Warszawa, 12.01.2015 (ISBnews) - Transakcja odwrotnego przejęcia WDM Capital, spółki zależnej Domu Maklerskiego WDM, w wyniku której pośrednim większościowym akcjonariuszem dominującym spółki stał się Piotr Sieradzan została zrealizowana, podał Dom Maklerski WDM
Też czekam na efekty, póki co nieśmiałe ruchu na papierze i kursu o pare groszy w lepiej. może po odwrotnym przejęciu ruszy tak w górę jak franek po uwolnieniu i zawojuje cuda :D
Ja wam powiem jakie teraz będzie ' odwrotne przejęcie' to będzie przejęcie zawartości waszych portfeli i wyczyszczenie drobnych inwestorów. :) To samo co od dobrych paru lat. Czekam kiedy będziecie składać pozwy zbiorowe i odzyskiwać to co wam zabrano!!!!
Obroty robią słupy, parę dni temu kurs był na jednym poziomie i obroty strasznie lichutkie.Tyle zleceń co przyszło z ulicy.Prawie ze obroty stanęły, no i aby je ożywić znów zjechali w dół do następnej dziesiątki.Pobawią się tutaj i jak zacznie zamierać to znów w dół. To moje obserwacje z ostatnich miesięcy. Przykro mi to mówić ale strat nie odzyskacie