Wasze argumenty są idiotyczne, brak realizacji harmonogramu jest w cenie dlatego teraz mamy 2 gr, jeśli ktoś ma przynajmniej blade pojęcie o tym rynku wie że spółka jest dużo więcej warta co kurs niedługo pokażę, do zobaczenie przy 15 gr oceny graczy mówią same za siebie jak jesteście tacy bystrzy to sami zróbcie sobie grę :)
Hossa na game devie plus dobry produkt zrobią swoje i przypominam że mamy w tym roku 2 epizody.
bauahaha odezwał się ten co nie nagania, weteran naganiania, siedzisz tu z jodaw od lat i lejesz wodę :) Widać jakie masz blade pojęcie że uziemiło cię tu na lata :)
Jak tam twoje mocne kupuj przy 5gr i szuranie po po dnie jody? Przypomnę że kurs potem tylko spadał.
Dnia 2012-12-23 o godz. 11:22 ~raxa napisał(a): > MOCNE - KUPUJ DLA NICOLASA
Niedawno jak brali po 3gr to jodaw mnie zachęcał do kupna a potem zamilkł.
~jodaw napisał(a): nie masz, bo nie masz jaj, żeby w to wejść w odpowiednim > czasie.......... ale cały czas masz jeszcze szansę i życzę Ci jak > najlepiej, choć uuuuuuu
Jak bym cię posłuchał to miałbym papier po 3gr ale jaja hahaha :)))
Tu tylko spekulacyjnie można zagrać i to z dużym ryzykiem a nie marzyć o gruszkach na wierzbie. Pisałem o januszu podawałem przykłady i co dwa razy cię ubrał z jodaw na czele.
Dnia 2012-10-16 o godz. 10:42 ~Janusz napisał(a): > Ja na dzisiaj kończę dokupiłem po 0,09 czekam na trwałe przebicie 0,12 > i atak na 0,19 wtedy pogadamy co dalej > > Do Jutra i przemyślcie te 0,24zł o co kaman ???
Potem już tylko spadki były
Dnia 2012-10-19 o godz. 14:53 ~dociekliwy napisał(a): > Janusz vel bankier 1972 coś zamilkł
> Dnia 2012-10-16 o godz. 19:43 ~Janusz napisał(a): > > Piątek 12gr > scenariusz pesymistyczny 10-11 > za duże obroty > > i nie puszczali 10gr szykują się na sok i to dość wysoki > > nie lubię tego osobiście.
W piątek to już tylko szło w dół .
Dnia 2014-12-01 o godz. 16:26 ~janusz napisał(a): > NICOGAMES lubi piątki a w piątek przypuszczam że możemy już ocierać > sie o 0,07 dalej drobna korekta