• Co tu się dzieje Autor: ~tenconicniewie [86.63.69.*]
    ktoś jakąś górkę robi....?.... co ma parę tysiączków do wywalenia żadnych info nie bylo... a ukraina nadla w ogniu.... ja szacuje że 2015 w przedziale od 8-10zł za akcję.... bo nawet jak wojny nie będzie do bieda aż piszczy na ukrainie z kogoś podatki muszą ściągnąć
  • Re: Co tu się dzieje Autor: ~xxx [93.105.178.*]
    Taniej niż 8zł już raczej nie kupisz i jak już coś piszesz to staraj się merytorycznie.
  • Re: Co tu się dzieje Autor: ~tenconicniewie [86.63.69.*]
    czy taniej nie będzie to sie zobaczy a merytorycznie to nie można pisać bo nikt nie zna co w głowie Putina siedzi, ( ty piszesz że mam merytorycznie a sam piszesz z gruszki ni z pietruszki że taniej niż 8 zł nie będzie....... a założysz się... szansa że niżej niż 8 zł nie będzie jejst mniejsza niż 50% więc mam całkiem dużą szansę wygrać)
  • Re: Co tu się dzieje Autor: ~xxx [93.105.178.*]
    Przeczytaj sobie kilka artykułów odnośnie "niepodległych republik rosyjskich". W szczególności ten http://forsal.pl/artykuly/845190,ukraina-projekt-noworosja-zakonczy-sie-kleska-przyznaja-nawet-separatysci.html - na pewno Ukraina jest bardzo ważnym punktem strategicznym dla Rosji i za wszelką cenę będą starali się mieć na nią jak największy wpływ, jednak po ostatnich zawirowaniach na rynku rosyjskim oraz cenie ropy jest to mocno utrudnione, a chyba nie myślisz, że Putin jest na tyle głupi, aby w tym momencie rozpocząć otwartą wojnę z zachodem. Obstawiam śmierć naturalną "projektu noworosji" i powrót do macierzy tzw. "republik", ale z geopolityką nigdy nic nie wiadomo, dlatego ręki sobie nie dam uciąć.
  • Re: Co tu się dzieje Autor: ~tenconicniewie [86.63.92.*]
    a kto mówi o otwartej wojnie...teraz masz otwartą......?... i tak może być nastepne 3-4 lata nikt biznesu nie będzie robił z ukrainą bo za duze ryzyko i po 3-4 latach ukraina.... bedzie ...tak jak KONGO(ZAIR) :)
  • Re: Co tu się dzieje Autor: ~tenconicniewie [86.63.92.*]
    widzisz....dzisiaj przeczytalem że rosja żąda spłaty zadłużenia 3mld USD :)
  • Re: Co tu się dzieje Autor: ~tenconicniewie [86.63.69.*]
    a dzisiaj że w berlinie sie nie dogadali ...i w Kazachstanie nic nie będzie....(czyli Merkel)
    Żal mi tej spółki.
[x]
AGROLIGA -0,92% 21,60 2026-04-02 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.