"Po tych zmianach portfel DM BOŚ na styczeń zawiera 23 pozycje. Są to: AB, Action, Arctic Paper, ASEE, Budimex, CD Projekt, Ciech, Echo Investment, Enel-Med, Ergis, Eurotel, Famur, Herkules, Kopex, Lena Lighting, Medicalgorithmics, Mercator, Neuca, PKN Orlen, Robyg, Stomil Sanok, Unibep oraz Vistula."\ może coś się ruszy w końcu
Taaa...... się ruszy. Powoli tracę cierpliwość. Zostało mi tego jeszcze parę tys. do sprzedania brane po 2,25. Wszystko ok ze spółką ,a kurs jak zamrożony . Były znacznie lepsze spółki do zarobku ech..... kiszarnia, że ja się na to skusiłem cholera. Trzymam to już prawie rok. Część poszła po 2,66 i dobrze bo teraz to nie wiem kiedy sie doczekam przynajmniej 2,50.
Fakt że ten trend boczny już dość długo się utrzymuje, ale w końcu odbicie przyjdzie. Tym bardziej że wyniki mają ok i a sama spółka też nie jest zła. Warszawski banan wszystko kiepści.
o i spece z Millenium też twierdzą że coś się jednak ruszy: "Uznanie Millennium DM zdobyli także dwaj deweloperzy - Dom Development oraz Robyg. W tym roku analitycy spodziewają się utrzymania korzystnego otoczenia rynkowego dla deweloperów mieszkaniowych, głównie dużych, korzystających na wprowadzonej w 2012 roku ustawie deweloperskiej. - Pomimo relatywnie wysokich wycen (biorąc pod uwagę wskaźnik C/WK) ponownie preferujemy akcje Robyga oraz Dom Development, które regularnie dzielą się wypracowywanymi zyskami ze swoimi akcjonariuszami od istotnie tańszych walorów JW Construction czy Polnordu." http://wiadomosci.stockwatch.pl/14-spolek-pod-tegoroczne-dywidendy,akcje,126590 będzie ok tylko trochę cierpliwości - ważne że są perspektywy :-)