dobre:)))zobacz ilu Ludzi przez wodke stracilo wszystko co mieli,czesto to byli Ludzie na wysokich posadach,,jak mi to kiedys powiedzial jeden pan na najwiekszym wysypisku smieci w gdansku,,,panie tu nie takie profesory chodza I zbieraja,,,,pozdrawiam
,.,.,.zgadza sie a zobacz ile ludzi sie wykruszylo,,mlody debiut westy 2011 a rok pozniej zjazd po rowni pochylej az do 0,45,my jak my ale ci szpece z ing czym westa ich skusila,ka wracam do histori to pamietam takie slowa...westa oczekuje wzrostu ,zaklada i takie tam a przeciez ing gruba kase zainwestowalow spolke ktora juz na poczatku miala wielki dlug ,ponad 200 baniek ,,wbk to wiadomo-ipo-tu bez problemu mogli sie dogadac,,cocord ukrainski wiec wiadomo jak te akcje napchali,,,a moze tak jak nas wizja vrla na ktorej otwarcie czekalismy,a pan putin pewnego dnia siadl i pomyslal a moze i krym bym do rosji abarotno i stalo sie ,,a na rosje szlo mnoga tych akumulatorow,ale nic sylwus ja jestem dobrej mysli co do westy,,moim zdaniem te bankructwa byly wczesniej piec razy przemyslane a dzerdzenski wie ze tylko w ten spsob moze uratowac weste,powinni niedlugo podac co i jak z restrukturyzacja ,chyba ze w marcowym raporcie,ktory pewno bedzie kiepski bo i opisy z bankrutw i straty trzeba odpisac,a pozniej wedlug mnie lepiej i wtedy jest szansa na wybicie ,niech podadza jakie zadluzenie bedzie po bankructwach,,,pozdrawiam