Witam wszystkich, od kilku dni rozpocząłem swoją przygodę z FOREX i wygląda wspaniale. Gram na Trading212.pl. Dzisiaj będzie 3 dzień w tym temacie i uczę się na DEMO. Zawsze zaczynam od 500PLN i dosyć szybko podbijam te 500. W sensie czy jest to możliwe abym ja początkujący na jednej akcji zarobił 150PLN? Czy jest to możliwe jak bym grał na rzeczywistym koncie to by było tak samo? Wchodzę w "german30-20mar15" i w ciągu tych kilku minut robię z 500PLN, 668PLN? Niech mi to ktoś wytłumaczy proszę. Czy ta strona mnie wkręca? Pozdrawiam
Jeśli nie jesteś jeszcze w 100% pewny siebie i swojej metody to lepiej próbować na jakichś mniejszych kwotach, tak jest bezpieczniej. W Easy Forex np. możesz otworzyć konto od 25USD. Poza tym ten broker oferuje też wsparcie konsultantów, żeby zawieranie transakcji było bardziej zrozumiałe dla osoby początkującej, takiej jak Ty.
Chciałabym zaprosić Ciebie, a także wszystkich początkujących oraz zaawansowanych traderów do skorzystania z bezpłatnego webinarium Easy Forex pt. "Opcje walutowe. Dane makroekonomiczne jako źródło zmienności." Szkolenie internetowe odbędzie się 19 stycznia 2015 (poniedziałek) w godzinach 16:30-18:00. Uczestnictwo w webinarium to świetna okazja do wzbogacenia swojej wiedzy na następujące tematy: 1.Wprowadzenie do rynku Forex -Co to jest rynek Forex i jak działa? -Podstawowe terminy i zagadnienia. 2.Opcje walutowe w praktyce na przykładzie platformy oRe. -Podstawowe terminy i zależności cenowe. -Greckie litery. 3.Jak inwestować w opcje walutowe? -Wykorzystanie danych makroekonomicznych jako źródła zmienności. -Podstawowe strategie handlu opcjami.
Aby wziąć udział w webinarium wystarczy zarejestrować się na stronie: http://www.easy-forex.com/eu/pl/event-details/?id=484 Na godzinę przed rozpoczęciem szkolenia zarejestrowani uczestnicy otrzymaja link do połączenia się z programem, za pomocą którego zostanie ono przeprowadzone.