• WZ 10 lutego Autor: ~Geo [149.156.28.*]
    http://www.formula8.pl/nowy/walne-zgromadzenie,56.html

lub

http://www.8formula.pl/?page_id=26
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~KM [95.49.7.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~rafi [31.61.129.*]
    Gratulacje dla pana Marcina!!!
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~drobnyspekulant [83.31.158.*]
    Również przyłączam się do gratulacji
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~Inwestor [79.186.119.*]
    nie ma co gratulowac jeszcze, bo jak ludzie przed 25stycznia 2015r nie zablokuja akcji w DM na dzien walnego tzn. 10luty 2015r to nie bedzie 50%akcji na walnym i cala akcja pojdzie na marne bo nie bedzie 50% zarejestrowanych akcji na walnym, lepiej by kazdy wiedzial o tym i poszedl raz jeszcze do DM i zablokowal tym razem bedzie oplata ok 30zl za taka operacje na rachunku.
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~rrr [195.191.162.*]
    witam mam 8 tys akcji tej społki co musze zrobić zeby sie zapisac ?
  • Re: WZ 10 lutego Autor: darexy [62.69.195.*]
    Dotychczas wszyscy musieli wyslac do p.Cagary potwierdzony przez maklera czy pracownika POK wydruk potwierdzonego stanu posiadanych wszystkich akcji gdzie oczywiscie musi sie m.in. znajdowac F8 co kosztuje wg cennika BOS 10 zl lub zaświadczenie o posiadanych papierach wartościowych (koszt 30 zł w BOS).Z BOS mozna dokument otrzymać pocztą wowczas do przedstawionych opłat należy doliczyć koszt przesyłki poleconej 5 zł,lecz o ile tylko ktos jest w stanie zalatwic to osobiscie to radze pojsc do POK osobiscie.A potem wyslac wraz z pelnomocnistwem do nich: Wszystkie dane i pelnomocnictwa sa tu: http://www.lex-nobilis.pl/
    Pozdrawiam
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~drobnyspekulant [95.49.13.*]
    Ale czy na walnym musi być 50% ?
    Wazne jest bysmy mieli te 50%, bo bez tego uchwaly podjete na walnym beda nie wazne - nie zrobimy wpisu KRS i nie odwiesimy spolki. Wczesniej czasu mielismy duzo a teraz musimy zalatwic niezbedne papierki do 25stycznia czyli tylko tydzien czasu mamy na to! i- naczej wszystko przepadnie. Jak nie zablokujemy akcji na czas to nie bedziemy mogli nimi osobiscie glosowac badz tez przez pelnomocnictwo wysylane panu Cagarze.

Trzeba akcje zablokowac na rachunku, Inwestor(Marcin Cagara) coo zwoluje NWZA napisal na blogu Grahama, poczytajcie co nalezy zrobic, wiecej szczegolow tez pod adresem:

http://spolkigrahama.blogspot.com/2015/01/formula8-ogloszenie-nwza-na-dzien-10.html#comment-form

Drodzy Akcjonariusze przed nami jeszcze długa droga!!

Bardzo Proszę rejestrować akcje w swoich biurach maklerskich na Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy spółki Formuła8 SA.

To bardzo ważne aby każdy z akcjonariuszy który zadeklarował chęć zwołania Walnego Zgromadzenia poprzez pełnomocnictwo i świadectwo depozytowe przesłane do Lex-Nobilis sp. z o.o
    BLOKOWAŁ SWOJE AKCJE NA WALNE W DNIU 10.02.2015!!!!

Jeżeli chodzi o pełnomocnictwo do głosowania z akcji to kto będzie chciał to może udzielić spółce Lex Nobilis pełnomocnictwo do głosowania ze swoich akcji.

