• ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~Marek [83.31.5.*]
    Z informacji, które mamy to Indygo ma 68% akcji z 1,600.000.000 wyemitowanych + 200 000 000 serii J - wartość 0,01 zł
    Ile z tego będą sprzedawać po 0,02 zł chyba nie za wiele, bo to mało opłacalne, pomimo przebitki 100%
    Perspektywa po uruchomieniu produkcji, zawarciu kontraktów (patent) dosyć duża i to jeszcze w tym roku !!!!!!!!
    Kurs będzie musiał skoczyć na 0,05 lub 0,06 - i wtedy zaczną upłynniać - ale jak poczują duże zainteresowanie produktem to i do 1 zł może dojść - np dwa lata -
    Warto poczekać
    Myślę, że w między czasie przejdą na normalny rynek , żeby być wiarygodnymi !!!!!!!

Maestro albo Nord pisał, że aktualnie jest ok 100.000.000 akcji w obiegu

co o tym myślicie !!!!!!!!! chyba warto czekać

Ja 3 lata temu kupiłem EEX 22.000 akcji po 1,57 zł - wszyscy się śmiali , że na NC wydaję pieniądze po 2 latach wartość była 1.100.000 zł obecnie po zawirowaniach
    506.000 zł - podaję to ku rozwadze - tam też jest patent - reasumując w TOTO nie mam szczęścia wygrać a na giełdzie taka możliwość istnieje - tylko nie w tydzień-miesiąc czy nawet rok !!!!!!!!

pozdrawiam
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~piotr79 [89.228.207.*]
    Akcje ECR które brało IDG, Calysto i LZMO w ilosci 1.475.000.000 nie obejmowano po 1gr tylko były w zamian za udziały w Industry , wiec warto by sie było zastanowić ile to industry bytło warte a przypomnę ze Industry ma 22,1 mln dotacji :)
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~Marek [83.31.188.*]
    Z mojej informacji Industry jest mocną spółką- Ale należy ustalić ile naprawdę akcji jest w obiegu . Jeżeli dostali dotacje to - udzielający chyba ją dobrze sprawdził !!!!!!!!
    Skoro była wymiana na akcje to te 1,4 miliarda nie jest w obiegu i pewno prędko nie będzie na rynku przedmiotem obrotu ??????
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~1916 [46.186.1.*]
    kałsa,stary i znajomy + pelikany PAPIERU PO 0.02 DLA WSZYSTKICH WYSTARCZY .
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~Nord500 [31.61.129.*]
    Bolek i Kolei wzięli podprogowo po 5. procent po 2 grosze.
    Po ile muszą sprzedać by zarobić?
    Co muszą zrobić by ulica odebrała 170 mln akcji?
    Dlaczego jest ich dwóch?
    Co zrobi Tola ze swoimi 5 milionami?
    Ile jeszcze brakuje kasy by Zainteresowany mógł objąć emisję indygo po 0,80?
    Ostatnie pytanie?
    Czy wywala to w
    rynek po 2 czy zrobią pompę do 10 i dopiero wywala w rynek?
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~Nord500 [31.61.129.*]
    Miało być Bolek i Lolek
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~Maestro [31.61.129.*]
    i kolejny prorok na 'walorze' się nam objawił .... Św. Marek !!!!
    ilu już tu ich było ???? na nieboszczce GPF CAUSIE i teraz na ECR ???

A ile jest akcji ??? tego chyba nawet najstarsi górale nie wiedzą
    "Marek" pisze tu o 'uruchomieniu produkcji' i i i i PATENCIE !!!
    pisałem tu już o tym (prawie) KAŻDA spółczyna z Nju Śmieć ma jakiś "patent" p. Sokołowski miał mieć mikrofazę ?? mikrosferę? lub coś podobnego .... miało to dać miliardy CAUSIE .....
    ATONHT, VEDIA, NGS i inne "opatentowane bankruty" też miały swoje "patenty" na biznes ......
    p.Marek znów każe grzecznie czekać kolejne 2 -3 lata ( ile to już razem z nieboszczką GPF CAUSĄ będzie tych lat czekania ???) a potem to już wiadomo MILIONY i MILIARDY >>>>!!!!

