Śmiech na sali, hahahaha Czy ty człowieku myślisz, że coś z tego będzie? Jeśli pisze się prawdę albo wyraża swoją opinię to nie ma żadnych obaw. Świtalski może skoczyć tym dziennikarzom i dobrze o tym wie a jego ostatni wywiad na temat zabójstwa Zientary ( kiedy Mariusz zawsze unikał mediów jak ognia) daje sporo do myślenia. Szczególnie ten tekst "A po czym poznać, że Ziętara nie żyje? Po prostu nie wiadomo, co się stało." Zaśmiałbym się gdyby nie to że rozmowa jest o śmierci młodego człowieka więc pozostawię wypowiedź Świtalskiego bez komentarza.
Dnia 2015-01-08 o godz. 12:36 ~licznik napisał(a): > Śmiech na sali, hahahaha Czy ty człowieku myślisz, że coś z tego > będzie? Jeśli pisze się prawdę albo wyraża swoją opinię to nie ma > żadnych obaw. (...)
Ciekawe czy KNF będzie sprawdzał bilingi rozmów dziennikarzy i forumowiczów i czy zawierali transakcje na akcjach CZT?
Ty ppp masz błędne wyobrażenie o świecie. A o Polsce to już na pewno. Ty myślisz, że ludzie, którzy manipulują kursem robią to za pomocą forum bankiera?!?! hahahaha Sorry ale zamiast siedzieć przed kompem idź do lekarza. Pozdrawiam. A skoro p. Świtalski twierdzi, że kurs CT jest zmanipulowany (czytaj zaniżony) i nie odpowiada wartości rynkowej to czemu CT nie skupuje swoich akcji? Przeciez to super interes! hahahaha
Już odpowiadam. Nigdy nie miałem akcji CT. No i jak? Ani kiedy tacy frajerzy jak ty kupowali za 12 ani kiedy kosztowały 2,25. Dlaczego? Bo moim zdaniem ciągle są za drogie !!! hahaha A na ostatnie twoje pytanie odpowiedź jest prosta piszę na forum CT ponieważ na tym forum piszą (w twoim rozumieniu próbują manipulować kursem) również takie osoby ja ty, które mają akcje CT i chcą je sprzedać naiwniakom po zawyżonym moim zdaniem kursie. Pozdrawiam.
Licznik, już Ci wierzymy, że poświęcasz swój wolny czas na pisanie na forum z czystego serca:), Ps. ppp daj sobie spokój z walką z wiatrakami, przecież wiesz jaki jest cel wpisów Licznika i Maklera
Dnia 2015-01-08 o godz. 13:24 ~licznik napisał(a): > Ja odpowiedziałem na twoje pytania teraz ty odpowiedz dlaczego CT nie > skupuje swoich akcji skoro sś tak bardzo niedowartościowane mędrcu?
Może czeka, aż licznik i makler zrobią swoją robotę?