cześć nju, jesteś jeszcze na ubocie? Robi się ciekawie jak sam widzisz, kreski i formacje wskazują na duże prawdopodobieństwo odbicia. Ogromna ilość akcji od sierpnia została przemielona. Wydaje mi się, że od tego czasu zebrane zostało z poziomów 40-60 gr i zaparkowane. Ewentualne górki na 80-90 gr to gra spekulacyjna i na zasadzie szczęścia, czyli kto dobrze wszedł i sprzedał to jego. No nic, technicznie ciekawie i warte uwagi. No i oczywiście bankrutem bym spółki nie nazwał. Jak widać szukają kapitału co widać po końcówce broniąc kursu.
Jestem, ale wchodziłem powyżej 80groni i trochę jestem w czarnej dupie przy tym kursie. No nic czas pokaże, dzisiejsza sesja wyglądała jak dorzynanie niezdecydowanych i mam nadzieje że po to była animowana. jeżeli nie to będe uśredniał przy 10 groniach :)
Patrze teraz na wzniesienia Fibo i pierwsze wzniesienie idealnie wpasowuje się w poziom 90 gr. Z tego też poziomu powędrowaliśmy na 41 gr. Świadczy to o ponownym powrocie na poziom 90 gr, a czy wyżej? Możliwe o ile spółka znów czegoś nie przegapi.
Dnia 2015-01-07 o godz. 16:49 ~kasior napisał(a): > kurde naczytałem się bredni na forum i mi zwieracz poszedł, ale już > odkupiłem połowe
Bez nerwów Kolego. Jak na razie to książkowe ubieranie naiwniaków. Jak Ci zostanie kasy, to dokupisz dużo dużo taniej. Nie słuchaj ślepej nagonki na jakieś tam 90 gr.
Dnia 2015-01-07 o godz. 18:32 ~tomek napisał(a): > Dnia 2015-01-07 o godz. 16:49 ~kasior napisał(a): > > kurde naczytałem się bredni na forum i mi zwieracz poszedł, ale > już > > odkupiłem połowe > > > > Bez nerwów Kolego. Jak na razie to książkowe ubieranie naiwniaków. > Jak Ci zostanie kasy, to dokupisz dużo dużo taniej. > Nie słuchaj ślepej nagonki na jakieś tam 90 gr.
A jak za tydzień /dwa będzie po 70gr to co wtedy napiszesz ? Czy zmienisz nicka i będziesz piał z zachwytu ile to zarobiłeś kupując od naiwniaków po 40gr /