Witam Wszystkich Kiedyś jeden z użytkowników napisał pismo do zarządu gpw. Zarządali oni wtedy wyjaśnień od spółki. Spółka wywiązała się z zapytań ze strony zgpw (chociaż wieszczono już tutaj koniec spółki i wyrzucenie z NC). Niedawno ktoś z forum również informował, że zwraca się ze skargą do zarządu gpw. Więc zrobili oni co uznali za stosowne i otrzymają opinię od eksperta. Straszenie Was przez takich ludzi jak "rotandflesh1" i innych jemu podobnych wielonick-ów nie powinno mieć wpływu na Wasze decyzję. Bo takich, którzy oddawali w dołku i panice, a później patrzyli jak rośnie było wielu. Do niczego Was nie chce przekonywać. Jedynie do rozsądnego myślenia i nie dawania się złapać w prostacką nagonkę niektórych forumowych trolli. Pozdrawiam
ROZSĄDNE MYŚLENIE - ILE LAT CZEKA SIĘ NA UDZIELENIE KREDYTU ? ? ? ? ? ? ? ? ? PROSZĘ ODPOWIEDZ !!!!!!!!!!!!!!!!!! KTO TERAZ PODPISZE SIĘ POD ANALIZĄ JAKI BIEGŁY ? ? ? ? WTEDY WYSTARCZYŁA ODPOWIEDZ PREZESA A TERAZ MA TO WYJAŚNIĆ BIEGŁY I SIĘ POD TYM PODPISAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK SKŁAMIE BĘDZIE ODPOWIADAŁ KARNIE
Dlaczego uważasz, że będzie musiał kłamać ? Masz wgląd w papiery ? Był tu jeden kiedyś taki co twierdził, że miał papiery przed oczami i już był nawet w prokuraturze :) Słuch po nim zaginął jakiś rok temu bo już dalej się nie chciał ośmieszać. Dostałeś wyjaśnienia dlaczego to tak długo trwało. Ja Ci tłumaczył nie będę. Latacie po forum w dwójkę lub trójkę i wklejacie cały czas ten sam post lub wypisujecie jakieś brednie pod którymi podpisujecie się, że to pewne...
mógłbym sprzedać nawet po 18 i być na zero tylko po co ? Bo ty i twoi urojeni współforumowicze tak sobie wymyśliliście ? :) przestań. Nie chce mi się wdawać z tobą w jakąkolwiek dyskusję bo nigdy nie przeczytałem żadnej merytorycznej wypowiedzi. Tylko bluzgi i wymysły. Natomiast jak rosło zawsze siedziałeś cicho w norze.
posprawdzają, oczywiście papiery będą ok co z resztą już raz było gdzie autoryzowany sprawdzał a drugi raz Kluba sam odpowiadał na pytania więc to takie pitu pitu nic nie wnoszące bo tu wszyscy czekają na info a nie głupie zalecenia które nic nie wnosi, no może tylko tyle że Ci którzy wierzą będą wierzyli bardziej a Ci któzy nie wierzą delikatnie się zastanowią i tyle w temacie:) I bądźcie spokojii ten audyt jak i poprzedni przejdą na luzie a Ty rotanflesh weź jakieś leki bo ci żyłka pęknie durniu:) Kiedyś jak rozmawiałem z Prezesm Klubą właśnie co mieli miec taki audyt który oczywiście przeszli bez problemu to śmiał się z tego i tylko powiedział że trochę kasy szkoda bo trzeba za jego przeprowadzenie zapłacić i tyle w temacie także zanim cie rozsadzi z głupiej podniety dowiedz się więcej i dopiero wtedy będziesz mógł z konkretnymi ludźmi o czymś porozmawiać:) Miłego wieczoru:)
Jeden z drugim dureń donosy pisali bo kupili i nie rosło jak tak może być :) Teraz pozmieniali nicki i udają, że ze spółką nie mają nic wspólnego. Wariat pamiętam wcześniejsze audyty i podobnych do nich durni, wieszczących rychły koniec spółki :) Szkoda chyba klawiatury na ten deficyt umysłowy :) Pozdro Wariat ! ;)
Siema Lorku :) Oczywiście że już były tylko tych tępaków jeszcze tu nie było ale byli inni chociaż bardziej lotni od tych bo ci dwaj to typowe mega tępaki i oczywiście że nie ma co im odpowiadać bo oni nawet nie wiedzą że takie audyty już były i Depend przeszedł je na luzie dlatego spadam już bo szkoda czasu i oczu:) Trzymaj się Lorku:)
To ja pisałem "donosy", i bardzo się cieszę że odniosły skutek. 3 lata tu wiszę i mam dosyć, ile można produkować "inf". Mieli wyprodukować kolejne do 22 go....i co? Mamy 13 stycznia. Pomijam już fakt że kiedyś Kluba napisał że "kredyt został spółce Depend przyznany".
Chyba zgodzisz się ze mną że ciężko jest interpretować taką informację dwuznacznie. Mam dosyć, chcę zobaczyć pieniądze, nie będę tu wisiał do emerytury.
liczy się kasa nie papier, a papierem depa to można rów wytrzeć, ile zarobiłeś przez trzy lata? NIC. bo się boisz że Ci na złotówkę odjedzie, a tu lipa przez trzy lata tylko kółka, ale nie dla was fifraki i wariaty
Cześć Michał Oczywiście jako akcjonariusz miałeś takie prawo i z niego skorzystałeś. Czy dobrze czy nie to już nie mnie oceniać, bo nie jestem wyrocznią ;) Uznałeś, że tak będzie najlepiej i ok. Mnie nic do tego :) Ja czekam na pozytywne rozstrzygnięcie sprawy.
Naganiajace na spadki mongoly dostaly ze szczescia jakiegos zbiorowego orgazmu. Skad wiecie,ze tu wszyscy sa w plecy? Wielu jest tu ludzi ,ktorzy kupili ponizej 20 gr przeciez a zarobili w grudniu sowicie. Oczywiscie bez waszego udzialu, bo wy zawsze z boku bez akcji. Maja poltora miesiaca na audyt i dadza spokojnie rade. Ktos pozalil sie GPW i ta reaguje regulaminowo. Nie wykluczam sytuacji,ze cala sprawa z linia kredytowa do tego momentu moze sie wyjasnic. Ten sie smieje kto sie smieje ostatni.
Pokażą całą korespondencję prowadzoną z Prometheusem i będzie ok. Pełno dzieciaków ma radochę. Myślą, że kurs jutro spadnie nie wiadomo o ile, a jeśli spadnie, to nie wiele. Pozdrawiam normalnych.
Widzicie jak nagonka pracuje aby akcje znowu tanio kupić? Każdy z tych mędrców, spocony i rozemocjonowany chyba juz po 30 wpisów na głowę ma. Spokojnie, nie dajcie sie zrobić w konia. Rozstrzygnięcie moze być wcześniejsze niż publikacja zleconej analizy.
CZEKAMY 3 LATA NA KREDYT POCZEKAMY JESZCZE TRZY HEHEHEHEEHHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHHEHEHE TYLKO CZY TO COŚ NIE WYLECI Z GIEŁDY DO TEJ PORY ?