W pełnomocnictwie proszę wypełnić dane pełnomocnika osoba prawna:
    LEX-NOBILIS SP. Z O.O.
    ul. Św Jerzego 1A
    50-518 Wrocław
    Marcin Cagara
    Pesel: 86031607470
    SĄD REJONOWY DLA WROCŁAWIA-FABRYCZNEJ WE WROCŁAWIU, VI WYDZIAŁ
    GOSPODARCZY KRS
    nr KRS: 0000416021

Bardzo ważne jest również to iż nie wiemy jak do końca ustosunkuje się do naszego zwołanego walnego Sąd Rejestrowy w Poznaniu, dlatego bardzo Proszę wszystkich akcjonariuszy ze względu na to że różne były daty świadectw depozytowych oraz różne okresy ważności i ich wystawienia o to aby:

UZYSKAŁY ZE SWOICH BIUR MAKLERSKICH OŚWIADCZENIE ŻE NA RACHUNKU MAKLERSKIM AKCJONARIUSZA W DNIU 15.01.2015 tj w dniu zwołania Walnego Zgromadzenia POSIADAŁ DANĄ ILOŚĆ AKCJI FORMUŁA8 SA.

Być może nie będzie to potrzebne ale patrząc na zachowanie KRS w Poznaniu może być różnie

Bardzo Proszę o konsekwencje w działaniu osoby które już zadeklarowały swoją pomoc, gdyż nie możemy sobie pozwolić na to aby WŁAŚNIE TERAZ ktoś z nas sobie odpuścił odwiedzenia biura maklerskiego aby zablokować akcje na walne oraz uzyskać zaświadczenie

Pozdrawiam
    Marcin Cagara
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~drobnyspekulant [95.49.13.*]
    Dobrze że to wkleiłeś tutaj bo nie każdy czyta bloga
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~jbl [91.238.233.*]
    jesli wyslalem juz do lex pelnomocnictwo i swiadectwo depozytowe,gdzie bylo napisane ,ze wystawione celem zwolania WZ i gdzie bylo napisane,ze akcje zostaja zabkolowane do (podana przeze mnie data ) konca lutego to czy jeszcze raz musze isc po kolejne tego typu zaswiadczenie? Pytam przedmowce powyzej,bo w moim przypadku nie wiem co dodatkowego musze zrobic.
    - akcje 8f zablokowane
    - cel wydania swiadectwa podany
    - pelnomocnictwo wyslane

prosze o odp. Pozdrawiam
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~Geo [89.69.106.*]
    To poprzednie pełnomocnictwo było wysłane po to żeby uzbierać 50%+ do zwołania walnego.

Teraz można zablokować akcje na walne i jechać osobiście lub jeszcze raz trzeba wysłać pełnomocnictwo do Lex Nobilis
    Drugi papier wynika z tego ze pełnomocnictwa do zwołania walnego miały rózne daty ważności, a teraz wszyscy którzy wysłali pełnomocnictwa załatwiają dokument, ze w dniu 15 stycznia mieli akcje na rachunku, żeby sad potem nie podważył że walne zostało zwołane nielegalnie.
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~MC [77.89.84.*]
    mamy czas tylko do 25stycznia!!!
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~odwieszenief8 [78.10.82.*]
    jeżeli masz 8k ajeszcze sie nie zadeklarowałeś zrob to jak najszybciej!!!!!
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~Inwestor [83.20.163.*]
    wkleje najlepsza wypowiedz cytat Michala z blogu:

Kroki zmierzajace do odwieszenia spolki:

Tak naprawdę to dopiero teraz musimy się maksymalnie zmobilizować do WZ, bo te >50%, które pozwoliły nam zwołać Walne Zgromadzenie zbieraliśmy przez 1,5 miesiąca, a i do teraz jeszcze zgłaszają się pojedynczy akcjonariusze.

Jest nas obecnie kilkadziesiąt osób i nie możemy dopuścić żeby coś poszło nie tak, a mamy na to tylko tydzień. Proszę Was zróbcie to co opisze poniżej jak najszybciej.

