Nakupiłeś i teraz namawiasz do tego innych. Spółka dopiero zaczyna nurkować i to wyraźnie widać. Można zaryzykować kupno po 30-40 gr., ale wyłącznie na krótko.
Ty i jeszcze pewnie kilku takich kręcicie tutaj kółeczka 50-100 a teraz zapewne 30(40) - 60(80). Stąd co jakiś czas te tytuły że tonie albo kurs taki a taki.
Wasza sprawa, jak pisałem ciężko patrzeć jak kasa topnieje. Prywatnie nie zrobiłem ruchu jak przebijało 90 ani jak przebiło 60. Choć przy 50 i niżej to i ja jestem stratny trochę. Nikogo nie namawiam a tym bardziej entera na klawiaturze nie pomagam naciskać. A jeśli już to zawsze wchodzi się częścią kapitału, uśrednia albo inne kombinacje. Trudno, ja czekam na rozwój wydarzeń. Trzymajta się.
Niezbyt jestem mądry skoro wszedłem w spółkę bankruta. Ale ktoś jeszcze bardziej nierozsądny odebrał mocne pakiety akcji i łącznie 714k w 3 dni. Znaczy się są jeszcze głupsi ode mnie czy czują że jest już tanio? Dobra, oby do wiosny :-)
jeśli spółka wyjdzie z czarnej dupy, możesz dużo zyskać. Jednak prezes i jego zagrywki nie zmienią się nigdy. To już taki typ człowieka, któremu trudno będzie zaufać w przyszłości.
Dnia 2015-01-07 o godz. 13:22 ~jacek napisał(a): > Dnia 2015-01-06 o godz. 22:32 pablo7 napisał(a): > > czekamy na 40 jutro:)przypomnimy naganiaczowi:)))) > > > > I co, gdzie jesteś leszczyno wątła ?
jestem leszczu spokojnie 40 groni nie ma jeszcze ale niestety wyglada na bankruta
Dnia 2015-01-07 o godz. 13:41 ~giord napisał(a): > jeśli bankrut to ktoś z zostanie z przepięknymi pakietami, albo będą > niezłe jaja w drugą stronę > nie wiem jak Wy ale ja jestem zielony całkiem
ja tez dzis zglupialem mam pare szt po 55 wiec duzo nie strace,cos tu nie tak jest
przez caly dzien zrzucania sobie po 100K mozna wielu przestraszyc......na koniec jesli rzeczywiscie zaczna zbierac bedzie to wygladalo jako ladne dymanie leszcza...ale autor tematu jest mi dobrze znany i stac go na takie akcje z zasypywaniem samego siebie w ilosci 100K. A jutro sie okaze ze to 40gr to 42gr i leszcz wysprzedany ponizej 50gr a kurs bedzie lecial na polnoc.
Dlaczego jaja? To jest całkiem realne. 800-900k możemy zahaczyć i dobić do 51 gr. A wtedy pogratulować zbieraczowi, że kupił poniżej odniesienia w panice od mniejszościowych. No ale zobaczymy.
jaja bo akcja przednia by byla......teraz kazdy bedzie sie bal chwycic kwita......zatem raczej beda wywalac na podbitkach niz kupowac...ale co bedzie zobaczymy...prawda jest taka ze jesli wyrysuja mlot to jutro taniej nie bedzie.
i właśnie siwy, to jest typowe zagranie czyli ktoś się czai na akcje ale ma świadomość, że przy podbitkach ludzie będą wywalać w strachu więc nie może sobie pozwolić na zbieranko z wyższego poziomu. A teraz nawet jak będą sypać to po cenie bliskiej z debiutu i koło zatoczą piękne.