• żegnajcie Autor: ~ubocik [89.71.85.*]
    miło było, ale dziękuję za taką inwestycję roku! Myślałem, że chociaż dziś będzie na zielono, ale jak widać się przeliczyłem
    damn it!
  • Re: żegnajcie Autor: pablo7 [31.61.140.*]
    tak wysypujcie mu straszak 54
  • Re: żegnajcie Autor: ~rerek [194.33.77.*]
    Jakies podejrzenia kto sypie?
  • Re: żegnajcie Autor: ~pirad [5.172.252.*]
    Zlecenia pojawiają się i znikają żeby jeszcze wycisnac od Was resztę. Ale dobrze bo jest okazja jak w media expert
  • Re: żegnajcie Autor: ~ubocik [89.71.85.*]
    między innymi ja kuźwa...bo już miałem dosyć tego! nie chce mi się patrzeć przez kolejne miesiące jak moja kasa idzie w piach!

Tyle czasu czekałem na odbicie, a tu ubijanie kursu od tygodni i zero perspektywy na zmianę trendu! I niech mi ludzie nie pitolą czasami, że teraz warto bo jest zaje...cie niski kurs! co z tego?! jak za 3 dni będzie poniżej 50 gr

Dziękujemy Panie Prezesie!
  • Re: żegnajcie Autor: ~załoga [31.61.140.*]
    więcej takich jak ty nam potrzeba co mają pełne portki
    to ma być spółka roku 2015 a nie że kupił chwilę temu i już chce być bogaty

kto może sypać np. ABSy
  • Re: żegnajcie Autor: pablo7 [31.61.140.*]
    niech sie wysypia bedzie spokoj
  • Re: żegnajcie Autor: ~ubocik [89.71.85.*]
    Drogi Kolego, siedziałem na tej spółce od bardzo dawna - i nie czaruj mnie tu, że mam pełne portki i nie zaklinaj rzeczywistości - po prostu uciąłem olbrzymią już stratę i wyładowałem wprost moją frustrację z sytuacji, która ma miejsce od kilku miesięcy jednostajny kurs w dół

Perłą to ta spółka miała być w 2014r, i proszę bardzo gdzie teraz jesteśmy?!

życzę Wam kursu co najmniej powyżej 1 PLN - zobaczymy czy go dożyjesz...
    dobra spoko kolego trzymaj się cześć
    trochę byś poczekał i miałbyś mniejszą stratę
    zobacz jakie batony są i lecą

jak to mówią kupuj tam gdzie leje się krew
  • Re: żegnajcie Autor: ~jerry [164.127.200.*]
    Tutaj krew będzie się lała dopiero poniżej 40 gr. Teraz to jest sielanka.
  • Re: żegnajcie Autor: ~carlo [89.76.237.*]
    lub nie łap spadającego noża. Kolega może się mocno skaleczyć. ;) ja obecnie czekam na FOREVEREN . Trzy gry w sprzedazy, trend wzrostowy, a teraz konsolidacja przed odpałem. Mysle, ze sprzedam przy 73-75gr. Pozdr.
    wystarczy wziac liste akcjonariuszy z ostatniego i przedostatniego walnego i juz mozna miec kandydatow zdolnych wysypac taka ilosc
  • Re: żegnajcie Autor: ~rerek [194.33.77.*]
    że Misiąg?
  • Re: żegnajcie Autor: ~prom [88.156.226.*]

To jest jakiś pomysł. ABS jakieś 500-600k, sama Pławna po odwołaniu Pławnego mogła ze 300k wyrzucić też.

Prezes - mam nadzieję nie jest samobójcą - poza tym musi informować o każdym 1% czyli jakieś 113k akcji. Jeżeli jednak trwa wysyp akcji przez prezesa czy jakichś zaufanych żeby była niska cena emisji to trzeba podkreśli że na ostatnim walnym pojawiły się zapisy (prezio poszedł na rękę) że kurs nie może być mniejszy niż nominał.

Róbcie jak uważacie, faktycznie ciężko patrzeć jak kasa topnieje. Ja zaczekam na rozwój wydarzeń gdyż nagły wysyp ale też i odbiór i batoniki po obu stronach mnie zastanawiają. Pisałem że trzeba zaczekać przynajmniej do marca/kwietnia 2015 i tego się trzymam. Pozdro.
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,07 2015-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.