1. Blokujemy akcje na Walne Zgromadzenie w dniu 10.02.2014 w naszym Domu Maklerskim. Automatycznie jest wysyłana informacja do KDPW o blokadzie na WZ. Teraz co do WZ mamy dwie opcje do wyboru:
    a. Jedziemy na WZ do Katowic osobiście (możemy zabrać dokument potwierdzający prawo do udziału w WZ ale nie musimy bo KDPW podaje listę akcji zarejestrowaną na WZ)
    b. Wysyłamy jeszcze raz pełnomocnictwo, tym razem do głosowania na WZ z naszych akcji dla Lex Nobilis (treść pełnomocnictwa - ponizszy link)

http://www.formula8.pl/nowy/files/4._Pelnomocnictwo.pdf)

2. Żeby się zabezpieczyć przed ewentualnym zarzutem że WZ zostało zwołane bezprawnie bierzemy wszyscy jeszcze raz „Zaświadczenie, że na rachunku maklerskim akcjonariusza w dniu 15.01.2015 tj w dniu zwołania Walnego Zgromadzenia posiadaliśmy określoną ilość akcji FORMUŁA8 SA.”
    To zaświadczenie musi zawierać informację o ilości akcji i potwierdzać ich posiadanie w dniu 15 stycznia.

3. Wysyłamy listem poleconym zaświadczenie z biura maklerskiego (punkt 2) oraz ewentualnie pełnomocnictwo (punkt 1b) JEŻELI NIE JEDZIEMY OSOBIŚCIE NA WZ , na adres spółki
    Lex Nobilis sp z o o
    ul. Św Jerzego 1A
    50-518 Wrocław

4. Wysyłamy do pana Marcina Cagary wypełniony formularz pełnomocnictwa na adres mailowy: biuro@8formula.pl (w formie zeskanowanego pliku w formacie PDF). Pozwoli to przy okazji nam ocenić kto z listy się jeszcze ociąga.

Jeszcze raz proszę Was potraktujcie tą sprawę bardzo poważnie i załatwcie to dzisiaj, a najpóźniej w poniedziałek . Jak tego nie zrobimy to wszyscy możemy zapomnieć o akcjach F8.
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~miluh [87.206.172.*]
    ale jaja oczom nie wierzę! no zadanie domowe odrobione
    To chyba pierwszy raz w historii taki numer wyszedł
    wywalcie cały zarząd obecny i w pasiaki wsadzić należy !

GiT !!! GRATULACJON
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~Inwestor [83.20.163.*]
    nie tak szybko, nie mozna zablokowac akcji na walne, chyba nie byles nawet blokowac akcji w DM bo bys wiedzial ze nie mozna chwilowo - jest problem znow z Wisniewskim nie powiadomil KDPW o zwolaniu walnym mam nadzieje ze problem rozwiaze sie na dniach, czytajcie blog Grahama to bedziecie na biezaco z wiadomosciami i bedziecie wiedziec co i dalej robic, nie ma sie co cieszyc jeszcze bo wciaz niepewne czy sie uda odwiesic spolke..

http://spolkigrahama.blogspot.com/2015/01/formula8-ogloszenie-nwza-na-dzien-10.html#comment-form
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~tadal [81.30.141.*]
    mbank blokowanie akcji na WZ i wydanie zaświadczenia rozpatrują jako dwie dyspozyje i chcą za to razem 60 zł, nie wiem czy dobrze im to tłumaczyłem, co chcę,

