• 2015 - rebranding marki Myphone ? Autor: ~ferdek [109.231.1.*]
    Witam, po $wiątecznej przerwie.

Trochę lektury do poczytania w temacie:

http://www.spidersweb.pl/2015/01/myphone-ces-2015-nowe-modele.html

Będzie $ię działo, ...na kursie chyba też

Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia i $ukce$ów inwe$tycyjnych w Nowym Roku

;-)
  • Re: 2015 - rebranding marki Myphone ? Autor: ~bibi [24.235.35.*]
    Ajajaj Ajajaj a ja gupi tez sprzedalem.Niewele, ale nie miałem forsy,moze babcia pozyczy to se jeszcze kupie ze 100 sztuk?
  • Re: 2015 - rebranding marki Myphone ? Autor: ~Chyba [24.235.35.*]
    Bibidula z Ciebie.
  • Re: 2015 - rebranding marki Myphone ? Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Rembranding to trzeba zrobić na Amerykę bo w Europie ta nazwa się przyjęła o czym świadczą wyniki sprzedażowe . Może coś z kulinariów skoro może być jabłko ? Najlepsza byłaby nazwa , której Amerykanie nie umieliby przetłumaczyć na swój język a jednocześnie miło brzmiąca i nieskomplikowana . Ma ktoś propozycję ?
    Może Zielona Wyspa (Green Island)? Samo się skojarzyło :-) Wyspa telefoniczna (phone island) też ładnie . Co myślicie ?
  • Re: 2015 - rebranding marki Myphone ? Autor: ~Mati [31.175.97.*]
    A mi się nazwa MyPhone podoba
  • Re: 2015 - rebranding marki Myphone ? Autor: ~ferdek [109.231.1.*]
    Mati,
    Podzielam Twoją opinię. Ewentualnie firma mogłaby popracować nad jakimś rozpoznawczy znakiem przemysłowym - coś takiego jak jabłuszko w iphonach.

Jednak przede wszystkim po pierwsze uświadamiać należy społeczeństwo że:

- smartfony to nie tylko: Samsung, LG,Nokia ,Sony czy też HTC,
    -Myphone to nie tylko telefony dla emerytów (niestety bardzo dużo osób kojarzy tylko w ten sposób markę).

Po drugie.... uświadamiać należy społeczeństwo.....
  • Re: 2015 - rebranding marki Myphone ? Autor: ~xmen [178.235.29.*]
    ja jestem za nazwą USS George H. W. Bush :)
  • Re: 2015 - rebranding marki Myphone ? Autor: ~BijNaganiacza [159.205.25.*]
    "Przy okazji targów myPhone pochwalił się, że ma ponad 10 proc. rynku telefonów sprzedawanych w wolnej sprzedaży w Polsce. Można to uznać za dobry wynik, ale w praktyce oznacza on, że myPhone’ów używa stosunkowo mała grupa ludzi. W końcu znaczna część smartfonów i tabletów jest sprzedawana w zestawie z ofertami operatorów, gdzie myPhone niemalże nie istnieje."

No chłopie czytaj dokładniej... szkoda muszę realizować zysk. To moje zdanie. Każdy postąpi jak uważa. Naganiaczem będziesz ale tu już ... nie
  • Re: 2015 - rebranding marki Myphone ? Autor: ~10procent [83.28.239.*]
    coraz więcej osób i firm kupuje kartę i doładowania bez abonamentu czyli bez telefonu teraz smartfona itd. u nasz ludzie dostali po karcie i tyle, doładowujemy w kiosku , paragon do księgowości i tyle, Także 10 to bedzie niedługo 10 procent rynku cqałego
    Ano realizuj zysk . 10 procentowy udział w rynku telefonów kupowanych w wolnej sprzedaży to jest chyba dobry wynik . Spójrzcie ile jest firm na rynku . W dodatku TFO to nie tylko telefony i tablety o czym chyba zapominacie . Moje zdanie . Ja z kolei czekam na wyższą cenę . Pozdro !
    P.S. do "bijnaganiacza" tam jest napisane że udziały myphone mają jednak rosnąć . Tego już nie zamieściłeś zakładam , że z powodu nieposiadania akcji . Oj ludzie , ludzie czy Wy naprawdę myślicie , że to forum ma jakąś moc sprawczą ? Forum jest fajne , ale to nie forum decyduje o tym jak spółka będzie wyceniana . Całe szczęście ! Pozdro !
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.