co do TOTO to tam już jest 12.000.000 zł w kumulacji .... ile to za to można by było kupić takich 'walorów" w całości jak ECR ???? , teraz podobno nie trzeba się sypać do kolektury , można obstawić w necie .... podobno taniej - promocja ???

a że akcji po 2 gr wystarczy dla wszystkich .... nie trzeba tego chyba nikomu udowadniać .... wystarczy zerknąć na listę zleceń
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~Nord500 [213.227.99.*]
    Masz racje Mestro - miliardy, miliardy, dodruk.
    Bolek i Lolek mają razem 165mln akcji kupowanych po 2 groszę i teraz będą to upychać w rynek po 2 grosze ?
    Zajmnie im to przynajmniej 300dni.
    A może jednak podbiją, zarobią i dopiero później upchną?
    Jak będzie zobaczymy w ciągu najbliższych 2-3 tygodni.
    Jak rozdzadzą to po 2 stawiam Ci dobrą wódkę, a jak podbiją co wtedy zrobisz?
    no teraz to już dla nikogo nie zabraknie towaru po 2 gr HAHAHhahhahaaa
    ca 1,7 mln już zadokowane czeka uuuuhahahaahHAHHAHAaaaa
    a pisałem kilka dni temu , że będzie powtórka z NGS .......
    Maesto z czego ty się cieszysz?
    cieszę się głównie z tych, co tu już wiedzieli 5 - 6 gr i więcej , oraz z tego że moje 'przepowiednie' się sprawdziły w 100%

ps.
    nie zdziwię się mocno , jak zaraz pojawi się wpis o treści np. że taką ilość 1,7 mln akcji po 2 gr to może wciągnąć lewą dziurką od nosa ......
    A jaki horyzont czasowy obejmuje twoja przepowiednia z 2 groszami?
    AHHAhahahaa
    horyzont czasowy ....... koń by się uśmiał , aż sprzedadzą - wywalą wszystko ....
    z drugiej strony to może i lepiej , że ktoś postawił te 1.000.000 i 500.000, bo tym co walili z ukrytego będzie teraz trudniej ....

a może znajdzie się ktoś. kto to wciągnie lewą dziurką .................
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~Marek [95.49.128.*]
    Maestro - nie prorok tylko trzeźwo myślący !!!!!!!!!

Ciebie ciągle boli porażka na CAUSIE ale to twój problem !!!!!

Dzisiaj ogłoszono Udziałowców i ich stan posiadania - ogółem głosów na WALNE -97,25%

Tego ja się trzymam - zobaczymy kto ma rację - swoje papiery na pewno będę trzymał

- jak dobrze pójdzie - to w TOTO nie muszę grać !!!!!!!!!!!!

pozdrawiam
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~akcjonariusz [78.8.243.*]
    Widzę ze sfrustrowani życiem i swoimi niepowodzeniami "nie"posiadacze akcji spółki dalej sieją popłoch na forach. To dobrze, ważne, że jest ruch na wątkach :):)
    Oni zawsze myślą krótko terminowo, jak rozebrali po 2 i brali po 3 jakiś czas temu siedzieli cicho, ostatnio rozebrali po 2 i kapali po 3 również cicho, teraz ktoś położył te kilkaset tysięcy czy półtora miliona akcji po 2 (bez znaczenia bo co to za ilość) i od razu PANIKA :):)
    Przypomnę, że jak przyjdzie czas na rozruszanie szkapy to dzienny wolumen to będzie kilkadziesiąt milionów. Przy 140 mln akcji jak był ruch to dziennie przewalali po 15 mln akcji. A wy się podniecanie 1 mln :)
    Maestro jeśli spółka uruchomi zakład, podpisze kontrakty i będą dalej sypać po 2 osobiście wejdę na to forum i przyznam ci rację. Mój horyzont czasowy to 12 miesięcy. Jeśli nie zrobią scalenia akcji (a tego nie zrobią bo sami sobie w stopę strzelą) to licząc od 2 groszy zobaczymy jaka będzie stopa zwrotu. Moja średnia to obecnie 0,027 zł i przy tej kwocie wychodzę na lekki plus.
    jeśli, ....
    jeśli,....
    jeśli,....
    ile tych "jeśli" mięliśmy już na Śp. nieboszczce Causie ?

jeśli p. Sokołowski (z żoną lub bez żony) ....
    jeśli Mazuria .......
    jeśli .....itd itp.