czy jest tu ktoś, kto załatwiał sprawę w mbanku?
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~drobnyspekulant [95.49.161.*]
    Niestety ale tak jest , ja mam to samo , plus 30 zł za poprzednie zaświadczenie wychodzi 90 zł ale może gra warta świeczki
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~miluh [87.206.172.*]
    ciekaw jestem czy dziwnym sposobem zaś zabraknie kropki "nad i "
    I wszystko przepadnie... skąd ja to zam już prawie prawie a tu Kicha
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~Mbank [109.243.11.*]
    to jest właśnie jakaś kpina, ja również płaciłem 30zl za zaswiadczanie, i teraz jak sie dowiadywałem na to kolejne 2x po 30 czyli z przsyłką 100zl. Chyba tylko w mbanku tak jest bo inni pisali ze wystawili im zaswiadczenia za free. Mam nadzieję ze przynajmniej uda sie odwiesic bo tak to tylko dodatkowe koszta sie poniesie a taki Wisniewski co moim zdaniem powinien isc do kryminalu bedzie sie smial i nie poniesie konsekwencji. Tutaj to program "Uwaga" albo "państwo w panstwie" powinien byc nagrany o 8formula.
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~Inwestor [83.20.78.*]
    lepiej zaplacic te marne pare zl a odzyskac kilkaset czy tysiace zl zalezy ile kto ma akcji formuly, inni maja nawet za kilkadziesiat tys zl jak np ja, dzis wszystko zalatwilem(zablokowalem i wyslalem co trzeba) jesli kazdy tak zrobi w ciagu paru dni to odwiesza spolke i jak bedziecie chcieli to sobie wywalicie ze strata akcje ale wiekszosc czesc odzyskacie kasy a jak kto chce potrzyma dluzej moze jeszcze zmienia dzialalnosc itd i wzrosnie mocno w przyszlosci, wszystko mozliwe, bylo mase takich przykladow spolek co daly zarobic nawet tysiace % posiadaczom, tylko wiecej cierpliwosci i wiary w spolke a bedzie dobrze. Gdyby nie pan Cagara to by nie bylo zadnych szans na odwieszenie spolki, jeszcze bedziecie mu dziekowac o ile zalatwicie wszystko do tego piatku inaczej pozegnajcie sie z akcjami Formuly na zawsze.
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~kasandra [31.2.24.*]
    pytanie ?? wczoraj bylam w dm pko bp. i akcji nie mozna zablokować bo niema inf. kdpw o walnym////
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~marek [193.34.223.*]
    mam 12 k formuły i też nie mogłem ich zarejestrować na walne, jutro rano wyjeżdżam z kraju i już raczej tego nie zrobię. Mam nadzieję że bez moich akcji będziemy mieli wystarczającą ilość na walne.
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~Geo [149.156.28.*]
    O tym że można rejestrować się na walnym wiadomo od wczoraj po południu.

szanowny akcjonariuszu z 12 tysiacami akcji, na walne można zarejestrowac sie przez internet, a pełnomocnictwo można wysłac pocztą, w czym problem.
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~mc [77.89.84.*]
    Pytanie do Marka czy coś zadziałał w naszej szczytnej sprawie? chodzi o jego 12k akcji
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.89.84.*]
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~mc [77.89.84.*]
    Kolego daj znać czy Ci się udało. Twoje 12 tys. jest na wagę złota. Wszystko możesz zrobić przez internet. Pełnomocnictwo wypisz dzisiaj a papiery Ci bank przyśle jak tylko o to poprosisz. Poproś kogoś z rodziny aby wysłał te dokumenty pocztą.
    inny kolega który się podpisał jako rrr co ofetował że ma 8 tys. akcji. Proszę o info czy dołączył do naszej akcji.

Jak macie jakieś pytania to pytajcie. Tu nikt nie gryzie. Nie wstydzcie się pytac jak macie jakieś wątpliwości.
    Czasu jest niewiele
  • Re: WZ 10 lutego, ale MAMY TYLKO TYDZIEN NA ZALATWIENIE DOKUMENTOW!! Autor: ~Inwestor [83.25.234.*]
    niestety mozemy nie miec wystarczajaca ilosc bez Ciebie jesli jutro nie zalatwisz przez neta co trzeba to przez Twoje lenistwo czy niewiedze mozesz sie pozegnac z kasa a 12k przy ostatnim kursie to ok 20tys zl nie wierze bys chcial to stracic tym bardziej ze nie jest to mala sumka, radze zlatwic jutro przed wyjazdem co trzeba jak nie chcesz zaliczyc niepotrzebnej straty, kazda akcja sie liczy bo mamy ledwo 50% i kazdy kto wczesniej wyslal do Cagary musi ponownie wyslac pelnomocnictwo + blokada inaczej pozegnamy sie z akcjami Formuly na zawsze.
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~drobnyspekulant [95.49.14.*]
    Mam pytanie- blokadę zrobiłem , ale na zaświadczenie muszę czekać, przyjdzie pocztą i wtedy wyślę pełnomocnictwo razem z zaświadczeniem , ale pewnie to będzie po 25 to chyba nie przeszkadza ?
    Akurat w tym przypadku sprawa jest bardzo prosta bo po zalogowaniuu sie na rachunek wystaczy wybrac dyspozycje opcje inne:Wniosek WZA
    Wniosek o wydanie/anulowanie/aktualizację imiennego zaświadczenia o prawie uczestnictwa w Walnym
    Zgromadzeniu Akcjonariuszy(WZA)
    To i wyslanie chociz droga mailowa skanu pelnomocnictwa to absolutne munimum ,jakie kazdy komu zalezy na powodzedniu naszej akcji MUSI zrobic.tu jest link do pelnomocnictwa na stronie spolki
    http://www.formula8.pl/nowy/files/4._Pelnomocnictwo.pdf

