Wszystkich którzy liczą na to że trwa tu zbieranie przed odpałem bardzo zmartwię. To co się dzieje teraz czyli mielenie akcji na jednym poziomie które dla niektórych może wyglądać jak zbieranie akcji , miało miejsce w zeszłym roku tylko na w okolicach 1,6-1,8. Skończyło się tym że najpierw obroty zanikły a kurs... jest tam gdzie jest.
Dzisiejsza sesja równie mocna jak wczorajsza. Myślę, że zakończymy dzień z ładną białą świeczką potwierdzającą zmianę trendu. A w przyszłym tygodniu dojście do oporu na ~50gr. Tak czy inaczej obecna wycena spółki przy podjętych krokach restrukturyzacji to mega promocja.
Nie wiem jak ze wzrostami... Będą,.. kwestia dnia i tego jak długo zechcą przytrzymać kurs... tu nie ma zwałki tylko ewidentne trzymanie... Niemniej jednak nominał jest 25gr a nie jak to przeważnie bywa - 10gr... więc 10gr wydaje się wręcz nierealne gdy sama WK jest 10 razy wyższa niż obecna kapitalizacja... Moim zdaniem robią potężną zadymę na odebranie papiera... Siła strachu przeważnie zwycięża... No ale zobaczymy... Swoje zebrałem, mam czas... :)
Człowieku dlaczego tak się gorączkujesz? Czy ja naganiam, wyraziłem swoją opinię, bo uważam że aktualna wycena jest wręcz śmieszna. Natomiast twoje wyskok z 10gr jest totalnie z czapy, nie poparty, żadnym argumentem więc opanuj emocje i nie wyzywaj ludzi wedle swojego mniemania o sobie.