Z informacji, które mamy to Indygo ma 68% akcji z 1,600.000.000 wyemitowanych + 200 000 000 serii J - wartość 0,01 zł Ile z tego będą sprzedawać po 0,02 zł chyba nie za wiele, bo to mało opłacalne, pomimo przebitki 100% Perspektywa po uruchomieniu produkcji, zawarciu kontraktów (patent) dosyć duża i to jeszcze w tym roku !!!!!!!! Kurs będzie musiał skoczyć na 0,05 lub 0,06 - i wtedy zaczną upłynniać - ale jak poczują duże zainteresowanie produktem to i do 1 zł może dojść - np dwa lata - Warto poczekać Myślę, że w między czasie przejdą na normalny rynek , żeby być wiarygodnymi !!!!!!!
Maestro albo Nord pisał, że aktualnie jest ok 100.000.000 akcji w obiegu
co o tym myślicie !!!!!!!!! chyba warto czekać
Ja 3 lata temu kupiłem EEX 22.000 akcji po 1,57 zł - wszyscy się śmiali , że na NC wydaję pieniądze po 2 latach wartość była 1.100.000 zł obecnie po zawirowaniach 506.000 zł - podaję to ku rozwadze - tam też jest patent - reasumując w TOTO nie mam szczęścia wygrać a na giełdzie taka możliwość istnieje - tylko nie w tydzień-miesiąc czy nawet rok !!!!!!!!
Akcje ECR które brało IDG, Calysto i LZMO w ilosci 1.475.000.000 nie obejmowano po 1gr tylko były w zamian za udziały w Industry , wiec warto by sie było zastanowić ile to industry bytło warte a przypomnę ze Industry ma 22,1 mln dotacji :)
Z mojej informacji Industry jest mocną spółką- Ale należy ustalić ile naprawdę akcji jest w obiegu . Jeżeli dostali dotacje to - udzielający chyba ją dobrze sprawdził !!!!!!!! Skoro była wymiana na akcje to te 1,4 miliarda nie jest w obiegu i pewno prędko nie będzie na rynku przedmiotem obrotu ??????
Bolek i Kolei wzięli podprogowo po 5. procent po 2 grosze. Po ile muszą sprzedać by zarobić? Co muszą zrobić by ulica odebrała 170 mln akcji? Dlaczego jest ich dwóch? Co zrobi Tola ze swoimi 5 milionami? Ile jeszcze brakuje kasy by Zainteresowany mógł objąć emisję indygo po 0,80? Ostatnie pytanie? Czy wywala to w rynek po 2 czy zrobią pompę do 10 i dopiero wywala w rynek?
i kolejny prorok na 'walorze' się nam objawił .... Św. Marek !!!! ilu już tu ich było ???? na nieboszczce GPF CAUSIE i teraz na ECR ???
A ile jest akcji ??? tego chyba nawet najstarsi górale nie wiedzą "Marek" pisze tu o 'uruchomieniu produkcji' i i i i PATENCIE !!! pisałem tu już o tym (prawie) KAŻDA spółczyna z Nju Śmieć ma jakiś "patent" p. Sokołowski miał mieć mikrofazę ?? mikrosferę? lub coś podobnego .... miało to dać miliardy CAUSIE ..... ATONHT, VEDIA, NGS i inne "opatentowane bankruty" też miały swoje "patenty" na biznes ...... p.Marek znów każe grzecznie czekać kolejne 2 -3 lata ( ile to już razem z nieboszczką GPF CAUSĄ będzie tych lat czekania ???) a potem to już wiadomo MILIONY i MILIARDY >>>>!!!!
co do TOTO to tam już jest 12.000.000 zł w kumulacji .... ile to za to można by było kupić takich 'walorów" w całości jak ECR ???? , teraz podobno nie trzeba się sypać do kolektury , można obstawić w necie .... podobno taniej - promocja ???
