Kupujcie, kupujcie a bezwartościowy papier sami spuścicie w kiblu. Ja nie wiem już sam, ta natura ludzka jest taka durna a amatorów pójścia z torbami nie brakuje jak widać.
To, że na Arcticu moja prognoza się nie sprawdziła, to prawda. Przeanalizowałem i wyciagnąłem wnioski i wiem. Sprawdziła się za to doskonale na MIT. Przypomnę tylko, że kilkanaście razy w okolicach 70 groszy krzyczałem, abyście sprzedawali. A gdzie jesteście dzisiaj to sami widzicie i jak was traktuje zarząd tej spółki i jej prezes też widzicie i , że bessa na rynku, to już nawet ślepiec widzi. Głupota ludzka nie zna granic, więc dostaniecie to co dostać musicie.
Przejrzałem tą gazetkę, jeszcze w dodatku jest że Reklama TV, i jak to możliwe że firma która za pośrednictwem Tesco sprzedaje tablety, które idą przez ostatnie 2 lata jak świeże bułeczki, a tu jeszcze taka cena przy takich zaj.... parametrach i na giełdzie akcje tej spółeczki kosztują 15 groszy...coś mi tu nie gra, muszą być wzrosty, bo przychodzy i zyski na pewno są....
Dnia 2015-01-11 o godz. 18:06 kamerdyner-profesora napisał(a): > To, że na Arcticu moja prognoza się nie sprawdziła, to prawda. > Przeanalizowałem i wyciagnąłem wnioski i wiem. Sprawdziła się za to > doskonale na MIT. Przypomnę tylko, że kilkanaście razy w okolicach 70 > groszy krzyczałem, abyście sprzedawali. A gdzie jesteście dzisiaj to > sami widzicie i jak was traktuje zarząd tej spółki i jej prezes też > widzicie i , że bessa na rynku, to już nawet ślepiec widzi. Głupota > ludzka nie zna granic, więc dostaniecie to co dostać musicie. > > Chodzik Księżycowy
dobrze ze krzyczales sprzedalem po 0,70 i nakupilem za wszystko po 0,12 teraz czekam
ludzie opanujcie sie ja to kupowałem po 1,8, 1,6 1.2 0.7, 0,45 , 0,42, itd i ciągle było za drogie to nic nie wart w tej spółce kupa złodzieji, szachrai i oszustówe - wyrolują i was puszczą w kalesonach białe kołnierzyki
Ludzie, ludzie, nie myślcie o cudzie. To co było na rynku ( nie mówię tu o MIT) to była pierwsza fala spadkowa bessy. Po niej przyszła korekta ABC jako korekta prosta. W tej chwili dobiega końca fala C, która już widać będzie klinem wzrostowym. A co dalej ? Dalej będzie następna fala bessy. Dostaniecie po dupie, że więcej wielu z was nigdy nie spojrzy na akcje. A jak sobie to przypomni, to na samą tyśl żygać będzie na czwarty zagon.
Chodzik Księżycowy Ten MIT, to żadna spółka, to kupa gnoja i wszystko