co tam słychać w biznesie boszki???? jednak leci kurs raduykalnie w dół, treraz zacznie sie czas promocji i podbitek. ale najpierw zaliczy piziom 10 gr , to tuz tuż
jak to skąd wezma kase ...pozyczą od cypryjczyka buhahahahaahahah, ta spólka wygasa powoli , bez operacyjnych ruchów leżą i kwiczą tak moze byc nastepne 5 lat wakacji w obrotach akcjami
Już raz ci pisałem, stać mnie na taka stratę................, ale oczywiście ty zawsze kupujesz na dale i sprzedajesz na górce :). Ja mam średnia 21 gr. Jak spadnie na 10 gr. przeżyje podskoczy do góry może sprzedam. Myślę, że prędzej ja mogę tu pomieszać niż ty. Po pierwsze mam gotówkę i mam akcje. Pytałem już kilkakrotnie wystaw swój pakiecik na S lub ustaw zlecenie K i wtedy zobaczymy jaki ty mocny jesteś. Siedzieć i pisać bzdury każdy może (a to raz piszesz że podwójne widły, oczywiście nie określając czy górne czy dolne:), bo wtedy łatwiej trafić z celną diagnozą, a to że już leci na 10 gr. itd). Moim skromnym zdaniem, muszą to podciągnąć, żeby wyjść z pp