Jakie są wasze nastawienia/przewidywanie na Lokaty w 2015 roku ? Walne i sprzedaż odbyły się zgodnie z planem, fundusze na swoje inwestycje mają wiec chyba nioc złego się nie zapowiada :)
Walne na pewno jest zaliczone prawidłowo a co mają robić w tym roku to mają, w obiegu kilka inwestycji więc nastawiałabym się na same dobre raporty co miesięczne
ja bym wam życzył zwiększenia płynności bo tak jak jest teraz to nikt stojac z boku nie kupi tych akcji. Kiedys miało byc pp przejscie na główny i co ? i nic
Są solidną spółką a do przejścia na główny potrzebują stanowczo większego kursu i to jest najważniejszy cel dla nich do osiągnięcia co życzę im w tym roku
Do takiego poziomu długa droga, która może zająć im kilka dobrych miesięcy ale wszystko jest do osiągnięcia przy przemyślanych krokach, dla nich też jak najbardziej.
W nowym roku mają ładne zainteresowanie akcjami, niewątpliwie jest to wpływ WZ więc mamy czym się cieszyć
Mamy czym się cieszyć ? Oczywiście, że tak ! Nie wiem jak wy ale ja na takie zainteresowanie ich akcjami długo czekałam i w końcu się na nie doczekałam :)
spójrz na surfland .Sprzedali aktywa za kilka baniek a kurs też był na 20 groszach .Znależli się chętni przy 2 zł. i powyżej.Wszystko zależy od wartości umów i pozytywnych komunikatów.Dziś nikt nie chce za 30 -60 gr..a potem będą płacić w złotówkach.NA wzrost Surflandu patrzyłem z niedowierzaniem,oczywiście akcji nie miałem za co kupić.Jeśli hotel opchną za 30 baniek to historyczne szczyty zostaną pokonane dość szybko (kilka mieś.) Tak jak to miało miejsce na surflandzie.Dziś tam ponad 100 tyś obrotu.
Masz rację. Według mnie wystarczy tutaj zaczekać jeszcze trochę i akcje też zaczniemy skupować po wyższych cenach. Obrót w porównaniu do Grudnia czy Listopada bardzo się zwiększył, wtedy był znikomy, teraz sami widzicie jakie są ruchu na papierze
Teraz nie będzie ciężko znaleźć chętnych na akcje. Parę miesięcy temu ruch był znikomy po 20gr. Teraz obrót masz większy o spory procent po puszczeniu kursu i trzymania go w okolicy 50gr
Heh. Jak nie chce rosnac kurs... coraz bardziej atrakcyjna staje sie ta oferta 39gr za akcje. 1300szt. Moznaby po sprzedazy odrazu wstawic na kupno 2000 po 25gr i czuje ze akcje wpadna
To niewątpliwie spory plus, tym bardziej że w spółkach giełdowych zajmujących się budowlanką jest z tym różnie, bardzo łatwo zadłużyć się na samych surowcach gdzie pozyskuje się z różnych źródeł