od miesiąca nikt nie kupił na steam gry a jest ona tylko tu oferowana, tylko tu ja majka chce opchnąć, nie wie biedaczyna jak to wcisnąć do sklepów, zero marketingu dał to na steam bo tak najprościej gierka 11bit rozchodzi sie w ilosciach około 1 tysiąca sztuk dziennnie pogratulować nie wiem jakie informacje mogły by pomóc grze, nikt tego nie tyka od paru tygodni porażka !!!!!!!!!!!
Jak nikt nie kupił jak jak kupiłem nie pisz bzdur !!! To ze jest mało graczy nie znaczy ze nikt jej nie kupił - steam próbkuje liczbę graczy co określony czas wiec jeśli w ciągu 24h jest zero nie oznacza ze nikt w grę nie grał!!!
Co Ty za bzdury wypisujesz!!! Jaką grę ma Majka sprzedać???, nie ma gry, nie ma sprzedaży! Dopiero nad nią pracują i jak skończą to będzie mowa o sprzedawaniu, a tym czasem STEEM traktować należy jako tester obecnego poziomu gry. Pewnie ustawiony jesteś na jednym groszu i liczysz na to, że jak powypisujesz takie bzdury to Ci ktoś odda papier.
Pewnie będzie 1 grosz ale bym nie liczył na zakupy po takiej cenie. Zapewne ktoś się wyłamie ale będą to sporadyczne małe pakieciki, takie na pokaz dla zamieszania w głowie leszczom aby oddali po 1 groszu. Nikt przy zdrowych zmysłach nie odda akcji po 1 groszu. Cierpliwości, już niedługo będzie bardzo dobrze.
Dnia 2015-01-06 o godz. 10:48 ~anal_probe napisał(a): > Ty nie podnoś innych na duchu, bo to ciebie trzeba pocieszać. > > Jedyną normalną osobą z akcjonariuszy na tym forum jest Pan Roman, > który potrafi obiektywnie patrzeć na to, co ma przed oczami. > > Macie do czynienia z ludźmi, którzy przez kilkanaście miesięcy nie > chcieli powiedzieć Wam, jak dramatycznie sprzedawało się AI. > Przypomnijcie sobie powody, dla których te dane, rzekomo, nie mogły się > ukazać. > > Z takimi ludźmi nie ubija się muchy w kiblu, a co dopiero inwestuje w ich > "spółkę".
Gościu nie pisz głupot, taka jest polityka firmy jak jesteś taki mądry to powiedz mi ile sprzedało się This World of Mine - oni tez nie podają wyników mimo iż mogliby się nimi pochwalić.
Dnia 2015-01-05 o godz. 21:01 ~POI napisał(a): > Pewnie będzie 1 grosz
Też tak uważam, 1gr na podaży możliwy, nie ma się czemu dziwić, gry niema a miała być w maju w ogólnej sprzedaży. A dlaczego nic nie mówią o xboxie, z tego co czytam miał być w czerwcu i jakiś xbox one ? Przeczytałem ten harmonogram na zeszły rok ale jakoś nic nie wiedze żeby coś było zrealizowane co jest przyczyną? spółka zmierza ku upadłości czy jak? Sytuacja jest wręcz tragiczna, nic nie zrealizowane szok.