• Trading212.pl moje początki... Autor: ihozi [79.124.124.*]
    Witam wszystkich, od kilku dni rozpocząłem swoją przygodę z FOREX i wygląda wspaniale. Gram na Trading212.pl. Dzisiaj będzie 3 dzień w tym temacie i uczę się na DEMO. Zawsze zaczynam od 500PLN i dosyć szybko podbijam te 500. W sensie czy jest to możliwe abym ja początkujący na jednej akcji zarobił 150PLN? Czy jest to możliwe jak bym grał na rzeczywistym koncie to by było tak samo? Wchodzę w "german30-20mar15" i w ciągu tych kilku minut robię z 500PLN, 668PLN? Niech mi to ktoś wytłumaczy proszę. Czy ta strona mnie wkręca?
    Pozdrawiam
  • Re: Trading212.pl moje początki... Autor: ~be [88.156.54.*]
    To nie przypadek na pewno jesteś jednym z najznakomitszych trejderow jaki miała matka ziemia a ta platforma tylko cie o tym przekonuje
  • Re: Trading212.pl moje początki... Autor: ~sowa [93.159.188.*]
    Jak wplacisz realną kasę to po 10 transakcjach będziesz się srał czy zarobisz - taka jest różnica pomiędzy real a demo
  • Re: Trading212.pl moje początki... Autor: ~edila [95.48.240.*]
    Jeśli nie jesteś jeszcze w 100% pewny siebie i swojej metody to lepiej próbować na jakichś mniejszych kwotach, tak jest bezpieczniej. W Easy Forex np. możesz otworzyć konto od 25USD. Poza tym ten broker oferuje też wsparcie konsultantów, żeby zawieranie transakcji było bardziej zrozumiałe dla osoby początkującej, takiej jak Ty.
  • Re: Trading212.pl moje początki... Autor: ~edila [95.48.240.*]
    Chciałabym zaprosić Ciebie, a także wszystkich początkujących oraz zaawansowanych traderów do skorzystania z bezpłatnego webinarium Easy Forex pt. "Opcje walutowe. Dane makroekonomiczne jako źródło zmienności."
    Szkolenie internetowe odbędzie się 19 stycznia 2015 (poniedziałek) w godzinach 16:30-18:00.
    Uczestnictwo w webinarium to świetna okazja do wzbogacenia swojej wiedzy na następujące tematy:
    1.Wprowadzenie do rynku Forex
    -Co to jest rynek Forex i jak działa?
    -Podstawowe terminy i zagadnienia.
    2.Opcje walutowe w praktyce na przykładzie platformy oRe.
    -Podstawowe terminy i zależności cenowe.
    -Greckie litery.
    3.Jak inwestować w opcje walutowe?
    -Wykorzystanie danych makroekonomicznych jako źródła zmienności.
    -Podstawowe strategie handlu opcjami.

Aby wziąć udział w webinarium wystarczy zarejestrować się na stronie: http://www.easy-forex.com/eu/pl/event-details/?id=484
    Na godzinę przed rozpoczęciem szkolenia zarejestrowani uczestnicy otrzymaja link do połączenia się z programem, za pomocą którego zostanie ono przeprowadzone.