stawiam na brak obrotów. brak animatora zresztą też a bez podpisanej umowy z animatorem lub po wypowiedzeniu papiery są zagrozeniem dla akcjonariuszy mniejszosciowych. Problem z tym że spółka niewiele robi by to zmienić. moze po walnym będzie inaczej. uchwał jest sporo.
chyba nikt na to nie czekał , chcą zrobić w konia drobnych, robią emisje żeby sobie wypłacić należności z tytułu owocnej pracy. Ta spółka to nieporozumienie na giełdzie dlaczego KNF sie tym nie zajmie, aby wyplenic takie spólki wydmuszki, przecież to hańba dla GPW takie cos miec w swoim arkuszu ta spólka powinna zostac wykluczona z GPW na New connect sa lepsze spólki od tego czegoś tu.
Mnie cieszy fakt ze poprawiają się wyniki. Z jakiego rodzaju działalności biznesowej są pojęcia nie mam, ale są. No i BRexit. Brytyjczycy wychodzą, Unia słabnie. Polska slabnie. Spółka pod rosyjską kontrolą jest teraz jedną wielką niewiadomą. To jest/ może być poważny przyczolek dla rosyjskich oligarchow lub władz. Nie wiem czy to jest spółka widmo, uspiony gigsnt czy kon trojanski. Brałem w pierwszej części 2015 i jestem coraz bardziej zadowolony choć wciąż nie dzieje się nic. Tajemniczy biznes...