..że niby co ??.. to już raporty mam składać co i jak na innych półkach sobie pogrywam ??.. a co do adumy to konto z tego wojażu u mnie się zgadza bo ugrałem jakieś grosze ale nic nie straciłem jedynie zostało trochę papieru na pamiątkę a na certusie niebawem skończę zbiórkę na trzecie koło .. 1 - ok 500% 2 - ok 50% czyli razem ok 750% .. ucz się leszczu.. tu też ok 200% do przodu.. na oku mam fluid bo powinien spaść .. rajdy po 6-7 i inne ))
zawsze można się przekonać i przy 17 kupić cretusa albo jutro rovita tableo progres czy pik i za tydzień dwa trzy przekonamy się czy nie wzrosną a kreski pokażą kiedy sprzedać i to cała filozofia..ja dwie z nich kupuję
Dnia 2015-01-15 o godz. 15:39 ~Marian napisał(a): > Na koniec roku 1 pln, za dwa lata 2pln.
nie wiem czy sprawdzą się powyżej wspomniane poziomy ale jestem w stanie się założyć o dużą sumę (zresztą zawarłem swego rodzaju zakład kupując akcje) że na koniec roku będzie wyżej niż dzisiaj, i to sporo wyżej !!!
Dnia 2015-01-14 o godz. 17:33 ~Michał napisał(a): > zawsze można się przekonać i przy 17 kupić cretusa albo jutro rovita > tableo progres czy pik i za tydzień dwa trzy przekonamy się czy nie > wzrosną a kreski pokażą kiedy sprzedać i to cała filozofia..ja dwie z > nich kupuję
to te sam kreski które od roku pokazują ci na ARI 10 zł ? buahaha ot cała filozofia od roku pisać brednie a nuż kiedyś się sprawdzi to jak u Rybińskiego od 5 lat majaczy o krachu i rzeczywiście kiedyś pewnie się sprawdzi