No jeśli nie będzie infa w weekend, to nie chcę być w Twojej skórze :)))))
Czeka Cię: "kara pieniężna w wysokości 200.000 zł lub kara pieniężna do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie"
Zgodnie z "art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd."
Chyba chciało się powiedzieć ponad połowa giełdy a tak na marginesie to ja bym wypieprzył połowę spółek z tej giełdy i wtedy zapanował by porządek ludzie w końcu by szanowali swój pieniądz. Bo sama szacowna GPW do tego doprowadziła ze jest tak a nie inaczej.
Są dwie spółki które mogą być w najbliższym czasie grane spekulacyjnie pierwsza to emmhw a druga wbay oby dwie maja tak małą ilość akcji że wszystko może się zdarzyć na tych spółkach, popatrzcie sobie na cereus jak był grany pod spekulantów . Jedyna różnica to to że obie mają bardzo duże pole do wzrostu no i to że jedna ma akcja emmhw to nominalne na 10 a wbay 20 złotych. lepiej obserwować jak się będą te spółeczki zachowywać bo możne być tak ze będą to łagodne wzrosty lub bardzo gwałtowne lub czego nie można wykluczyć to mogą tez być spadki.
ja tam wolę emmwh ciężko już coś dobrać mam 2 tys akcji po 3,1 . jednak jeśli przez dłuższy czas nie będzie info myślę ze będą jeszcze sypać . inną spółką którą polecam jest novavis tylko to na dłuższy czas
EMMWH w ciągu roku zarobiła prawie 11tys procent!!! nie obraże się jak w tym roku będzie chociaż połowa z tego... ale trzeba trzymać akcyjki na dłużej... dlatego też nie ma praktycznie podaży w tej chwili...
Ludzie skąd Wy się bierzecie ??? Zanim coś kupicie, a już na pewno zanim coś skrobniecie na tym forum, to trochę poczytajcie o spółce. Śmiech na sali......
MI CHODZIŁO OCZYWIŚCIE O SCALENIE AKCJI A TOBIE O CO CHODZI Z TYM CZYTANIEM? SA LUDZIE KTÓRZY CZYTAJĄ TYLKO MIĘDZY WIERSZAMI I SĄ TACY CO SAMI SZUKAJĄ DOKŁADNIEJSZYCH INFORMACJI A NIE POLEGAJĄ NA TYM CO POWIEDZĄ INNI
HE HE DOMYŚLIŁEM SIĘ ALE TRZA DZIECI WYPROWADZIĆ Z BŁĘDU, COŚ MI SIĘ WIDZI JAKIŚ RUCH NA PAPIERZE CHYBA BĘDĄ DZISIAJ PODBIJAĆ KURS. TROCHĘ ZA SZYBKO TO ROBIĄ I ZARAZ SIĘ ZLECA SĘPY ;)
kurs na minimach trzeba kupić i czekać a nie panikować spadek oczywiście możliwy ale pod odebranie akcji dużo akcji mają drobni a tu gra idzie o duże pieniądze
spółka zaczyna działalność na całym świecie... ten jeden inwestor z ameryki, to początek, taki impuls dla spółki do rozwijania się... fundamenty rewelacyjne i działalność spółki w dobrym sektorze na te czasy... kluczowe będzie zmiana nazwy spólki bo na chwile obecną jest kojażona z EMMERSONEM, śmieciem po 7groszy...
Nikt teraz nie wysypia bo każdy będzie czekał na wypuszczenie komunikatów i zmianę nazwę spółki. Zbyt ważne infa mogą teraz wyjść, żeby ktoś miał wysypać bo w każdej chwili może pójść w górę a wtedy każdy bedzie tylko sobie pluł w brodę, że nie zaczekał
DOKŁADNIE A TAK TERAZ SOBIE KURSIK POMAŁU W SWOIM RYTMIE BĘDZIE PODĄŻAŁ NA PÓŁNOC I NIM SIĘ OBUDZIMY BĘDZIE WYSOKO TUTAJ BĘDZIE SIĘ DUŻO DZIAŁO W CIĄGU TYCH PARU TYGODNI
Chyba trzeba "odgrzać " wątek sprzed dwóch tygodni :) Jak pisał ktoś w innym poście, coś dłuuuugo trwa rejestracja podwyższenia kapitału, a potem zmiana nazwy :( Trochę to dziwne. Widać po zachowaniu kursu zniecierpliwienie niektórych. Pozdro i miłego weekendu ;)