a że akcji po 2 gr wystarczy dla wszystkich .... nie trzeba tego chyba nikomu udowadniać .... wystarczy zerknąć na listę zleceń
Masz racje Mestro - miliardy, miliardy, dodruk. Bolek i Lolek mają razem 165mln akcji kupowanych po 2 groszę i teraz będą to upychać w rynek po 2 grosze ? Zajmnie im to przynajmniej 300dni. A może jednak podbiją, zarobią i dopiero później upchną? Jak będzie zobaczymy w ciągu najbliższych 2-3 tygodni. Jak rozdzadzą to po 2 stawiam Ci dobrą wódkę, a jak podbiją co wtedy zrobisz?
no teraz to już dla nikogo nie zabraknie towaru po 2 gr HAHAHhahhahaaa ca 1,7 mln już zadokowane czeka uuuuhahahaahHAHHAHAaaaa a pisałem kilka dni temu , że będzie powtórka z NGS .......
AHHAhahahaa horyzont czasowy ....... koń by się uśmiał , aż sprzedadzą - wywalą wszystko .... z drugiej strony to może i lepiej , że ktoś postawił te 1.000.000 i 500.000, bo tym co walili z ukrytego będzie teraz trudniej ....
a może znajdzie się ktoś. kto to wciągnie lewą dziurką .................
Widzę ze sfrustrowani życiem i swoimi niepowodzeniami "nie"posiadacze akcji spółki dalej sieją popłoch na forach. To dobrze, ważne, że jest ruch na wątkach :):) Oni zawsze myślą krótko terminowo, jak rozebrali po 2 i brali po 3 jakiś czas temu siedzieli cicho, ostatnio rozebrali po 2 i kapali po 3 również cicho, teraz ktoś położył te kilkaset tysięcy czy półtora miliona akcji po 2 (bez znaczenia bo co to za ilość) i od razu PANIKA :):) Przypomnę, że jak przyjdzie czas na rozruszanie szkapy to dzienny wolumen to będzie kilkadziesiąt milionów. Przy 140 mln akcji jak był ruch to dziennie przewalali po 15 mln akcji. A wy się podniecanie 1 mln :) Maestro jeśli spółka uruchomi zakład, podpisze kontrakty i będą dalej sypać po 2 osobiście wejdę na to forum i przyznam ci rację. Mój horyzont czasowy to 12 miesięcy. Jeśli nie zrobią scalenia akcji (a tego nie zrobią bo sami sobie w stopę strzelą) to licząc od 2 groszy zobaczymy jaka będzie stopa zwrotu. Moja średnia to obecnie 0,027 zł i przy tej kwocie wychodzę na lekki plus.
jeśli, .... jeśli,.... jeśli,.... ile tych "jeśli" mięliśmy już na Śp. nieboszczce Causie ?
jeśli p. Sokołowski (z żoną lub bez żony) .... jeśli Mazuria ....... jeśli .....itd itp.
Ci 'nie posiadacze nieboszczki Causy też sieli ferment i co ?? nie mięli przypadkiem racji ? "Oni zawsze myślą krótko terminowo" - napisz może o tych co na Śp. Causie 'myśleli' długoterminowo ... i jak na tym wyszli ????
ja już to tu nie raz pisałem o "cyklu" na spółkach z Nju Śmieć .... 1. cykliczne dodruki akcji idące w MILIARDY sztuk (na ECR są jeszcze możliwości w tym zakresie ...)
2. zmiana profilu działalności , nazwy lub nawet właściciela (na Causie już się to odbyło)
3. Scalenie akcji i cały ten cyrk można zacząć od nowa ......
pozdrawiam na dłużej
ps. zerknijcie na lewą stronę (kupno po 1 gr) ..... coś popyt tam zanika .... było 7,5 mln teraz stoi 5,8 mln ale zaczynają brać po 3 i 10 akcji ...... "będzie dobrze" !!!!!
