pisałem ze bedzie boleć. no i jak inwestorzy ??? joker was wydymał , kupił tanio i wczoraj rozdał papier, teraz idziecie na dno , jeden dzień dłuzej oddychaliście , jutro skoki na wyscigi
no no haha, jesteś super extra gość. Nie ma to jak kierować się wpisami z forum, nie mając wglądu w gospodarkę. Od razu kontratak kiedy pisze się rzeczowo. No nic, żyj sobie dalej bo jesteś tylko na forum a nie na żywo. pozdr
Dnia 2015-01-13 o godz. 21:21 ~pirad napisał(a): > no no haha, jesteś super extra gość. Nie ma to jak kierować się > wpisami z forum, nie mając wglądu w gospodarkę. Od razu kontratak kiedy > pisze się rzeczowo. No nic, żyj sobie dalej bo jesteś tylko na forum a > nie na żywo. pozdr
Pirad szkoda się pochylać nad kołkiem :) Na szczęście chociaż z nickiem idealnie trafił. Na każdej spółce jest paru takich gości "dobrze" jej życzących a że przeważnie nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością to trzeba to traktować jako nikomu nie potrzebny szum informacyjny - filtra na to nie założysz , chyba że widząc dany nick od razu przejdziesz do następnego wpisu :)
Darek znamy się nie od dziś. Kiedy widzę Cię na wątku spółki to pojawia się uśmiech na twarzy bo wiem, że rozsądnie prowadzisz swój kapitał. Nie będę polecać Ci Ubota. Jednak zagościmy tu trochę. Rozmowa z samym prezesem utwierdziła mnie w przekonaniu. Pozdr
nju, powiem Ci ogólnie, że nie wskazane jest nazywać spółki bankrutem. Pozyskałem maila i nawet nr telefonu przez neta i pofatygowałem się aby przeprowadzić rozmowę więc nie będę nic zdradzał na wątku o jakże nietrafnym tytule.
Troche mi to zjechało poniżej średniej a niedługo bede potrzebował "troche" kasy... ja wiem, że nie zawsze sytuacja firmy a kurs idą w parze...ale jak możesz kolego to powiedz czy w perspektywie 2 miesiecy jest szansa na kurs 0,7 ??
Krzyś, rozmowy z prezesami przeróżnych spółek można nazwać podobnymi. Tylko różnica pomiędzy nimi jest taka, że jeden mówi prawdę, a drugi fałsz lub odpowiada zbyt życzeniowo lub odlegle. Nie jestem w stanie powiedzieć jak będzie kurs w ciągu dwóch miesięcy jednak życzyłbym sobie też ceny 0,70 zł. Mogą nas pochłonąć jak mnie tak i Ciebie, zagrywki spekulacyjne jednak ja poczekam i nawet ponad dwa miesiące. Jesteśmy w dobrej branży, która nie wchodzi na rynek, a jest już na nim. Nju, oczekuj, ja też trwam. Zadzwoń, lub napisz maila. Bądź usatysfakcjonowany, że dobrze zrobiłeś kupując akcje.
Dnia 2015-01-13 o godz. 22:32 ~pirad napisał(a): > Darek znamy się nie od dziś. Kiedy widzę Cię na wątku spółki to > pojawia się uśmiech na twarzy bo wiem, że rozsądnie prowadzisz swój > kapitał. Nie będę polecać Ci Ubota. Jednak zagościmy tu trochę. > Rozmowa z samym prezesem utwierdziła mnie w przekonaniu. Pozdr
Wiem Pirad, ja już obkupiony i czekam jeszcze ewentualnie jakby frajerstwo chciało znów zdołować kurs. Czekam spokojnie i nie tylko ja - w sumie szkoda że zleciało do tych 40gr bo teraz ludziska liczą na powtórkę z rozrywki i zamiast kupować liczą na cud. No ale jak to mówią cuda czasami się zdarzają więc niech czekają :) Mi też trochę wpadło w tej cenie to nie będę nikomu odradzał czekanie :)