• Investeko - Autor: ~smoqu [77.254.146.*]
    Spółka skrajnie niedowartościowana
    warto mieć parę kilo w portfelu
  • Re: Investeko - bedzie OK Autor: ~upgrade [77.254.129.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Investeko - bedzie OK Autor: ~upgrade [77.254.131.*]
    wiadomość została usunięta pewnie z uwagi, że wysłałem ją omyłkowo 2 razy 

Chciałbym jeszcze raz ją przytoczyć (może poza podaniem pełnej listy kontrahentów spółki (jest spora - ale możecie ją znaleźć na stronie firmy)
    - Uważam, że firma bardzo dobrze działa w swojej branży, a wnioskuje po raporcie za IIIQ, gdzie spółka wykazała bardzo ładny dochód
    - stosunkowo mała liczba akcji FF niecałe 1 500 000 szt
    - branża przyszłościowo
    - komunikatem z 2014-11-26 spółka informuje nas, że ktoś objął 118 800 szt po średniej cenie 2,50zł za akcję - myślę, że chciałby zarobić na tym interesie
    - akcje od debiutu spadły o ok. 33% i chodzą na dzień dzisiejszy po 1,70 zł
    Moim zdaniem spółka niedowartościowana

• Re: Investeko - Autor: ~smoqu [77.254.156.*]
    na 2 zł jest trochę więcej akcji na sprzedaży bo aż 15 tys :P ogólnie to arkusz jest pusty do 10 zł
    a jak to się przeniesie na cenę to zobaczymy

Firma zarabia i to jest najważniejsze!

cena będzie wysoka !
  • Re: Investeko - Autor: ~fundamentalista [62.133.133.*]
    Wygląda na to, że masz rację a z tego co się tam dzieje ostatnio to chyba rusza w górę, wolno ale bez spekuły i to mnie interesuje, czas ruszyć na zakupy bo kolejka krótka  :-)
  • Re: Investeko - Autor: ~ABC [193.203.56.*]
    Uwaga spółka tonie w długach ogólnie zamrażalnik na kilka lat spółka nie płaci swoim pracownikom główny technolog odszedł w środku jest wielki bajzel
  • Re: Investeko - Autor: ~investorek [62.133.142.*]
    Zgadza się, może ciekawie wyglądać, spółka niedoinwestowana, a biorąc pod uwagę branżę i zmianę przepisów od tego roku to może być materiał na HIT!. Jak pokażą dobre wyniki za 2014 będzie jazda w górę. W dokumentach znalazłem, że dostali dotację 16 mln zł z Unii i NFOŚ, więc to potężny kredyt zaufania w stosunku do obecnych aktywów x2 to bardzo sugestywna informacja....
  • Re: Investeko - Autor: ~jurek [83.30.4.*]
    a mysle ze to nie wszystko
    trzeba pilnie obserwowac wiadomosci ze spolki
[x]
INVESTEKO -6,50% 2,30 2025-11-10 14:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.