Ci 'nie posiadacze nieboszczki Causy też sieli ferment i co ?? nie mięli przypadkiem racji ?
    "Oni zawsze myślą krótko terminowo" - napisz może o tych co na Śp. Causie 'myśleli' długoterminowo ... i jak na tym wyszli ????

ja już to tu nie raz pisałem o "cyklu" na spółkach z Nju Śmieć ....
    1. cykliczne dodruki akcji idące w MILIARDY sztuk (na ECR są jeszcze możliwości w tym zakresie ...)

2. zmiana profilu działalności , nazwy lub nawet właściciela (na Causie już się to odbyło)

3. Scalenie akcji i cały ten cyrk można zacząć od nowa ......

pozdrawiam na dłużej

ps.
    zerknijcie na lewą stronę (kupno po 1 gr) .....
    coś popyt tam zanika .... było 7,5 mln teraz stoi 5,8 mln
    ale zaczynają brać po 3 i 10 akcji ...... "będzie dobrze" !!!!!
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~Nord500 [31.61.138.*]
    Maestro - mamy list intencyjny, inwestory na indygo jeszcze nie znany - popatrz na to co pisał Nord
    :)
    i mała prośba nie kupuj tych akcji
    Ja tam bym jeszcze szampanów (szczególnie tych droższych, bo sikacza za 20 czy 30 zł zawsze mozna sie napic ) nie otwierał ......

w komunikacie czytamy o spółce ....... zależnej i tu jest , a przynajmniej może być pies pogrzebany?

ile to już było tu na GPW sytuacji tego typu, że spółka "zależna" osiąga SUPER wyniki , a spólka 'matka' .....dołuje w najlepsze

tylko jeden cytat z tego "SUPER" INFO:

"Na podstawie posiadanych informacji Zarząd Spółki przewiduje, że możliwy wolumen sprzedaży w przypadku zawarcia kontraktu na dostawę ceramicznych osłon elektroizolacyjnych zapewni Spółce przekroczenie progu rentowności."

tryb warunkowy w całej rozciągłości .... "przewiduje", "możliwy", "w przypadku" itd
    dopiero przy zaistnieniu tych "szczęśliwych" przypadków możliwe jest osiągnięcie BEP, czyli wyjście na ZERO ........
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~Nord500 [83.22.93.*]
    Masz racje maestro , nie kupuj tych akcji
    a wg ciebie to nie jest ubieranie po 2 gr ?? a Ja pisałem , że wystarczy dla wszystkich ...

po taaaakim ŚWIETNYM INFO nie wyczyścili nawet 2 gr .......?????, a ja kończąc dziś pracę (podglądanie sukcesów ECR) myślałem że o 3 zahaczą

ktoś tu coś obiecywał ( ty , czy jakiś inny expert od ECR) , że jak po INFO o liście intencyjnym dalej będą po 2 gr sypać , to ...... zjesz swój język ???

więc smacznego !!!!
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~1916 [46.186.0.*]
    PAPIERU NAPEWNO po 0.02 WYSTARCZY DLA WSZYSTKICH . W banku wyciśniesz 3% a TUTAJ 100% MASZ !!! Jak zabraknie DODRUKUJEMY kilka MILIARDÓW PO 0.01 .
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~Marek [95.49.128.*]
    Maestro - przeczytaj jezscze raz komunikat - może zrozumiesz treść !!!!!!!!!
    Wielu rodaków ma z tym kłopot - ale Ty myślę, że w końcu zrozumiesz - czytaj uważnie

Jest to list intencyjny - umowa przed nami , a rozpoczęcie produkcji IV kwartał 2015 !!!!!

