dziwny to jest ten swiat wg pewnej piosenki ... dziwne jest tez to ze latasz po forum i sprawdzasz numery ip z ktorych ludki pisza - ale to tylko zal ze tak wykorzystujesz swoj czas na tym padole ziemskim
dziwne jest tez to ze przeciez koncowka ip moze byc inna, moze tez byc to internet provider i jego podsiec, niewazne zreszta, nie znam sie na tym
zeby bylo jeszcze bardziej dziwne to moze napisze ze ... mozemy miec takie same (rozne) ip bo na przyklad ... piszemy z jednej swietlicy szkolnej, albo z jednej pracowni komputerowej, hahahaha, to zes sie zadziwil matta, musisz rozszerzyc horyzonty myslowe a tkwic w zascianku
dziwne jest tylko to, ze taki wielki popyt sie tu uaktywnil na cale 60 sztuk
ale matta, jakby co to widze ze na razie stoja na kupi po 23 wiec mozesz zrzucac ta swoja cala ukryta podaz o ktorej pisales i nie zawracaj wiecej glowy takimi pierdolami
zbieracz przedłużył swoją passe o następny tydzień bo niczego sobie na dzisiejszej sesji rozpoczął i postanowił kontynuować..coś godoł o powrocie do kursu z przed roku i o rancie jakiegoś spodku bo kreski poganiają i jakieś perspektywy czy kontrakty zza winkla się zbliżają.. hmm.. ))))
Dnia 2015-01-21 o godz. 12:41 ~xtd napisał(a): > ja karmie po 28
karmić to ty sobie możesz łabędzie :)
jednak jest scenariusz powolnej, wyniszczającej różnej maści dt-półgłówków, wspinaczki to może potrwać nawet rok, a później w kilka sesji zrobią dużo więcej niż we wcześniejszy rok matoły-kolarze twojego pokroju czy michałka będą patrzeć choć mam wrażenie że was już wywaliło i tylko piszecie te swoje drętwe teksty z jakiejś dziwnej zawiści i żalu, że was wydymano
jak takiemu leszczowi af brakuje podstaw w inwestowaniu na giełdzie a jego stategia polega tylko na czekaniu nawet kilka lat na kilka dobrych sesji to wcale nie dziwi że jest pacjentem Tworek , niewolnikiem ziółek i cała jest przesiąknięta złośliwością.. trzeba było wcześniej pomyśleć o lokacie..))
wydymano ? kolego sie zapominasz zdeko a tak wogle to masz rozdwojenie jazni raczej, bo niby kogo i z czego ? jakos kurs tego nie pokazuje
gdyby byl powyzej 30 to rozumiem ze chcialbys dac pstryczka w nos za te swoje wszystkie wczesniejsze upokorzenia, ale skoro jest jak jest i po 27-28-29 nie mozesz ode mnie odebrac towaru to sie nie wysilaj na pisanie i przestan skomlec