Dzisiaj zauważalny jest nieśmiały ruch (popyt) na papierze. Wydaje mi się, iż w najbliższym czasie będziemy mieć do czynienia z nowymi informacjami (Decyzja Sądu o podwyższeniu kapitału o 600 kilo, zmiana nazwy, zwołanie NWZA, nowy inwestor, itp.). Zaczyna się robić ciekawie ;)
600 kilo do obrotu nie wejdzie, przy założeniu nowego inwestora z kasą 1000000USD przy dzisiejszym kursie dolara będą to niecałe 363000, a więc papiera będzie w sumie niecałe 700000
nizej juz nie bedzie... chyba, ze ktos kupil wczoraj i jest niecierpliwy i sprzeda swoje 400 akcji... pamiętajcie, wazne zeby pod koniec sesji wyciagać na plus kilka procent. Mozna to zrobic malym kapitalem. Jak bedzie kolejne info to lepiej rozpocząć jazdę od 4,60 niz 3,50
"miałem dzisiaj taki sen: wszyscy zdjęli te swoje głupie malutkie blokady i kurs nagle poszybował hen wysoko :) a po 7 dniach i 7 nocach nagle zleciało się setki śmiałków i każdy pragnął mieć papier w kieszeni"
Ależ mam z Was ubaw...... gdy już dojdzie do 4 zł bez owego inwestora, czy też z nim, to nagle się okaże, że wszyscy sprzedali i czekają na następne kółeczko :))) Przewrotność ludzka nie zna granic ;) Pozdro dla marzycieli :)) i mojego ulubieńca Krucika, którego dawno tu nie było ..... sprzedał cenny walor????
duzo akcji zostało zebrane po 3 zł udało sie zatrzymać wzrost po bardzo dobrej informacji i teraz akcje powoli są odbierane będzie tu tak az do kolejnej informacji coraz mniej akcji na podaży