Ja tam bym jeszcze szampanów (szczególnie tych droższych, bo sikacza za 20 czy 30 zł zawsze mozna sie napic ) nie otwierał ......
w komunikacie czytamy o spółce ....... zależnej i tu jest , a przynajmniej może być pies pogrzebany?
ile to już było tu na GPW sytuacji tego typu, że spółka "zależna" osiąga SUPER wyniki , a spólka 'matka' .....dołuje w najlepsze
tylko jeden cytat z tego "SUPER" INFO:
"Na podstawie posiadanych informacji Zarząd Spółki przewiduje, że możliwy wolumen sprzedaży w przypadku zawarcia kontraktu na dostawę ceramicznych osłon elektroizolacyjnych zapewni Spółce przekroczenie progu rentowności."
tryb warunkowy w całej rozciągłości .... "przewiduje", "możliwy", "w przypadku" itd dopiero przy zaistnieniu tych "szczęśliwych" przypadków możliwe jest osiągnięcie BEP, czyli wyjście na ZERO ........
a wg ciebie to nie jest ubieranie po 2 gr ?? a Ja pisałem , że wystarczy dla wszystkich ...
po taaaakim ŚWIETNYM INFO nie wyczyścili nawet 2 gr .......?????, a ja kończąc dziś pracę (podglądanie sukcesów ECR) myślałem że o 3 zahaczą
ktoś tu coś obiecywał ( ty , czy jakiś inny expert od ECR) , że jak po INFO o liście intencyjnym dalej będą po 2 gr sypać , to ...... zjesz swój język ???
Maestro - przeczytaj jezscze raz komunikat - może zrozumiesz treść !!!!!!!!! Wielu rodaków ma z tym kłopot - ale Ty myślę, że w końcu zrozumiesz - czytaj uważnie
Jest to list intencyjny - umowa przed nami , a rozpoczęcie produkcji IV kwartał 2015 !!!!!
Dnia 2015-01-15 o godz. 20:24 ~1916 napisał(a): > PAPIERU NAPEWNO po 0.02 WYSTARCZY DLA WSZYSTKICH . W banku wyciśniesz 3% a > TUTAJ 100% MASZ !!! Jak zabraknie DODRUKUJEMY kilka MILIARDÓW PO 0.01 .
ja skończyłem dziś podglądanie ECR ok. 15.30 i liczyłem , że 3 gr lizną , a tu nawet 1 gr się pojawił (może jakaś pomyłka?) i wg mnie po 2 gr dla wszystkich (naiwnych) wystarczy .....
Masz rację - ubierają w pakietach po 25 kilo puścili prawie 1 mln akcji - więc pół roku - ale w soboty i niedziele giełda nie jest czynna. No i nie zawsze jest "aż milion obrotu dziennie" Więc nie pół roku, a conajmniej 9 miesięcy :)))) Zrobią też na tym świetny biznes - brali po 2, upchają po 2 i 9 miesięcy pracy. Skoro dziś jest po 2 grosze - to widocznie tak musi być - i ktoś ma w tym interes - ale w sypanie po 2 grosze przez 9 miesięcy wierzysz chyba tylko Ty
I pamiętaj - nowy inwestor na Indygo na razie nie znany, dodruk znacząco obniżony, sprzedaż 170mln akcji ecr poza rynkiem klepnięta, wiarygodność prezesa w granicach 0 - więc łatwo nie będzie. Maestro - nie kupuj tych akcji !
eeee tam jakie 9 miesięcy jak tylko postraszyłes tymi 9 miesiącami od razy zaczęli brać ..... SZOK !!!
i "dyżurne" odnawialne 50.000 się pojawiło .... wystarczy dla wszystkich a po jakimś dobrym INFIE i obrót się lepszy zrobi na 1 - 2 sesje ,.... tu w wątku sąsiednim już 40 gr widzą niezadługo, a jak się dobrze rozmarzą o przetrą okulary to i 1 PLN zobaczą !!!
Dnia 2015-01-16 o godz. 16:16 ~sena9 napisał(a): > lubie takich forumowych trolli:)
Sena9 - pochwal się od ilu to już lat !!! lubisz takich forumowych trolli ?? tzn. ile już lat !!! siedzisz na ...... najpierw Śp. GPF Causie i ECR* ???
* pomogę Ci podaj tylko te lata na nieboszczce Ś p. GPF Causa, bo na ECR siedzisz od początku, a to JESZCZE (jak na razie) .......nie liczy się w latach .... ale nie trać ducha wszystko jeszcze przed TOBĄ, może spadkobierca Śp. Causy pobije jej rekord ....????
Maestro siedzimy tu długo, dlatego los nam wierność W Y N A G R O D Z I sowicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to dużo szybciej niż ci się wydaje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!