W piatek piekne info i pozniej na koniec zwala ladnie domykajaca luke na 3,40....dzis zero handlu...czekaja na skoczkow? jak dla mnie czasy spadkow sie skonczyly.....ktos chce kupic papier ale nie chce przeplacac zatem nie pozwala na za wiele....ale jak ma sie czas to wszystko mozliwe....iskierka dzis i znowy notujemy 4zl. Jak zamkna powyzej 4 to bedzie oznaczalo tylko jedno......wzrosty.
w piątek było wiele gorących łapek, które nie wytrzymały ciśnienia i sprzedały (dla niektórych ~20% to deal życia), jak dla mnie to ich strata bo będzie wyżej.
wykres wyglada ciekawie....do tego nie widac papiera w obrocie.....zbierajacy wystarczy ze bedzie chcial kupic wiekszy pakiet i mamy juz widelki. teraz okres nie sprzyja trwalym wzrostom.....swieta.....sesje latane...ale mozliwe jest ze ten papier bedzie niezlym zaskoczeniem dla tych ktorzy sprzedali lub zamierzaj oddac do 4zl. Ta spolka moze byc naprawde nieobliczalna.....akcje poparkowane idealnie. Teraz niech tylko jeszcze sypna infem o zmianie stanu posiadania powyzej 50%.
tyle sobie zostawili i nie sypia jak na razie....zatem czekaja na wyzsza cene. Co nie zmienia faktu ze nie widać żeby było sypanie...no chyba ze sami sobie sypna...ale po drodze stoja tez inni zatem się im na tym poziomie nie oplaca.
I tak oto trwały systematyczny wzrost po 3 sesjach się zakończył ..... Spolka zeszmacona przez WDM na maxa. Teraz systematyczny trwały spadek do 2,70 zł. Przykre to, ale o 10 złotych to raczej można zapomnieć. Nikt w te brednie nie wierzy. Pozdro :;
ja jak się da to jeszcze dokupuje ,spokojnie jak ruszy to się prędko nie zatrzyma ,jak ktoś ma i go parzy niech sypie, w dobrej cenie chętnie przytule.