• Jutro premiera instalacji ledowej !!! Autor: ~asd [91.90.191.*]
    "To innowacja w skali światowej. Jako pierwsi postanowiliśmy przenieść energię słoneczną bezpośrednio z paneli fotowoltaicznych do źródeł światła LED, pomijając przy tym drogie i mało efektywne w takiej skali akumulatory. Do tej pory zarejestrowaliśmy już 5 zgłoszeń patentowych, chroniących naszą technologię – wyjaśnia dr inż. Janusz Jackiewicz, Dyrektor Techniczny rozwijający markę Force Light."
  • Re: Jutro premiera instalacji ledowej !!! Autor: ~Mati [31.174.125.*]
    To się wszystko odbije w naszej banaowej replublice. tylko cierpliwie czekać!
  • Re: Jutro premiera instalacji ledowej !!! Autor: ~fundamentalista [89.72.241.*]
    Ciekawym szczegółów tej technologii. Może powinni spróbować wyjść z tym pomysłem poza Polskę, choćby Europa Śrd-Wsch na początek? Podoba mi się całościowe, kompleksowe podejście (konsulting - audyt dotychczasowych rozwiązań u klientów). Jestem po raz kolejny pozytywnie zaskoczony, nie spodziewałem się wejścia przez tfo w tę niszę
  • Re: Jutro premiera instalacji ledowej !!! Autor: ~Exciter [149.226.255.*]
    A ja muszę powiedzieć że pracuję w jednej z firm w, której właśnie zainstalowano tą technologię i już liczone są mega oszczędności. To jedna z najlepszych inwestycji a jako że jesteśmy firmą, która posiada kilkadziesiąt fabryk na całym świecie to przypuszczam że Tfone już przygotowuje się do kolejnej instalacji:)
    Nie spodziewałem się że będąc akcjonariuszem będę korzystał z przyjemnością z kolejnego już produktu firmy w której mam udziały (pierwszy to NEXT, którego mam już ponad rok i chodzi bez jednej zwiechy!)
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.