o bardzo ważne aby każdy z akcjonariuszy który zadeklarował chęć zwołania Walnego Zgromadzenia poprzez pełnomocnictwo i świadectwo depozytowe przesłane do Lex-Nobilis sp. z o.o
    BLOKOWAŁ SWOJE AKCJE NA WALNE W DNIU 10.02.2015!!!!

Jeżeli chodzi o pełnomocnictwo do głosowania z akcji to kto będzie chciał to może udzielić spółce Lex Nobilis pełnomocnictwo do głosowania ze swoich akcji.

W pełnomocnictwie proszę wypełnić dane pełnomocnika osoba prawna:
    LEX-NOBILIS SP. Z O.O.
    ul. Św Jerzego 1A
    50-518 Wrocław
    Marcin Cagara
    Pesel: 86031607470
    SĄD REJONOWY DLA WROCŁAWIA-FABRYCZNEJ WE WROCŁAWIU, VI WYDZIAŁ
    GOSPODARCZY KRS
    nr KRS: 0000416021
    Tak naprawdę to dopiero teraz musimy się maksymalnie zmobilizować do WZ, bo te >50%, które pozwoliły nam zwołać Walne Zgromadzenie zbieraliśmy przez 1,5 miesiąca, a i do teraz jeszcze zgłaszają się pojedynczy akcjonariusze. 

Jest nas obecnie kilkadziesiąt osób i nie możemy dopuścić żeby coś poszło nie tak, a mamy na to tylko tydzień. Proszę Was zróbcie to co opisze poniżej jak najszybciej. 

1. Blokujemy akcje na Walne Zgromadzenie w dniu 10.02.2014 w naszym Domu Maklerskim. Automatycznie jest wysyłana informacja do KDPW o blokadzie na WZ. Teraz co do WZ mamy dwie opcje do wyboru: 
    a. Jedziemy na WZ do Katowic osobiście (możemy zabrać dokument potwierdzający prawo do udziału w WZ ale nie musimy bo KDPW podaje listę akcji zarejestrowaną na WZ) 
    b. Wysyłamy jeszcze raz pełnomocnictwo, tym razem do głosowania na WZ z naszych akcji dla Lex Nobilis (treść pełnomocnictwa w linku poniżej) 

http://www.formula8.pl/nowy/files/4._Pelnomocnictwo.pdf 

2. Żeby się zabezpieczyć przed ewentualnym zarzutem że WZ zostało zwołane bezprawnie bierzemy wszyscy jeszcze raz „Zaświadczenie, że na rachunku maklerskim akcjonariusza w dniu 15.01.2015 tj w dniu zwołania Walnego Zgromadzenia posiadaliśmy określoną ilość akcji FORMUŁA8 SA.” 
    To zaświadczenie musi zawierać informację o ilości akcji i potwierdzać ich posiadanie w dniu 15 stycznia. 

