... czy raczej zjazd dla słabych rak ???? poczytajcie jakie są obwarowania co do kursu i obligacji , ale im nizej tym lepiej , niech leci na 30 gr , czy spółdzielnia juz zapakowana ???
Dnia 2015-01-11 o godz. 18:04 ~kolek napisał(a): > ... czy raczej zjazd dla słabych rak ???? poczytajcie jakie są > obwarowania co do kursu i obligacji , ale im nizej tym lepiej , niech leci > na 30 gr , czy spółdzielnia juz zapakowana ???
Myślę, że niżej niż 30 gr., obstawiam okolice 20 gr.
jak ja kocham te teksty czy społdzielnia juz zapakowana.....chyba nikt nie da sie tak zapakowac po same pomidory jak ty na ilu to dzis sie zatrzyma?na ilu jutro?pojutrze?
Dnia 2015-01-12 o godz. 09:23 ~Viesio napisał(a): > jak ja kocham te teksty czy społdzielnia juz zapakowana.....chyba nikt nie > da sie tak zapakowac po same pomidory jak ty > na ilu to dzis sie zatrzyma?na ilu jutro?pojutrze?
oby jak najnizej sie zatrzymało i długo kisiło, papier oczyści sie, chyba nie watpisz ze spekóła zapakowała sie lub pakuje akcje
Dnia 2015-01-12 o godz. 14:46 ~ShangTsung napisał(a): > Zysk to zysk, powiedz lepiej co czują Ci co kupowali po 54 lub 64 grosze ? > ;-))
Na razie pewnie głupio , cieszą się więc że rośnie i nie odbieraj im tej radości :) Swój zysk zainkasowałeś i gitara najwyżej będziesz miał okazję znów dobrać na korekcie aktualnego odbicia :)