Sprzedałem akcje tej padliny w pierwszym dniu wybicia za 2,92 z 7% zyskiem.. niewiele, ale cos mi podpowiada że to truchło za wiele już nie urośnie. Co sądzicie, warto znów skupować? tylko bez analiz proszę, bo one na GPW są gówno warte, chodzi mi o wasze przeczucia co do tej spółki. Pozdro
Dnia 2015-01-03 o godz. 17:14 ~ppp napisał(a): > a jak myslicie co by bylo gdyby ukazala sie informacja ze ktos z zarzadu > skupowal akcje w ostatnich dniach?
proponuję zapoznać się z raportem finansowym za III Q CZT, albo pójść na skróty i obejrzeć http://www.biznesradar.pl/raporty-finansowe-bilans/CZERWONA-TOREBKA Ps. jak dobrze zrozumiałem raport FF to tylko 4%
Najgorzej jak ktoś tak jak ty uważa, że zjadł wszystkie rozumy. Ty myślisz, że gdyby poważni ludzie dysponujący kapitałem uważali że te akcje są warte tak jak ty to piszesz 4 razy więcej niż ich aktualny kurs to by ich nie kupili? Ty myślisz, że inni nie potrafią czytać raportów? Gdyby kupowanie tych akcji było takim wspaniałym interesem to chociażby ludzie ze środowiska zarządu skupilby cały FF. Przecież po aktualnym kursie to tylko 7,5 ml ! Byle Bolka na to stać. ppp przestań już głosić tutaj te swoje głodne gadki bo robisz z siebie durnia większego niż jesteś.
Dnia 2015-01-06 o godz. 22:04 ~licznik napisał(a): > Najgorzej jak ktoś tak jak ty uważa, że zjadł wszystkie rozumy. Ty > myślisz, że gdyby poważni ludzie dysponujący kapitałem uważali że te > akcje są warte tak jak ty to piszesz 4 razy więcej niż ich aktualny kurs > to by ich nie kupili? Ty myślisz, że inni nie potrafią czytać > raportów? Gdyby kupowanie tych akcji było takim wspaniałym interesem to > chociażby ludzie ze środowiska zarządu skupilby cały FF. Przecież po > aktualnym kursie to tylko 7,5 ml ! Byle Bolka na to stać. ppp przestań > już głosić tutaj te swoje głodne gadki bo robisz z siebie durnia > większego niż jesteś.
Licznik, skoro Ty jesteś taki nie zainteresowany CZT, to dlaczego jesteś jednym z najbardziej aktywnych i dyskredytujących spółkę forumowiczem? Chyba nie robisz tego w trosce o portfel ppp, żeby bidulek więcej nie stracił?
Człowieku o jakich emocjach piszesz kiedy kurs akcji spada od kilku miesięcy? A sprawa Zientary to jest kwestia ostatniego półtorej miesiąca. Emocje to były na koniec roku kiedy tacy frajerzy jak ty podniecali się "sprzedażą" Małpki i zapowiadali wzrosty z dnia na dzień po 100, 200 a nawet 400%. Ale jak widać emocje opadły i kurs wraca na kurs :) ppp ja nie mam nic przeciwko twoim wypowiedziom na forum nawet w obronie CT byle były to rozsądne wypowiedzi a nie naganianie na poziomie piaskownicy.
Dnia 2015-01-07 o godz. 10:36 ~licznik napisał(a): > Człowieku o jakich emocjach piszesz kiedy kurs akcji spada od kilku > miesięcy? ... > wypowiedziom na forum nawet w obronie CT byle były to rozsądne wypowiedzi > a nie naganianie na poziomie piaskownicy.
Panie Licznik, napisz Pan jaki masz interes w oczernianiu spółki? Bo chyba nie martwisz się o biednego ppp i jego kasę?