Joker i ekipa więc wszyscy wy ubrani na wyższych poziomach odetchnijcie z ulgą, ponieważ na jutrzejszej sesji nastąpi mocne odbicie i będzie kontynuowane na kolejnej-do jakich poziomów pozostanie naszą sprawą!:)
Dnia 2015-01-12 o godz. 13:58 ~joker napisał(a): > Dnia 2015-01-12 o godz. 13:54 ~Arnold napisał(a): > > joker pora pchać syfa na 6zł > > Interesuje nas około 150-200% od tej ceny.
w sumie racja, przybici na 2,5 jeszcze wyszliby na 0, nie ma tak łatwo :D
Dnia 2015-01-12 o godz. 14:16 ~Arnold napisał(a): > Dnia 2015-01-12 o godz. 13:58 ~joker napisał(a): > > Dnia 2015-01-12 o godz. 13:54 ~Arnold napisał(a): > > > joker pora pchać syfa na 6zł > > > > Interesuje nas około 150-200% od tej ceny. > > w sumie racja, przybici na 2,5 jeszcze wyszliby na 0, nie ma tak łatwo :D
No nie ma-to jest giełda, nie litościwy dobrodziei:)
Nie wdawajcie się w dyskusje z frajerami-joker wam prawdę pisze, a prawda jest taka że zbliża się potężne odbicie-my się nie siejemy jak lemingi które oddają kapitał!:)
Tworzy się nam formacja objęcia hossy-techniczni wiedzą o czym pisze i w jaki sposób to wykorzystać-leming nie wiele z tego zrozumie nie znając dobrze AT:)
weź Ty się w głowę puknij i nie pisz bzdur!!! Niestety żadnego cudu nie będzie. Spółka istnieje już tylko teoretycznie. Pracownicy się zwalniają, a prezio wyprzedaje akcje i nie tylko....
Dnia 2015-01-13 o godz. 14:37 ~wiesio napisał(a): > weź Ty się w głowę puknij i nie pisz bzdur!!! Niestety żadnego cudu > nie będzie. Spółka istnieje już tylko teoretycznie. Pracownicy się > zwalniają, a prezio wyprzedaje akcje i nie tylko....
Zamknięcie nie na 0,40 jak niektórzy by sobie życzyli. Brak komentarzy ubranych wcześniej jakby oddali teraz i się pogodzili. To nie jest spółka, która wprowadza innowacje, to jest spółka, która działa na rynku transportu nieustannie,a co za tym idzie korzysta z sytuacji na rynku. Jak to kiedyś Misiąg powiedział: kiedy paliwo jest drogie on na tym w brew pozorom korzysta bo oferuje atrakcyjną ofertę w dobie transportu. Mamy obecnie tanie paliwo i firmy pozwalają sobie na różne propozycje transportowe, a Misiąg nic na to nie poradzi. Spółka od początku z przychodami, którym towarzyszyły zyski. Ja rozumiem, że niektórzy stracili i teraz nazywają spółkę bankrutem i to, że sprzedając akcje, stratę musieliby odrobić na poziomie 400-500% pozostałego kapitału. Jednak zastanówcie się. Ktoś gra na waszych emocjach, w ręcz zmusza was do nazywania spółki bankrutem. pozdr
Cytat: dominik niepotwierdzony: jaka jest wrażliwość ebitda na wzrost cen paliwa ?
Grzegorz Misiąg: Jesteśmy firmą wspomagającą transport. W związku z tym zmiany cen paliwa nie oddziałują na nas bezpośrednio i nie wpływają na nasze wyniki. Paradoksalnie gdy rosną ceny paliwa, to my pozyskujemy kolejnych klientów, ponieważ firmy transportowe szukają oszczędności na wielu gałęziach transportu intermodalnego.
Kolego, chodzi mi o fakt przytaczania pewnych wypowiedzi sprzed półtora roku kiedy to w spółce było pięknie i kolorowo, kurs piął się w górę... A wywiady pokazywały jak jest fantastycznie ;-) Nikt mi nie powie, że jak prezes sprzedaje masę akcji to jest dalej super. Dla mnie to jedynie zabawa na kilka procent. Ale życzę powodzenia.
No dalej Joker, bo jestem ubrany na 0,74 zł a musze w ciągu miesiąca wyjsc z tej spólki bo kase potrzebuje. Jedziesz z tym kursem o te 100% i bedzie git :)
To już nie robicie "pompy" ? ;-) No nic, zrobiłem 2 ostatnie kółka, a teraz czas jednak pozostać z gotówką na koncie. Poczekamy co się wydarzy w najbliższych dniach. Życzę wszystkim powodzenia w inwestycjach ! Pozdrawiam
Dnia 2015-01-15 o godz. 13:10 ~ShangTsung napisał(a): > To już nie robicie "pompy" ? ;-) No nic, zrobiłem 2 > ostatnie kółka, a teraz czas jednak pozostać z gotówką na koncie. > Poczekamy co się wydarzy w najbliższych dniach. Życzę wszystkim > powodzenia w inwestycjach ! Pozdrawiam
Pompa była w dzień w którym było pisane-jak sam wiesz wyszło ładnie bo z 0,40-0,49-to oczywiście dolne i górne rejestry, ale udało się kilkanaście procent zarobić obiecując złote góry, a propaganda była powadzona równocześnie na fluidzie stąd wzrost obrotów:)
Teraz sądzę iż warto pozbierać papier między 0,41-37.