Rembranding to trzeba zrobić na Amerykę bo w Europie ta nazwa się przyjęła o czym świadczą wyniki sprzedażowe . Może coś z kulinariów skoro może być jabłko ? Najlepsza byłaby nazwa , której Amerykanie nie umieliby przetłumaczyć na swój język a jednocześnie miło brzmiąca i nieskomplikowana . Ma ktoś propozycję ?
Mati, Podzielam Twoją opinię. Ewentualnie firma mogłaby popracować nad jakimś rozpoznawczy znakiem przemysłowym - coś takiego jak jabłuszko w iphonach.
Jednak przede wszystkim po pierwsze uświadamiać należy społeczeństwo że:
- smartfony to nie tylko: Samsung, LG,Nokia ,Sony czy też HTC, -Myphone to nie tylko telefony dla emerytów (niestety bardzo dużo osób kojarzy tylko w ten sposób markę).
Po drugie.... uświadamiać należy społeczeństwo.....
"Przy okazji targów myPhone pochwalił się, że ma ponad 10 proc. rynku telefonów sprzedawanych w wolnej sprzedaży w Polsce. Można to uznać za dobry wynik, ale w praktyce oznacza on, że myPhone’ów używa stosunkowo mała grupa ludzi. W końcu znaczna część smartfonów i tabletów jest sprzedawana w zestawie z ofertami operatorów, gdzie myPhone niemalże nie istnieje."
No chłopie czytaj dokładniej... szkoda muszę realizować zysk. To moje zdanie. Każdy postąpi jak uważa. Naganiaczem będziesz ale tu już ... nie
coraz więcej osób i firm kupuje kartę i doładowania bez abonamentu czyli bez telefonu teraz smartfona itd. u nasz ludzie dostali po karcie i tyle, doładowujemy w kiosku , paragon do księgowości i tyle, Także 10 to bedzie niedługo 10 procent rynku cqałego
Ano realizuj zysk . 10 procentowy udział w rynku telefonów kupowanych w wolnej sprzedaży to jest chyba dobry wynik . Spójrzcie ile jest firm na rynku . W dodatku TFO to nie tylko telefony i tablety o czym chyba zapominacie . Moje zdanie . Ja z kolei czekam na wyższą cenę . Pozdro !
P.S. do "bijnaganiacza" tam jest napisane że udziały myphone mają jednak rosnąć . Tego już nie zamieściłeś zakładam , że z powodu nieposiadania akcji . Oj ludzie , ludzie czy Wy naprawdę myślicie , że to forum ma jakąś moc sprawczą ? Forum jest fajne , ale to nie forum decyduje o tym jak spółka będzie wyceniana . Całe szczęście ! Pozdro !