3. Wysyłamy listem poleconym zaświadczenie z biura maklerskiego (punkt 2) oraz ewentualnie pełnomocnictwo (punkt 1b) JEŻELI NIE JEDZIEMY OSOBIŚCIE NA WZ , na adres spółki 
    Lex Nobilis sp z o o 
    ul. Św Jerzego 1A 
    50-518 Wrocław 

4. Wysyłamy do pana Marcina Cagary wypełniony formularz pełnomocnictwa na adres mailowy: biuro@8formula.pl (w formie zeskanowanego pliku w formacie PDF). Pozwoli to przy okazji nam ocenić kto z listy się jeszcze ociąga. 
    Akcjonariuszy, którzy pojadą osobiście na WZ także proszę o potwierdzenie mailowe na adres mailowy: biuro@8formula.pl z ilością akcji 

Jeszcze raz proszę Was potraktujcie tą sprawę bardzo poważnie i załatwcie to dzisiaj, a najpóźniej w poniedziałek . Jak tego nie zrobimy to wszyscy możemy zapomnieć o akcjach F8. 

Mam jeszcze takie 2 uwagi. Dokumenty przed wysłaniem najlepiej jeszcze zeskanować lub skserować jeżeli macie taka możliwość i zachować sobie kopię. Akcjonariusze, którzy jeszcze do nas nie dołączyli oczywiście mogą, a nawet powinni dołączyć, bo im więcej nas będzie na WZ tym trudniej to będzie GPW zamieść sprawę pod dywan.
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~Inwestor [83.20.92.*]
    nie bo ja mam tak samo zreszta jak kazdy blokade juz teraz mozemy zrobic a papierek najwczesniej 26tego dostaniemy taka procedura, wszystko OK
    O ile jeszcze ktos tego nie zrobil,a ma akcje, zablokowanie akcji na WZA 10.02 to jest to co teraz jest absolutnie najwazniejsze do jutra! oraz o ile sam ktos sie nie wybiera wyslanie pelnomocnictw p.Marcinowi Cagarze tak jak to jest podane w kwestionariuszu pelnomocnictwa wydaje sie ,ze najlepiej zrobic to od razu droga elektroniczna przesylajac podpisany skan na e-maila. Ewentualnie pozniej droga pocztowa..Pelnomocnictwo dostepne tutaj: http://www.formula8.pl/nowy/files/4._Pelnomocnictwo.pdf

W przypadku BOS po zalogowaniuu sie na rachunek wystaczy wybrac dyspozycje opcje inne:Wniosek WZA
    Wniosek o wydanie/anulowanie/aktualizację imiennego zaświadczenia o prawie uczestnictwa w Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy(WZA) i wybieramy czy chcemy otrzyma poleconym sami odebrac ,ale jest w BOS tylko opcja DM w Wa-wie lub kurierem.Papier nie jest genberalnie do niczego potrzebny wiec moze sobie pozostac w DM i w razie gdybysmy z jakic wzgledow go potrebowali zawsze moga go przeslac.Koszt w BOS to tylko 20 zl Najwazniejsze to zablokowac akcje reszta juz jest zalatwiona za nas poza udzieleniem pelnomocnictwa lub osobistym pojechaniem na WZA.
    Pzdr
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~Lisu [83.25.200.*]
    Niestety ja dalem ciala - akcje zablokowalem dopiero dzisiaj - bo DM podobno sie nie mogl dodzwonic bo źle zlożylem dyspozycje - qrcze.
    Jak cos to przepraszam ale nic juz nie zrobie , mleko sie rozlało
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~miluh [87.206.172.*]
    to będzie ta kropka nad "i" której zbraknie

Żal mi was inwestorzy, dawcy kapitału. Jak już kupujecie jakaś spółkę to już minimum zainteresowania trzeba wykazać.
    Spółka pewnie pójdzie do piachu. Oczywiście głównym winowajcom jest były zarząd spółki ale drobni swoim olewactwem tylko mu pomogli.
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~Marek [83.142.141.*]
    Dnia 2015-01-26 o godz. 14:13 ~Lisu napisał(a):
    > Niestety ja dalem ciala - akcje zablokowalem dopiero dzisiaj - bo DM podobno sie nie mogl dodzwonic bo źle zlożylem dyspozycje - qrcze.
    > Jak cos to przepraszam ale nic juz nie zrobie , mleko sie rozlało

