-19 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.