Świetny papier nie spada z 34 zł na 3,50 zł !!!!!! A potencjał będzie dopiero jak będzie produkt.... jeżeli będzie, póki co są patenty i marzenia inwestorów.
Świetny papier nie spada z 34 zł na 3,50 zł !!!!!! A potencjał będzie dopiero jak będzie produkt.... jeżeli będzie, póki co są patenty i marzenia inwestorów.
1zgodze sie z tym ze taki spadek mial miejsce jednak popatrz na sekwencje zdarzen: zanim wybil sie na poziom ponad 30zl kosztowanawet ponizej 3zl od sierpnia 2014 zaczely splywac informacje o warunkowych patentach a w konsekwencji przydzieleniu pelnych patentow. 2 w miedzyczasie prezio dokupil co nieco. 3dotacje. 4. i co jest bardzo istotne pozytywna ocena z Politechniki. to jest new connect i on tez swoimi prawami sie kieruje tu AT raczej nie wychodzi zbyt skutecznie bardziej fundamentalnie i tyle. Jesli o mnie chodzi to mam czas nie kupilem niestety tanio ale i nie drogo takze luzik ja patrze w przyszlosc. Jednak kazdy ma prawo do swoich opinii i przemyslen. jak popatrzysz na arkusz to wniosek nasuwa sie dosc czytelny: komus bardzo zalezy aby nie strzelilo za wysoko i tyle. pozdrawiam
Nareszcie jakaś sensowna wypowiedź. ZGadzam się, że AT w tym przypadku nie ma zastosowania. Fundamentalnie spółka jest OK i systematycznie dąży do celu I jasne jest, że komuś baardzo zależy, by kurs trzymać nisko. Po co? Jeśli nie wiadomo dlaczego, to chodzi o kasę. Jak zniknie kwestia emisji, to nastąpi uwolnienie kursu.
A może do tego dojść: A. A wyniku przeprowadzenia emisji B. Pozyskania dotacji umożliwiającej zrezygnowanie emisji C. Podpisanie umowy z Dużym partnerem strategicznym
Co ciekawe, to wszystkie opcje są podobnie prawdopodobne.
Zasilenie finansowe Spółki może być również z dotacji UE na nowoczesne metody zwalczania raka. Np..Cormay dostał 20 mil. Zł Zarząd powinien wystąpić o celową dotację.