Bo jesteś dupa wołowa i wszystko odkładasz na ostatnią chwilę. Typowe.
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~Lisu [83.25.200.*]
    Dnia 2015-01-26 o godz. 16:13 ~Marek napisał(a):
    > Dnia 2015-01-26 o godz. 14:13 ~Lisu napisał(a):
    > > Niestety ja dalem ciala - akcje zablokowalem dopiero dzisiaj - bo DM podobno sie nie mogl dodzwonic bo źle zlożylem dyspozycje - qrcze.
    > > Jak cos to przepraszam ale nic juz nie zrobie , mleko sie rozlało
    >
    > Bo jesteś dupa wołowa i wszystko odkładasz na ostatnią chwilę. Typowe.

Oj głąbie gdybyś wszystko wiedział to byś tak nie mówił.
    Dnia 2015-01-27 o godz. 07:27 ~Lisu napisał(a):
    > Dnia 2015-01-26 o godz. 16:13 ~Marek napisał(a):
    > > Dnia 2015-01-26 o godz. 14:13 ~Lisu napisał(a):
    > > > Niestety ja dalem ciala - akcje zablokowalem dopiero dzisiaj - bo DM podobno sie nie mogl dodzwonic bo źle zlożylem dyspozycje - qrcze.
    > > > Jak cos to przepraszam ale nic juz nie zrobie , mleko sie rozlało
    > >
    > > Bo jesteś dupa wołowa i wszystko odkładasz na ostatnią chwilę. Typowe.
    >
    > Oj głąbie gdybyś wszystko wiedział to byś tak nie mówił.

Co robisz zatem na giełdzie skoro nie potrafisz wykonać prostej, podstawowej rzeczy? Nie będę Cię wyzywać ale zasługujesz na wiązankę. To jest żenujące taka postawa, gorzej jak dziecko z podstawówki...

• Re: WZ 10 lutego Autor: ~kos [77.91.45.*]
    tak to jest delikatnie powiedziane kalectwo, żeby nie potrafić zablokować akcji na czas ; mam nadzieję, że mieliśmy trochę więcej niż wymagane 50 % + 1 akcja, bo jeśli nie to przez takich nieudaczników stracimy szansę utrzymania spółki na giełdzie
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~Lisu [83.11.215.*]
    Ucze sie.

Mam kaprys stracic swoja kase i sie ucze
    A po 2 od 3 sierpnia 2009 r nie trzeba blokowac akcji aby brać udział w walnym zgromadzeniu. Należy tylko 16 dni przed Walnym zglosiic swoj udzial do KDPWco uczynilem. Akcje tez chcialem zablokowac ale wydalem zla dyspozycje i DM nie mogl sie podobno dzwonić aby ja poprawić.
    Dnia 2015-02-04 o godz. 12:50 ~Lisu napisał(a):
    > Ucze sie.
    >
    > Mam kaprys stracic swoja kase i sie ucze
    > A po 2 od 3 sierpnia 2009 r nie trzeba blokowac akcji aby brać udział w walnym zgromadzeniu. Należy tylko 16 dni przed Walnym zglosiic swoj udzial do KDPWco uczynilem. Akcje tez chcialem zablokowac ale wydalem zla dyspozycje i DM nie mogl sie podobno dzwonić aby ja poprawić.

Tak od 2009 roku się uczysz i nadal nic nie umiesz... żenada! Do piaskownicy!
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~pmi [91.224.193.*]
    dlacKancelaria Lexton

www.kancelaria-lekston.pl dlaczego klamiesz A.M.Lekston (83.25.200.
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~drobnyspekulant [79.185.224.*]
    Akcje zablokowane , pełnomocnictwo i zaświadczenie wysłane / to tyle z mojej strony / , czekam na odwieszenie
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~szczery [159.205.20.*]
    A ja jestem pewien, że albo wzrośnie albo spadnie, albo będzie stało w miejscu.

sh.st/sguip
  • Re: WZ 10 lutego Autor: ~baca [178.43.132.*]
    Aleś się ze....ł !! Baranie !!!
[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.