Uchwała Nr 52/2015 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 13 stycznia 2015 r.
w sprawie nałożenia obowiązku sporządzenia analizy sytuacji finansowej, gospodarczej i perspektyw dalszego prowadzenia działalności przez spółkę DEPEND S.A.
§ 1
Zarząd Giełdy, działając na podstawie § 15b ust. 1 lit. a) Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, zobowiązuje spółkę DEPEND S.A. do: 1) zlecenia podmiotowi wpisanemu na listę Autoryzowanych Doradców, spełniającemu wymogi, o których mowa w § 15b ust. 2 Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, dokonania analizy sytuacji finansowej i gospodarczej spółki DEPEND S.A. oraz jej perspektyw na przyszłość, a także sporządzenia dokumentu zawierającego wyniki dokonanej analizy oraz opinię co do możliwości podjęcia lub kontynuowania przez spółkę DEPEND S.A. działalności operacyjnej oraz perspektyw jej prowadzenia w przyszłości; 2) opublikowania dokumentu, o którym mowa w pkt 1), nie później niż w ciągu 45 dni od dnia opublikowania niniejszej uchwały, w formie raportu bieżącego, w trybie i na warunkach określonych w § 4 ust. 5 lit. b) i § 6 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu.
Dlaczego współczucia ? Taka sama sytuacja była niedawno, gdy zarząd gpw wezwał depend do wyjaśnień zadanych przez nich pytań. Widać, że gpw nie bagatelizuje skarg wysyłanych przez inwestorów i podjęli oni przewidziane dla takich zgłoszeń kroki. Nic nadzwyczajnego.
juz raz byly takie wyjasnienie, roznica jednak jest taka, ze poprzednio to byly opinie prezesa przez nikogo nie sprawdzone tym razem taka opinie ma wystawic autoryzowany doradca z listy. Mysle, ze zaden nie podlozy sie dla jakiekos Dependa zeby wyleciec z listy wiec tym razem powinna ukazac rzetelna i realna opinia. Za 45 dni wszystko bedzie jasne.
Z tymi autoryzowanymi doradcami to już różne czary widziałem :) Także tutaj do samego końca nic nie będzie wiadomo. Pożyjemy zobaczymy. Nie ma co zakładać czarnych scenariuszy jak tu już niektórzy widzą. Jest to też szansa na przyspieszenie pewnych procesów.
Precious Metals Investments SA I INNE SPÓŁKI PO TAKIEJ INFORMACJI WYLECIAŁY Z GIEŁDY , KONIEC PISANIA BAJEK !!!!!!! SPÓŁCE ZOSTAŁO JUŻ TYLKO 45 DNI ? ? ?
Ale popełniłem popaetych Wyszedłem z surflanda bo myślałem że tu zrobię w 2-3 sesje i wrócę tam z większą kasą a tu masz tam zwaliłem kurs a tu teraz nje wyjdę pi tej cenie oj ja głupi :(
Nie pisze, że dobre. Nie pisze także, że takie, którego należy współczuć jak to Ty napisałeś. Wszyscy byli zadowoleni jak to jeden z forumowiczów pisał, że ma zamiar podpie.... spółkę do zarządu gpw. Teraz są to tego normalne efekty. Myślę, że do tego wyznaczonego czasu wszystkie wątpliwości będą już rozwiane.
TO JUTRO WODOSPAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D O Ś Ć B A J E K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALE UBRALI WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moim zdaniem informacja bardzo pozytywna. jeśli autoryzowany doradca potwierdzi że proces pozyskiwania kredytu jest w końcowej fazie - kurs eksploduje i posiadacze będą mieli pewność że dobrze zrobili kupując perełkę, jeśli nie potwierdzi to będzie gorzej (dla posiadaczy) pozdrawiam
TU JEST TO SAMO CO NA PETROLU TAM TEŻ PRZEZ TRZY LATA PRAWIE ZNALEŻLI ROPĘ , A TU PRZEZ TRZY LATA DOSTAJĄ KREDYT , HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
w przeciwieństwie do ciebie ja się tą spółką interesowałem nie tylko w sposób samego klepana na forum w poniedziałek dzwoniłem do firmy i wiem jak się sprawy mają i komunikat o kredycie pojawi się na dniach. Także nie doczekasz się swoich upragnionych 45 dni
posprawdzają, oczywiście papiery będą ok co z resztą już raz było gdzie autoryzowany sprawdzał a drugi raz Kluba sam odpowiadał na pytania więc to takie pitu pitu nic nie wnoszące bo tu wszyscy czekają na info a nie głupie zalecenia które nic nie wnosi, no może tylko tyle że Ci którzy wierzą będą wierzyli bardziej a Ci któzy nie wierzą delikatnie się zastanowią i tyle w temacie:) Miłego wieczoru i bądźcie spokojii ten audyt jak i poprzedni przejdą na luzie a Ty rotanflesh weź jakieś leki bo ci żyłka pęknie durniu:)
powiem ci tak "łajzo" dobrze że jest te ino bo kurs będzie robił dw kółka wysokie raz pod kredyt a dwa pod sprawdzenie a wam pozamyka wreszcie jadaczki