• PAPIER SILNY JAK TUR !!! Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Takiej siły nie było od dawna . Ten papier jest jedyny w swoim rodzaju . Korekty będą , ale trend się wzmocnił . Tak trzymać . :) Pozdrawiam .
  • Re: PAPIER SILNY JAK TUR !!! Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Nadal jest dobrze . Ta spółka nie żyje tylko ze sprzedaży smartfonów i tabletów . Oświetlenie LED też jest ich biznesem i być może będzie o nim tak samo głośno jak o smartfonach . Ta spółka stoi na kilku biznesowych nogach . Bardzo mądrze .
  • Re: PAPIER SILNY JAK TUR !!! Autor: ~MAX [77.112.119.*]
    to co dziś chyba zmian kodu na 7? Widać, że akcjonariat, który tu pozostał i który w ostatnich tygodniach pakował jest taki jak nam potrzeba do dalszej podróży. A jak do tego popatrzy się na wykres w ujęciu tygodniowym, a w szczególności miesięcznym to aż ciarki po plecach przechodzą. A do wyników jakby nie patrzeć 2 miesiące z hakiem, po drodze infa o nowych produktach, być może jakieś kolejne info o nowej instalacji led i na dodatek może coś tam w tym las vegas złapali? Jednym słowem emocji nam nie zabraknie.
  • Re: PAPIER SILNY JAK TUR !!! Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    Są jeszcze takie małe skoczki, które próbują zbijać kurs
  • Re: PAPIER SILNY JAK TUR !!! Autor: ~bubu [212.160.172.*]
    widać w "Oświadczeniu" i jeszcze gdzieś indziej jak powoli wykrusza się akcjonariat
  • Re: PAPIER SILNY JAK TUR !!! Autor: ~Kamil [91.212.223.*]
    co sie przejmujesz...jedni wchodza a inni wychodza...ja tam czekam na dwucyfrowke
  • Re: PAPIER SILNY JAK TUR !!! Autor: timo_maestro [93.179.254.*]
    Witaj bubu :)

Tak sobie wchodzę, bo prawdziwy akcjonariat wcale się nie wykrusza. Przeczytaj MOJE teksty.

Pozdrawiam
  • Re: PAPIER SILNY JAK TUR !!! Autor: ~bubu [83.23.104.*]
    Witaj prawdziwy Timo :-)
    Siedzę tutaj trochę, coś tam nieraz "smaruję", trochę handluję.
    Fajnie, że się pojawiłeś, ale ten podszywacz zaskoczył. Trochę to było śmierdzące, ale można było się pomylić.

Pozdro
  • Re: PAPIER SILNY JAK TUR !!! Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Troszku się osunęliśmy . Do poczytania ku pokrzepieniu . http://infowire.pl/generic/release/292242/grupa-telforceone-promuje-produkty-i-buduje-relacje-biznesowe-na-calym-swiecie/
  • Re: PAPIER SILNY JAK TUR !!! Autor: timo_maestro [93.179.254.*]
    Witaj GMBH :)

Bardzo długo się nie odzywałem, ale cały czas jestem. Mam nadzieję, że Tfone daje Ci obecnie więcej zadowolenia niż swego czasu frustracji. Ja nie sprzedaję, jeżeli miałeś wątpliwości.

Pozdrawiam
  • Re: PAPIER SILNY JAK TUR !!! Autor: ~kuba [94.251.222.*]
    Dzisiaj szeroki trochę przeszkadza w notowaniach..ale niebawem będzie zmiana kodu na 7
  • Re: PAPIER SILNY JAK TUR !!! Autor: ~MAX [91.228.136.*]
    Widzę, że tu po takiej burzy na rynkach względny spokój choć była szansa na 7. Takich rzeczy jakie stały się dziś nikt się nie spodziewał, miejmy nadzieję, że do jutra rynki ochłoną a od przyszłego tygodnia wróci pełna stabilizacja.

[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.