Nadal jest dobrze . Ta spółka nie żyje tylko ze sprzedaży smartfonów i tabletów . Oświetlenie LED też jest ich biznesem i być może będzie o nim tak samo głośno jak o smartfonach . Ta spółka stoi na kilku biznesowych nogach . Bardzo mądrze .
to co dziś chyba zmian kodu na 7? Widać, że akcjonariat, który tu pozostał i który w ostatnich tygodniach pakował jest taki jak nam potrzeba do dalszej podróży. A jak do tego popatrzy się na wykres w ujęciu tygodniowym, a w szczególności miesięcznym to aż ciarki po plecach przechodzą. A do wyników jakby nie patrzeć 2 miesiące z hakiem, po drodze infa o nowych produktach, być może jakieś kolejne info o nowej instalacji led i na dodatek może coś tam w tym las vegas złapali? Jednym słowem emocji nam nie zabraknie.
Witaj prawdziwy Timo :-) Siedzę tutaj trochę, coś tam nieraz "smaruję", trochę handluję. Fajnie, że się pojawiłeś, ale ten podszywacz zaskoczył. Trochę to było śmierdzące, ale można było się pomylić.
Troszku się osunęliśmy . Do poczytania ku pokrzepieniu . http://infowire.pl/generic/release/292242/grupa-telforceone-promuje-produkty-i-buduje-relacje-biznesowe-na-calym-swiecie/
Bardzo długo się nie odzywałem, ale cały czas jestem. Mam nadzieję, że Tfone daje Ci obecnie więcej zadowolenia niż swego czasu frustracji. Ja nie sprzedaję, jeżeli miałeś wątpliwości.
Widzę, że tu po takiej burzy na rynkach względny spokój choć była szansa na 7. Takich rzeczy jakie stały się dziś nikt się nie spodziewał, miejmy nadzieję, że do jutra rynki ochłoną a od przyszłego tygodnia wróci pełna stabilizacja.