Wygląda na to, że CZT będzie pierwszą moją "wtopą" w 2015 r., na szczęście mam inne spółki, które pracują na to co na CZT oddaje, a szkoda, można było przełamać 3,22 i lecieć do piąteczki. Ps. życzę zdrowego rozsądku
Pierwszy raz widzę spółkę która przy takim ff , tak spada. Pewnie wartość faktyczna majątku to przy 1 PLN i tam mogą zrobić wezwanie. Bo jak inaczej wytłumaczyć takie cuda ? Co rynek jest głupi i nie zauważa okazji ? Rynek nigdy się nie myli...
nadzieja powraca - niskie obroty świadczą o tym, że nikt już nie chce sprzedawać tak tanio, chętni na zakupy na razie czają się - wystarczy impuls, a przejdą do czynów.
Dnia 2015-01-16 o godz. 09:48 ~nnx napisał(a): > ja zaryzykowałem wczoraj wyszłem i jestem na getin baNK kupiłem po 1,95 > zł i już jestem sporo na plus
gratuluję, ale nie jestem pewien czy to słuszna decyzja wygląda na to, że niewielu bankierowców posiada akcje torebki, bo liczba wpisów spadła do 0 podaż też 0 nawet batoniki nie są straszne - kto miał oddać to to zrobił, pozostali czekają na zieleń
czy kto dziś sprzeda jutro będzie żałował? http://polska.newsweek.pl/blue-monday--dzis-najbardziej-depresyjny-dzien-roku,100654,1,1.html#utm_source=rasp&utm_medium=click&utm_campaign=noweSG