ja jestem bardzo zadowolony z takiego biegu sprawy wszyscy tego oczekiwaliśmy aby firma przedstawiła na czym stoimy. Obiektywnie patrząc to bardzo dobra informacja która pozytywnie umocni fundament. Michał pisał do GPW w tej sprawie ostatnie infa zostały przesunięte więc o co chodzi kilka osób z forum tego oczekiwało między innymi i ja dlatego też w tej sprawie dzwoniłem do spółki aby wiedzieć na czym stoję. GPW po otrzymaniu informacjo od akcjonariuszy takiego pisma nie może zlekceważyć więc prosi firme o przedstawenie kondycji finansowej i co się stało ? W życiu codziennym zwykłe firmy podlegają pod Urząd Skarbowy i czy wszystkie kontrole kojarzą wam się z upadłością ? bo mi raczej z dotrzymywaniem obowiązku prowadzenia dokumentacji podatkowej. A widzę że kilku lamusów dopadło wątek i teraz spać nie będą mogli. POWTARZAM TO JEST ZWYKŁA PROCEDURA SPRAWDZAJĄCA NA WNIOSEK AKCJONARIUSZY !
Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.
Dnia 2015-01-14 o godz. 00:00 ~masej napisał(a): > > heniu to za pomawianie prezesa poczytaj sobie > > Art. 212. > § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną > lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie > postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii > publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego > stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, > podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. > § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą > środków masowego komunikowania, > podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności > do lat 2. > § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może > orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo > na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. > § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z > oskarżenia prywatnego.
Poczytaj lepiej prezesowi co mu grozi za oszukiwanie akcjonariatu :) Już rok mi to wstawiacie i jakoś do tego prokuratora trafić nie możecie :)
Ty tez juz piszesz od roku co to wladzom spolki grozi za oszustwo, a jakos Kluba i Kukoewski ciagle na wolnosci. Gowno masz na nich a nie dokumenty. I druga sprawa to ta,ze taka iloscia infantylnych capslockowych argumentow staliscie sie - albo ty pod kilkoma nickami - kompletnie niewiarygodnymi zal dupe sciskajacymi naganiaczami. Niedlugo bedziesz wyl do ksiezyca, ze nie masz akcji tej spolki.
Dajcie spokój juz walczyć z tymi mongolami. Zobaczcie co wkleił fifarafa, dokładnie to samo zamieszcza za kilka tygodni. Z dużej chmury bedzie mały deszcz.
Dnia 2015-01-13 o godz. 23:40 ~masej napisał(a): > ja jestem bardzo zadowolony z takiego biegu sprawy wszyscy tego > oczekiwaliśmy aby firma przedstawiła na czym stoimy. Obiektywnie patrząc > to bardzo dobra informacja która pozytywnie umocni fundament. Michał > pisał do GPW w tej sprawie ostatnie infa zostały przesunięte więc o co > chodzi kilka osób z forum tego oczekiwało między innymi i ja dlatego > też w tej sprawie dzwoniłem do spółki aby wiedzieć na czym stoję. GPW > po otrzymaniu informacjo od akcjonariuszy takiego pisma nie może > zlekceważyć więc prosi firme o przedstawenie kondycji finansowej i co > się stało ? W życiu codziennym zwykłe firmy podlegają pod Urząd > Skarbowy i czy wszystkie kontrole kojarzą wam się z upadłością ? bo mi > raczej z dotrzymywaniem obowiązku prowadzenia dokumentacji podatkowej. A > widzę że kilku lamusów dopadło wątek i teraz spać nie będą mogli. > POWTARZAM TO JEST ZWYKŁA PROCEDURA SPRAWDZAJĄCA NA WNIOSEK AKCJONARIUSZY > !