pozdrawiam
    Dnia 2015-01-15 o godz. 20:24 ~1916 napisał(a):
    > PAPIERU NAPEWNO po 0.02 WYSTARCZY DLA WSZYSTKICH . W banku wyciśniesz 3% a
    > TUTAJ 100% MASZ !!! Jak zabraknie DODRUKUJEMY kilka MILIARDÓW PO 0.01 .

ja skończyłem dziś podglądanie ECR ok. 15.30 i liczyłem , że 3 gr lizną , a tu nawet 1 gr się pojawił (może jakaś pomyłka?)
    i wg mnie po 2 gr dla wszystkich (naiwnych) wystarczy .....
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~Nord500 [83.22.93.*]
    Maestro masz racje - nie kupuj tych akcji !
    mają 170 mln akcji, a ( twoim zdaniem ) ubierają po 25 tysięcy - skończą za kilka lat.
    :))))

po jakie 25.000 ??
    wczoraj np. zeszło jakieś 1,1 mln szt po 2 gr , wystarczy więc jakieś pół roku (170 dni) ....

dzisiaj się coś ociągają .... po taaakim !!! INFO !!! powinni przynajmniej połowę z 3 gr rozebrać , a tu 3,5 tys. akcji poszło mizeria , mizeria ....

ale naiwnych coraz mniej , a może to ten Franek (CHF) wszystkiemu winien ???
    Masz rację - ubierają w pakietach po 25 kilo puścili prawie 1 mln akcji - więc pół roku - ale w soboty i niedziele giełda nie jest czynna.
    No i nie zawsze jest "aż milion obrotu dziennie"
    Więc nie pół roku, a conajmniej 9 miesięcy :))))
    Zrobią też na tym świetny biznes - brali po 2, upchają po 2 i 9 miesięcy pracy.
    Skoro dziś jest po 2 grosze - to widocznie tak musi być - i ktoś ma w tym interes - ale w sypanie po 2 grosze przez 9 miesięcy wierzysz chyba tylko Ty

I pamiętaj - nowy inwestor na Indygo na razie nie znany, dodruk znacząco obniżony, sprzedaż 170mln akcji ecr poza rynkiem klepnięta, wiarygodność prezesa w granicach 0 - więc łatwo nie będzie.
    Maestro - nie kupuj tych akcji !
    eeee tam
    jakie 9 miesięcy jak tylko postraszyłes tymi 9 miesiącami od razy zaczęli brać ..... SZOK !!!

i "dyżurne" odnawialne 50.000 się pojawiło .... wystarczy dla wszystkich a po jakimś dobrym INFIE i obrót się lepszy zrobi na 1 - 2 sesje ,.... tu w wątku sąsiednim już 40 gr widzą niezadługo, a jak się dobrze rozmarzą o przetrą okulary to i 1 PLN zobaczą !!!
    na wszystko przychodzi swoja kolej Maestro - każdy musi umrzeć i każda spółka ze śmietnika NC - musi być grana.
    Nie kupuj akcji - tylko patrz !
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~sena9 [89.67.48.*]
    lubie takich forumowych trolli:)
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~Maestro [31.61.140.*]
    Dnia 2015-01-16 o godz. 16:16 ~sena9 napisał(a):
    > lubie takich forumowych trolli:)

Sena9 - pochwal się od ilu to już lat !!! lubisz takich forumowych trolli ??
    tzn. ile już lat !!! siedzisz na ...... najpierw Śp. GPF Causie i ECR* ???

* pomogę Ci podaj tylko te lata na nieboszczce Ś p. GPF Causa, bo na ECR siedzisz od początku, a to JESZCZE (jak na razie) .......nie liczy się w latach .... ale nie trać ducha wszystko jeszcze przed TOBĄ, może spadkobierca Śp. Causy pobije jej rekord ....????
  • Re: ile jest akcji po 0,02 zł ??????????? Autor: ~Marek [95.49.126.*]
    Maestro siedzimy tu długo, dlatego los nam wierność W Y N A G R O D Z I sowicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to dużo szybciej niż ci się wydaje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam
[x]
ECERAMICS 0,00% 0,01 2019-05-22 12:39:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.