a i owszem kilka akcji kupiłem , wnikliwie przstudiowałem zapisy odnośnie obligów, kurs nie spadnie wiecej ,nie moze po to jest ten baton ....takze noga na noge i jedziemy ,
upychają akcje kolanem-popychacz na 42 coby leszcz kolek jarał sie jaki to popyt jest i po 44 akcyjki schodzą wg mnie bedzie duzo nizej zawsze jesli insider wychodzi to nie wrózy nic dobrego ale kołki w rodzaju kołka wiedzą swoje:)
tu pewnie zjazd na 4-5 grmozliwy przypomina mi sie Inventi
ciekawe co zrobi kołek i inne kołki jak w poniedziałek nie bedzie popychadła STRATUJĄ SIE NA BELCE...
ja sobie wezme na probe po 20 groszy albo i 10 zobaczymy obroty spore bajeczki ze inwestor bierze słyszałem juz na Petrolu NIE BEDZIE ROSŁO bedą skakac z okna bez gasnicy no chyba ze pojawia sie jakies złe newsy ze społki to nie TYKAM wspołczuje tym co dali sie dzis ubrac po 48
Dnia 2015-01-09 o godz. 22:01 ~vision napisał(a): > ja sobie wezme na probe po 20 groszy albo i 10 zobaczymy obroty spore > bajeczki ze inwestor bierze słyszałem juz na Petrolu NIE BEDZIE ROSŁO > bedą skakac z okna bez gasnicy > no chyba ze pojawia sie jakies złe newsy ze społki to nie TYKAM > wspołczuje tym co dali sie dzis ubrac po 48